Browser herkennen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »
Koen Hollander

Koen Hollander

04/08/2012 21:08:57
Quote Anchor link
Hallo.

Ik heb een leuke site Maar die werkt niet op Internet Explorer. Wie kent een scriptje die een browser herkent de Internet Explorer weigert.

Koen Hollander
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:28:04
 
Jeroen VD

Jeroen VD

04/08/2012 21:13:11
Quote Anchor link
Google eens op conditional statements in html.

W
Waarom zou je dat willen? Als je correct html en css gebruikt, werkt je site gewoon in ie. Ie gebruikers zijn een groot deel van je toekomstige bezoekers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/08/2012 21:27:44
Quote Anchor link
Een goede tip: Als je een site bouwt, bouw deze dan in IE (of Chrome). Als je de standaarden van IE volgt ben je verder van huis.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

05/08/2012 01:02:03
Quote Anchor link
@Aar,

Heeft IE standaarden dan ? terwijl ze onderaan de browser lijst hangen...
qua ondersteuning van bijna alles !? hahaha

De hoofd reden is en blijft dat mensen IE gebruiken is omdat ze het gewoon gewent zijn vanuit de voorgaande versies van Windows en dus gemak zucht.. nier verder willen kijken dan hun neus lang is :P

Maar het is zeer zeker een goede tip...
Als je IE volgt begin je heel ver van huis...
 
Frank WD

Frank WD

05/08/2012 01:31:55
Quote Anchor link
Marco, Ja dat heeft IE idd. Het is zelfs zo dat IE verder voor loopt dan de rest van de browsers. Alleen omdat om het moment de rest zoals Firefox en Chrome het gaan gebruiken zeggen ze van: Zie eens wat een mooie functie wij hebben bedacht.

Ja bedacht me hoela. IE had het al alleen de rest geeft er een andere benaming voor.
Anders vraag Wouter J even als die terug is van vakantie. Die deelt die mening namelijk ook.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

05/08/2012 01:50:48
Quote Anchor link
Ja daarom werken de 'nieuwe', 'standaard' zaken ook zo heerlijk in IE omdat ze het al lang ondersteunen en bedacht hebben NOT...
Maarja dit is een discussie voor een andere plek want nu gaan we teveel off-topic denk ik...
(mocht ik ernaast zitten (dat kan) maar wat ik momenteel niet vanuit ga maar mocht het zo zijn zou ik graag weten waar en hoe)

@TS

Ik ben het met Jeroen eens waarom zou je een groot gedeelte van je mogelijke bezoekers bij voor baat al blokkeren ? gooi je dan niet een klein beetje je eigen ruiten in ?

Kijk anders een naar de functie:
Get_Browser()
die kan je eventueel makkelijk aanpassen naar jou wensen.
Gewijzigd op 05/08/2012 01:56:11 door Marco PHPJunky
 

05/08/2012 02:18:48
Quote Anchor link
@Marco PHP Junky
Ik weet dat u CSS niet inline mag zetten. Maar kijk eerst eens even naar de filters van Internet Explorer die er al sinds versie 4 zijn.

Link: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms532847(v=vs.85).aspx

Ik heb wel gelezen dat de filters in versie 9 vervallen zijn, maar ze gebruiken nu wel het -ms- alternatief. Net zoals u -webkit- gebruikt in CSS.

@TS
Normaal gezien als u een website ontwerpt volgens de coding standards zou alles moeten werken in IE. Althans is dat bij mij toch zo. Soms is er natuurlijk wel een filter nodig zoals u in het artikel hierboven kunt zien of moet u het -ms- alternatief toevoegen.

Maar als u toch een groot deel van de mensen een bericht wilt doen lezen dat ze beter Chrome of een andere browser gebruiken om uw website te bezoeken... kunt u via de volgende link meer informatie vinden.

Link: http://php.net/manual/en/function.get-browser.php

@Frank WD
En nu maar wachten totdat Wouter J het allemaal komt uitleggen. Want ik vind z'n vorige post niet terug om even een link te geven met al zijn argumenten.
Gewijzigd op 05/08/2012 02:38:02 door
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/08/2012 08:48:37
Quote Anchor link
Koen Hollander op 04/08/2012 21:08:57:
Ik heb een leuke site Maar die werkt niet op Internet Explorer. Wie kent een scriptje die een browser herkent de Internet Explorer weigert.


Je geeft helaas niet aan wat er niet werkt.

Zoals hierboven aangegeven: dat moet je toch niet willen. Kost je veel bezoekers.
Zorg liever, als websitemaker, dat het in elke browser goed werkt.

En anders: zo'n scriptje is volgens mij ook met Google relatief eenvoudig te vinden ;-)
 
Olivier -

olivier -

18/08/2012 21:24:21
Quote Anchor link
<!--[if IE]>
wat te doen
<![endif]-->

??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.