Breedbeeldversie PHPHulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Terence Hersbach

Terence Hersbach

07/07/2008 15:42:00
Quote Anchor link
http://phphulp.terencehersbach.nl/phphulpbreder.user.js

Een Greasemonkey script om de phphulp website naar 1280 px breed te rekken.

Getest in Firefox 3..
het is welliswaar niet helemaal netjes gescript, maar het werkt :)

Greasemonkey kan je hier vinden, en het script installeer je door op de link te klikken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:30:12
 
- wes  -

- wes -

07/07/2008 15:44:00
Quote Anchor link
Iets te compenseren Terence? :)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 15:49:00
Quote Anchor link
Beter, ga ik zeker gebruiken :)

Het werkt niet bij de edit page. zoals ik nu op zit. En is het een idee om de textboxes mee te rekken?

En het script wordt pas uitgevoerd nadat de pagina volledig is geladen, maar PHP Hulp zit zo vaag in mekaar dat het laden soms gewoon niet stopt :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Tristan nvt

Tristan nvt

07/07/2008 16:06:00
Quote Anchor link
Werkt idd een stuk fijner. Misschien een idee de plugin zo te veranderen dat het voor elke pagina werkt?
 
Winston Smith

Winston Smith

07/07/2008 16:06:00
Quote Anchor link
@Tommy: omdat het script alleen werkt op showtopic.php zo te zien. Om textboxes te customizen is er een addon beschikbaar voor Firefox, alleen moet je dat wel handmatig doen.
 
--

--

07/07/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Go Terence!
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 16:08:00
Quote Anchor link
Ik zou het wel voor meer pagina's willen. Dit is echt een goeie!

@ Evert: IDD..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Jeffrey H

Jeffrey H

07/07/2008 16:23:00
Quote Anchor link
alleen die strepen tussen de Post-Date en het bericht valt een beetje raar uit...
 
Wouter K

Wouter K

07/07/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Ik zie dus alleen de JS code als ik me niet vergis ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 17:02:00
Quote Anchor link
ZOMG installeer dan Greacemonkey. LEES!
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

07/07/2008 17:32:00
Quote Anchor link
om die textarea groter te maken, voeg je in die eerste for, net na of net voor de switch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
        if(allPageTags[i].name == 'msg')
        {
            allPageTags[i].style.width = '840px';
        }

toe ;)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

07/07/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Werkt ook hier in Safari prima. Misschien de volgende versie zelfs liquid?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 18:06:00
Quote Anchor link
Nee aub niet liquid, dan kan ik van die regels van 1000 pixels gaan lezen.. Dan hou ik het snachts echt niet lang vol :P
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

07/07/2008 18:48:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.07.2008 18:06:
Nee aub niet liquid, dan kan ik van die regels van 1000 pixels gaan lezen.. Dan hou ik het snachts echt niet lang vol :P


als mensen gewoon normaal nederlands praten met punten en comma's en enters dan valt dat reuze mee.

ik heb niet voor niets een resolutie van 1920 x 1200
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Das een mooie resolutie en echt zo vet met games! (en coden is ook fijn want je krijgt niet die stupid breaks als het er niet meer op past). Maar ik vind wikipedia soms al vervelend om te lezen. (ik heb dyslexie en nogal moeite met lezen ;))
 
Timmy

timmy

07/07/2008 20:22:00
Quote Anchor link
CHILL
 
Robert -

Robert -

07/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt, phphulp leest nu een heel stuk gemakkelijker.
 
Crispijn -

Crispijn -

07/07/2008 21:10:00
Quote Anchor link
@Tommy: die breaks kan je gewoon uitzetten hoor ;) Welke editor gebruik je?
 
Timmy

timmy

07/07/2008 21:11:00
Quote Anchor link
het lijkt wel alsof je verwijst naar een gedeelte die nog niet beschikbaar is voor niet-moderators, of het lijkt erop dat je loopt the phisen (lijkt me sterk)

plaatje:
selier.net/Naamloos-1.bmp


edit: die site is van bas

who.is:

Domain name:
stukjedesign.nl

Status: active

Registrant:
BAS002660-FIRST
Bas Kreleger
Johan Winklerwei 74
8915GC LEEUWARDEN
Netherlands
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door timmy
 
Douwe

Douwe

07/07/2008 21:13:00
Quote Anchor link
Nice :) Nu nog de rest van de pagina's :D (En hopen dat Bas bij de nieuwe versie alles in procenten doet ;) )

@Timmy;
Als je Greasemonkey uitschakelt zie je dat die 'popup' er nog steeds is, heeft dus niets te maken met dit scriptje.
 
Timmy

timmy

07/07/2008 21:15:00
Quote Anchor link
ah ok :P ik heb t pas sinds dat ik greasmonkeyscript heb ;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.