Browser probleempje..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »
Jan Joosten

Jan Joosten

02/01/2015 22:33:25
Quote Anchor link
Beste php'ers

Ik ben dus bezig met een Portal op te bouwen..

De bedoeling is dat het een portal gaat worden waarbij makkelijk in verschillende zoekmachines gezocht kan worden.

Na er zelf de nodige uurtjes in te hebben gestoken blijf ik steken bij het volgende probleem:

Alles werkt prima in Chrome en op m'n mobiel (iPhone) maar niet iedere browser blijkt er zin in te hebben (IE en firefox) en blijft haken op de pagina waar het volgende script ervoor zorgt dat de gebruiker doorverwezen word..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Bing':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://www.bing.com/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Yahoo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Youtube':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://www.youtube.com/results?search_query=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Wikipedia':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://en.wikipedia.org/wiki/" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'DuckDuckGo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://duckduckgo.com/?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Twitter':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://twitter.com/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
}


?>


Zie ik iets over het hoofd..? Beginners foutje?

Alvast bedankt voor de hulp, mijn dank is groot!

Dit is mijn form op de hoofdpagina:

Quote:
<div align="center"><form action="/seek/ "method="post">
<input class="input" type="text" size="28" maxlength="28" name="keyword" />

<br><br>

<br><br><input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google">
<br><br><input type="image" src="image/bing.png" name="seek" value="Bing">
<br><br><input type="image" src="image/yahoo.png" name="seek" value="Yahoo">
<br><br><input type="image" src="image/youtube.png" name="seek" value="Youtube">
<br><br><input type="image" src="image/wikipedia.png" name="seek" value="Wikipedia">
<br><br><input type="image" src="image/duckduckgo.png" name="seek" value="DuckDuckGo">
<br><br><input type="image" src="image/twitter.png" name="seek" value="Twitter">
</form></div>
Gewijzigd op 03/01/2015 19:45:23 door Jan Joosten
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:29:29
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

02/01/2015 22:44:00
Quote Anchor link
Mijn pagina blijft hier haken :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
      case 'Yahoo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
?>


Misschien moet je een enctype mee geven?
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 00:32:02
Quote Anchor link
Hmm bedankt voor het meedenken maar het schijnt niet te werken..

Ik heb

Quote:
<form action="/seek/ "method="post">


Vervangen door..

Quote:
<form enctype="text/plain" action="/seek/ "method="post">


Oh, en dan werkt het bij Chrome ook niet meer..
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2015 01:12:01
Quote Anchor link
Check eens op http://validator.w3.org/
Gewijzigd op 03/01/2015 01:12:17 door - SanThe -
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 02:37:17
Quote Anchor link
Dankje,

Het probleem zit 'm dus in 't volgende..

Dat ik een afbeelding als submit button wil gebruiken..

En op deze manier..

<input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google" alt="Google">

Werkt het niet want de value="Google" is niet toegestaan of word niet herkend :(

Heb me rotgezocht naar een manier om dit werkend te krijgen.

Ik wil dus een mooie afbeelding als submit button.

Iemand!?

Toevoeging op 03/01/2015 02:53:50:

Oke, een image mag dus geen value hebben maar het volgende zou mogelijk moeten zijn:

De submit afbeelding een unieke naam geven en deze 'naam' als 'value' te gebruiken!

Enige probleem is dat ik niet weet hoe ik dit moet vertalen naar php..

Oftewel, hoe weet mijn php script op welke afbeelding geklikt is?

Quote:
input type="image" src="image/google.jpg" name="Google" alt="Google">


naar >>

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;[/quote]
Gewijzigd op 03/01/2015 02:55:50 door Jan Joosten
 
Eddy E

Eddy E

03/01/2015 07:00:09
Quote Anchor link
Ik zou je switch zo maken, je hebt namelijk heel veel herhaling:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
// bij elke case
$keyword =$_POST['keyword']; // met enkele haakjes

switch ($_POST['seek']) {
      case
'Google':
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Bing':
            $url = "http://www.bing.com/search?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Yahoo':
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            break;
      case
'Youtube':
            $url = "http://www.youtube.com/results?search_query=" . $keyword;
            break;
      case
'Wikipedia':
            $url = "http://en.wikipedia.org/wiki/" . $keyword;
            break;
      case
'DuckDuckGo':
            $url = "https://duckduckgo.com/?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Twitter':
            $url = "http://twitter.com/search?q=" . $keyword;
            break;
}


// en dit had je ook overal hetzelfde:
header('Location: ' . $url);

?>
Gewijzigd op 03/01/2015 07:01:20 door Eddy E
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2015 12:37:48
Quote Anchor link
Dit roept juist eerder om het gebruik van een array:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$websites
= array(
  'Google' => 'https://www.google.nl/search?q=',
  'Bing'   => 'http://www.bing.com/search?q='
  // en uiteraard de overige websites
);

header('Location: ' . $websites($_POST['seek']) . $_POST['keyword']);
exit;

?>

Merk op dat je nog moet controleren 1) of er een geldige zoekmachine is ingevoerd en 2) of er een zoekwoord is opgegeven.
 
Ivo P

Ivo P

03/01/2015 16:16:04
Quote Anchor link
moet dat zoekwoord niet eerst met rawurlencode() oid behandeld worden?

mbt het aanwezige post-element:

if(isset($_POST['google'])) >> url google gebruiken
if(isset($_POST['bing'])) >> url naar bing
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 16:32:43
Quote Anchor link
Ik heb nu met wat hulp een image als submit button :) (enkel Google)

Ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<div><form id="seek" action="/seek/" method="post">
<input type="text" size="28" maxlength="28" name="keyword">

<br><br>

<img id="Google" src="image/google.jpg" alt="Google">

</form></div>

<script>
window.onload = function() {
   var form = document.getElementById("seek");
   var Google = document.getElementById("Google");
  
   Google.onclick = function() {
     form.submit();
   };
};

</script>


Maar hoe zorg ik nu dat dit succesvol afgehandeld word in mijn php script?

Met de value tag in mijn image werkte het maar dat is niet de juiste oplossing..

Dus, als op Google geklikt word dat dit 'keyword' naar Google gestuurd word..

Heb nu nog steeds dit maar dan blijft het bij een witte pagina..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
}


?>
Gewijzigd op 03/01/2015 16:36:46 door Jan Joosten
 
Ivo P

Ivo P

03/01/2015 16:35:58
Quote Anchor link
en wat voegt dat toe aan het gewone gebruik van een image als submit button?
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 16:37:55
Quote Anchor link
Ivo P op 03/01/2015 16:35:58:
en wat voegt dat toe aan het gewone gebruik van een image als submit button?


Ik wil graag meerdere submit 'images' gebruiken en een image kan je geen value meegeven vandaar..

Ik had het werkend met 7 submit 'images' welke ik een value had gegeven maar dit werkt in de meeste browsers niet daarom probeer ik het op deze manier.

Dit werkt dus met het huidige php script maar alleen in Chrome en op mn mobiel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google" alt="Google">
Gewijzigd op 03/01/2015 16:53:09 door Jan Joosten
 
Mathias B

Mathias B

04/01/2015 08:57:39
Quote Anchor link
Maak submit buttons van die afbeeldingen en zet er een afbeelding achter met css background propertie. Bij type image blijkt de value niet te worden doorgegeven om 1 of andere reden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type ="submit" name="seek" value="google">

Of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button type="submit" name="someName" value="someValue"><img src="someImage.png" alt="SomeAlternateText"></button>
Gewijzigd op 04/01/2015 09:06:07 door Mathias B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.