Browser probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

09/04/2018 18:24:25
Quote Anchor link
Beste leden van PHPhulp,

Met de Chrome browser werkt het script wel, maar met Internet Explorer niet.

Als ik op een vlag klik verandert de taal wel bij de Chrome browser, maar dit gebeurd niet met de Internet Explorer.

Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?

Met vriendelijke groet,

Levy
Gewijzigd op 10/04/2018 00:04:56 door
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:58:42
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

09/04/2018 18:30:36
Quote Anchor link
Wat is de code die je gebruikt om de keuze te verwerken? Gezien het een imput type image is kan het daar heel goed zitten in een verschil tussen de elementen die verschillende browsers doorsturen.
 

09/04/2018 18:40:04
Quote Anchor link
Beste Ben van Velzen,

Bedankt voor uw snelle reactie,

De code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
# We gaan straks cookies gebruiken, dus ob_start() is vereist!
ob_start ();
# De talen array
$aTalen = array ("nederlands", "engels");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?PHP
// De gebruiker heeft zijn voorkeur veranderd door een taal te kiezen uit
// het menu, en op de knop te drukken

if (isset ($_POST['kiezen']))
{

    # Cookie met de gekozen taal met de duur van 1 jaar aanmaken
    setcookie ("taal", $_POST['taalkeuze'], time()+60*60*24*7*52);
    # De pagina moet gerefreshed worden voordat de cookie goed werkt bij een $_POST
    header("Refresh:0");
}


// Heeft de gebruiker nog geen voorkeur-cookie? Maak dan een cookie aan
// met de nederlandse taal

if (!isset ($_COOKIE['taal']))
{

    # Cookie met de nederlandse taal met de duur van 1 jaar aanmaken
    setcookie ("taal", "nederlands", time()+60*60*24*7*52);
}

// Als de cookie wel is gezet, maar niet geldig is, maak dan een nieuwe
// cookie aan met de nederlandse taal

elseif (!in_array ($_COOKIE['taal'], $aTalen))
{

    # Cookie met de nederlandse taal met de duur van 1 jaar aanmaken
    setcookie ("taal", "nederlands", time()+60*60*24*7*52);
}

// De cookie is nu hoe dan ook geldig, en kan gebruikt worden
else
{
    # Include de gekozen (indien nodig: -aangewezen) taal
    include ("talen/" . $_COOKIE['taal'] . ".lang.php");
}

?>


Toevoeging op 09/04/2018 18:43:53:

Ja, het klopt dat het aan de image ligt.

Als ik een option value gebruikt (nederlands en engels) en een keuze maak met een button, dan doet het script het wel.

Met vriendelijke groet,

Ter
Gewijzigd op 10/04/2018 00:00:33 door
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

09/04/2018 18:46:29
Quote Anchor link
En om deze reden controleer je of de request method post is en niet of een bepaalde knop geset is. In IE wordt uit mijn hoofd alleen de kliklocatie doorgestuurd van image buttons, in de vorm van "kiezen_x" en "kiezen_y".
 

09/04/2018 18:50:19
Quote Anchor link
Oke, bedankt voor uw info.

Misschien is het wel mogelijk met een image om de waarden van kiezen door te sturen met een IE.

Met vriendelijke groet,

Ter
Gewijzigd op 10/04/2018 00:00:44 door
 
Jan R

Jan R

09/04/2018 18:53:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="image" width="134" height="120" align="left" src="images/vlag/Nederland_250.png" name="kiezen" alt="Kies voor Nederlands" type="submit" value="nederlands" />


type kan niet 2 zaken zijn of image of submit
chrome stopt volgens mij bij het 1° type en ie bij het laatste

w3school schrijft bij de tryit het volgende:
<p><b>Note:</b> The input type="image" sends the X and Y coordinates of the click that activated the image button.</p>
Jan
 

09/04/2018 18:57:42
Quote Anchor link
Oke, dat wist ik niet.

<input type="image" width="134" height="120" align="right" src="images/vlag/United-Kingdom_250.png" name="kiezen" alt="Kies voor Engels" value="engels" />

Nu heb ik alleen de type image in het script.
Maar de waarden van de talen worden nog niet verandert in IE.


Toevoeging op 09/04/2018 19:00:40:

<form action="" method="post">
<input type="hidden" name="taalkeuze" value="engels"></input>
<input type="submit" width="134" height="120" align="right" src="images/vlag/United-Kingdom_250.png" name="kiezen" alt="Kies voor Engels" value="engels" />
</form>

Nu kan ik ook in IE de taal veranderen.
Maar nu zijn het buttons, graag wil ik dat het image(vlaggen) worden.

Met vriendelijke groet,

Ter
Gewijzigd op 10/04/2018 00:00:56 door
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

09/04/2018 19:01:00
Quote Anchor link
Omdat je niet op kiezen_x controleert.
 

09/04/2018 19:02:21
Quote Anchor link
Oke, maar hoe kan ik kiezen_x en y controleren?

Toevoeging op 09/04/2018 19:08:12:

Ik snap wat je ongeveer bedoeld. kiezen_x is Nederlands en kiezen_y is Engels. Dat Chrome daar geen onderscheid in maakt en IE wel.

Toevoeging op 09/04/2018 19:56:50:

<form action="" method="post">
<input type="hidden" name="taalkeuze" value="nederlands"></input>
<button type="submit" name="kiezen" value="nederlands"><img src="images/vlag/Netherlands.png" alt="SomeAlternateText"></button>
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

09/04/2018 19:57:49
Quote Anchor link
Nee, dat is niet wat ik bedoel. Image buttons krijgen namen door als kiezen_x en kiezen_y. en niet gewoon kiezen in sommige browsers. Verander dus regel 4 in je voorbeeld in if (isset($_POST['kiezen_x'])).
 

09/04/2018 20:21:24
Quote Anchor link
Beste Ben van Velzen,

Het klopt, alleen de kiezen verandert in kiezen_x.
Nu doen beide images het in verschillende browsers.
Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Ter
Gewijzigd op 10/04/2018 00:01:07 door
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/04/2018 23:26:33
Quote Anchor link
Het cookie is trouwens alleen geldig in het huidige pad, misschien moet je nog even de vierde parameter invullen, vooral als je site straks meer (sub)directories heeft.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2018 12:21:43
Quote Anchor link
Edit:
Wat berichten opgeruimd, en de topicstarter om opheldering gevraagd.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/05/2018 16:15:08
Quote Anchor link
Ter M op 09/04/2018 18:40:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
# We gaan straks cookies gebruiken, dus ob_start() is vereist!
ob_start ();
?>

Klopt dit?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

22/05/2018 16:22:25
Quote Anchor link
Als je script dom opgezet is wel. Door output buffering te gebruiken kun je immers headers blijven sturen nadat je output hebt verzonden. Moet je uiteraard geen ob_flush() in te tussentijd gebruiken.
 
Donald Boers

Donald Boers

24/05/2018 00:20:04
Quote Anchor link
Ik heb tijden geleden ook zo lopen rommelen met meertalige websites en dacht toen iedere keer weer het wiel opnieuw te hebben uitgevonden. Er zijn hele simpele classes die al dat gedoe onnodig maken. Als ik tegenwoordig een meertalige site moet maken maak ik altijd gebruik van i18n: https://github.com/Philipp15b/php-i18n

Een kind kan de was doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.