Browser probleempje..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »
Jan Joosten

Jan Joosten

02/01/2015 22:33:25
Quote Anchor link
Beste php'ers

Ik ben dus bezig met een Portal op te bouwen..

De bedoeling is dat het een portal gaat worden waarbij makkelijk in verschillende zoekmachines gezocht kan worden.

Na er zelf de nodige uurtjes in te hebben gestoken blijf ik steken bij het volgende probleem:

Alles werkt prima in Chrome en op m'n mobiel (iPhone) maar niet iedere browser blijkt er zin in te hebben (IE en firefox) en blijft haken op de pagina waar het volgende script ervoor zorgt dat de gebruiker doorverwezen word..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Bing':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://www.bing.com/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Yahoo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Youtube':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://www.youtube.com/results?search_query=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Wikipedia':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://en.wikipedia.org/wiki/" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'DuckDuckGo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://duckduckgo.com/?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Twitter':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://twitter.com/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
}


?>


Zie ik iets over het hoofd..? Beginners foutje?

Alvast bedankt voor de hulp, mijn dank is groot!

Dit is mijn form op de hoofdpagina:

Quote:
<div align="center"><form action="/seek/ "method="post">
<input class="input" type="text" size="28" maxlength="28" name="keyword" />

<br><br>

<br><br><input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google">
<br><br><input type="image" src="image/bing.png" name="seek" value="Bing">
<br><br><input type="image" src="image/yahoo.png" name="seek" value="Yahoo">
<br><br><input type="image" src="image/youtube.png" name="seek" value="Youtube">
<br><br><input type="image" src="image/wikipedia.png" name="seek" value="Wikipedia">
<br><br><input type="image" src="image/duckduckgo.png" name="seek" value="DuckDuckGo">
<br><br><input type="image" src="image/twitter.png" name="seek" value="Twitter">
</form></div>
Gewijzigd op 03/01/2015 19:45:23 door Jan Joosten
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 23:01:25
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

02/01/2015 22:44:00
Quote Anchor link
Mijn pagina blijft hier haken :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
      case 'Yahoo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
?>


Misschien moet je een enctype mee geven?
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 00:32:02
Quote Anchor link
Hmm bedankt voor het meedenken maar het schijnt niet te werken..

Ik heb

Quote:
<form action="/seek/ "method="post">


Vervangen door..

Quote:
<form enctype="text/plain" action="/seek/ "method="post">


Oh, en dan werkt het bij Chrome ook niet meer..
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2015 01:12:01
Quote Anchor link
Check eens op http://validator.w3.org/
Gewijzigd op 03/01/2015 01:12:17 door - SanThe -
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 02:37:17
Quote Anchor link
Dankje,

Het probleem zit 'm dus in 't volgende..

Dat ik een afbeelding als submit button wil gebruiken..

En op deze manier..

<input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google" alt="Google">

Werkt het niet want de value="Google" is niet toegestaan of word niet herkend :(

Heb me rotgezocht naar een manier om dit werkend te krijgen.

Ik wil dus een mooie afbeelding als submit button.

Iemand!?

Toevoeging op 03/01/2015 02:53:50:

Oke, een image mag dus geen value hebben maar het volgende zou mogelijk moeten zijn:

De submit afbeelding een unieke naam geven en deze 'naam' als 'value' te gebruiken!

Enige probleem is dat ik niet weet hoe ik dit moet vertalen naar php..

Oftewel, hoe weet mijn php script op welke afbeelding geklikt is?

Quote:
input type="image" src="image/google.jpg" name="Google" alt="Google">


naar >>

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;[/quote]
Gewijzigd op 03/01/2015 02:55:50 door Jan Joosten
 
Eddy E

Eddy E

03/01/2015 07:00:09
Quote Anchor link
Ik zou je switch zo maken, je hebt namelijk heel veel herhaling:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
// bij elke case
$keyword =$_POST['keyword']; // met enkele haakjes

switch ($_POST['seek']) {
      case
'Google':
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Bing':
            $url = "http://www.bing.com/search?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Yahoo':
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            break;
      case
'Youtube':
            $url = "http://www.youtube.com/results?search_query=" . $keyword;
            break;
      case
'Wikipedia':
            $url = "http://en.wikipedia.org/wiki/" . $keyword;
            break;
      case
'DuckDuckGo':
            $url = "https://duckduckgo.com/?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Twitter':
            $url = "http://twitter.com/search?q=" . $keyword;
            break;
}


// en dit had je ook overal hetzelfde:
header('Location: ' . $url);

?>
Gewijzigd op 03/01/2015 07:01:20 door Eddy E
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2015 12:37:48
Quote Anchor link
Dit roept juist eerder om het gebruik van een array:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$websites
= array(
  'Google' => 'https://www.google.nl/search?q=',
  'Bing'   => 'http://www.bing.com/search?q='
  // en uiteraard de overige websites
);

header('Location: ' . $websites($_POST['seek']) . $_POST['keyword']);
exit;

?>

Merk op dat je nog moet controleren 1) of er een geldige zoekmachine is ingevoerd en 2) of er een zoekwoord is opgegeven.
 
Ivo P

Ivo P

03/01/2015 16:16:04
Quote Anchor link
moet dat zoekwoord niet eerst met rawurlencode() oid behandeld worden?

mbt het aanwezige post-element:

if(isset($_POST['google'])) >> url google gebruiken
if(isset($_POST['bing'])) >> url naar bing
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 16:32:43
Quote Anchor link
Ik heb nu met wat hulp een image als submit button :) (enkel Google)

Ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<div><form id="seek" action="/seek/" method="post">
<input type="text" size="28" maxlength="28" name="keyword">

<br><br>

<img id="Google" src="image/google.jpg" alt="Google">

</form></div>

<script>
window.onload = function() {
   var form = document.getElementById("seek");
   var Google = document.getElementById("Google");
  
   Google.onclick = function() {
     form.submit();
   };
};

</script>


Maar hoe zorg ik nu dat dit succesvol afgehandeld word in mijn php script?

Met de value tag in mijn image werkte het maar dat is niet de juiste oplossing..

Dus, als op Google geklikt word dat dit 'keyword' naar Google gestuurd word..

Heb nu nog steeds dit maar dan blijft het bij een witte pagina..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
}


?>
Gewijzigd op 03/01/2015 16:36:46 door Jan Joosten
 
Ivo P

Ivo P

03/01/2015 16:35:58
Quote Anchor link
en wat voegt dat toe aan het gewone gebruik van een image als submit button?
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 16:37:55
Quote Anchor link
Ivo P op 03/01/2015 16:35:58:
en wat voegt dat toe aan het gewone gebruik van een image als submit button?


Ik wil graag meerdere submit 'images' gebruiken en een image kan je geen value meegeven vandaar..

Ik had het werkend met 7 submit 'images' welke ik een value had gegeven maar dit werkt in de meeste browsers niet daarom probeer ik het op deze manier.

Dit werkt dus met het huidige php script maar alleen in Chrome en op mn mobiel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google" alt="Google">
Gewijzigd op 03/01/2015 16:53:09 door Jan Joosten
 
Mathias B

Mathias B

04/01/2015 08:57:39
Quote Anchor link
Maak submit buttons van die afbeeldingen en zet er een afbeelding achter met css background propertie. Bij type image blijkt de value niet te worden doorgegeven om 1 of andere reden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type ="submit" name="seek" value="google">

Of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button type="submit" name="someName" value="someValue"><img src="someImage.png" alt="SomeAlternateText"></button>
Gewijzigd op 04/01/2015 09:06:07 door Mathias B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.