Browser opnemen PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ferdi R

Ferdi R

18/07/2015 18:30:49
Quote Anchor link
Is of weet iemand een manier dat ik een bezoeker de browser kan laten opnemen voor zeg maar 6 seconden en dat deze (MP4) dan wordt opgeslagen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:48:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2015 18:50:32
Quote Anchor link
Je bedoelt een video-opname van het scherm?
Dan moet ik je teleurstellen, want PHP heeft geen interactie met de browser of de computer van de gebruiker.
 
Ferdi R

Ferdi R

18/07/2015 19:00:54
Quote Anchor link
Nou, ik denk dat het wel zou kunnen, je kan met imagegrabwindow() of imagegrabscreen() een screenshot ophalen.

Ik zat te denken als je de sreenshot ophaalt van bijvoorbeeld:

www.website.nl/browservideo.php?id=236&screen=1
www.website.nl/browservideo.php?id=236&screen=2
www.website.nl/browservideo.php?id=236&screen=3
www.website.nl/browservideo.php?id=236&screen=4

ect..

En dan heb je een map vol met afbeeldingen waar je een video van kan laten genereren.


Je hebt wel 30 frames per seconde nodig.
Gewijzigd op 18/07/2015 19:12:32 door Ferdi R
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2015 19:13:24
Quote Anchor link
Ferdi R op 18/07/2015 19:00:54:
Nou, ik denk dat het wel zou kunnen, je kan met imagegrabwindow() of imagegrabscreen() een screenshot ophalen.

En dan heb je een screenshot van de Windows-server (op Linux val je buiten de boot). En dan....?
 
Ferdi R

Ferdi R

18/07/2015 20:45:56
Quote Anchor link
Dan moet ik de screenshots va PhantomJS genereren
https://github.com/microweber/screen

En de video genereer ik met FFmpeg
https://trac.ffmpeg.org/wiki/PHP
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/07/2015 12:50:26
Quote Anchor link
Ander vertel je even wat je precies wil doen :) dan kunnen we mischien meedenken :)
 
Ferdi R

Ferdi R

19/07/2015 14:36:44
Quote Anchor link
Ik heb een loting website, je kan namen loten. Nou wil ik van de uitslag een korte (paar seconden) video of vine genereren zodat mensen die op Facebook en of Twitter kunnen delen.
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2015 07:27:00
Quote Anchor link
Een idee: gebruik FFMPEG (https://trac.ffmpeg.org/wiki/Create%20a%20video%20slideshow%20from%20images) om van meerdere, met PHP gemaakte plaatjes (http://php.net/manual/en/function.imagecreate.php), een filmpje te maken.

Dus: maak van elk 'beeldje' een plaatje, on the fly, met PHP.
Sla die op (gewoon nummer van 0001 tm 0180) en genereer een MP4.
En die sla je op.
De link daar naar toe post je via een API, op Facebook en/of Twitter.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.