Browsergame maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rredspike

rredspike

16/10/2009 00:49:00
Quote Anchor link
Zoek iemand die samen met mij een browsergame wil maken.

Beloning: Aandeel in het spel
Vereisten:
- PHP
- mySQL
- Database
- Photoshop (hoeft niet)

Spreekt het je aan, doe mij dan even een bericht.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:32:35
 
Michael -

Michael -

16/10/2009 01:00:00
Quote Anchor link
En waarom denk je dat juist jou browsergame beter zal zijn dan die andere 30miljoen browsergames?
 
Rredspike

rredspike

16/10/2009 01:56:00
Quote Anchor link
Omdat het niet gaat om mijn browsergame ;-) maar om de gezelligheid ervan!
En wie wil er nu niet een eigen browsergame!

Heb je misschien een link van die 30 miljoen? (30.000.000) dat zijn er toch behoorlijk wat.
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

16/10/2009 07:00:00
Quote Anchor link
@rredspike: Ooit gehoord van sarcasme? Ik geef Turmin gelijk, er zijn al zo veel browsergames. Wat voor orgineels heeft jouw browsergame? Wat meer background-info please?

Kopen/verkopen, goederen verzamelen, aanvallen/verdedigen, al die games zijn hetzelfde. Wat zou jou game uniek maken?

Ik weet dat het voor de gezelligheid gaat, (want geld zal je er amper mee maken) maar indien er niets uniek is kunnen spelers net zo goed een ander spel spelen. Dus geef eens wat meer info...

Verder, wat is je eigen level qua scripten?

Je wil dat iemand

- PHP
- MySQL
- Database (is gewoon mysql dus, maar goed)
- en eventueel PS beheerst.

Maar wat beheers je zelf dan? En in hoeverre?
 
Niels K

Niels K

16/10/2009 08:26:00
Quote Anchor link
En wat voor soort game wil je maken? Welke trent? zoiets als www.travian.nl of www.tribalwars.nl of meer iets als een maffia game?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

16/10/2009 08:54:00
Quote Anchor link
Heb je al een plan of begin je gewoon wat te doen?
Een aandeel in iets krijgen terwijl er nog niks is en misschien nooit iets wordt schiet niet heel erg op.
 
Michael -

Michael -

16/10/2009 15:23:00
Quote Anchor link
rredspike schreef op 16.10.2009 01:56:
Omdat het niet gaat om mijn browsergame ;-) maar om de gezelligheid ervan!

Ik snap de gezelligheid niet van een eigen browsergame. Je stopt er veel tijd in en waarschijnlijk wordt 't toch niks omdat er veel te veel van zijn.

Quote:
En wie wil er nu niet een eigen browsergame!

Ik

Quote:
Heb je misschien een link van die 30 miljoen? (30.000.000) dat zijn er toch behoorlijk wat.

Moet je natuurlijk ook niet te serieus nemen he. Maar er zijn er gewoon al veel te veel. Dus vandaar de vraag wat jou game dan zo speciaal maakt.
 

16/10/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Turmin schreef op 16.10.2009 15:23:
rredspike schreef op 16.10.2009 01:56:
Omdat het niet gaat om mijn browsergame ;-) maar om de gezelligheid ervan!

Ik snap de gezelligheid niet van een eigen browsergame. Je stopt er veel tijd in en waarschijnlijk wordt 't toch niks omdat er veel te veel van zijn.

Waarschijnlijk omdat hij het leuk vind om met iemand iets te bouwen en dan te kunnen zeggen van 'oh dat heb ik gemaakt'. Of samen met iemand iets bedenken, dat ie dat leuk vind. Zeg maar net zoiets als een fuckbuddy, seks zonder gedoe.

Turmin schreef op 16.10.2009 15:23:
Quote:
En wie wil er nu niet een eigen browsergame!

Ik

Inderdaad heel veel mensen. Ik zou eerder verder leren en zorgen dat je goed php kan, zodat je jezelf kunt verkopen om dingen te maken (en dan ook goed) i.p.v. een criminal ofzo te bouwen. Als je dat op je C.V. zet dan is dat niet echt doorslaggevend. Hoogstens om je niet aan te nemen.

Turmin schreef op 16.10.2009 15:23:
Quote:
Heb je misschien een link van die 30 miljoen? (30.000.000) dat zijn er toch behoorlijk wat.

Moet je natuurlijk ook niet te serieus nemen he. Maar er zijn er gewoon al veel te veel. Dus vandaar de vraag wat jou game dan zo speciaal maakt.

Waarschijnlijk niks :-). Maar dat boeit hem dus niet.
 
Rredspike

rredspike

17/10/2009 01:55:00
Quote Anchor link
Inderdaad het boeit me bar weinig wat andere mensen zeggen ;-)

Dus als er nu ook nog iets zinnigs kan worden gezegd in plaats van domme berichten plaatsen wat iedereen met een grote mond maar een klein hartje kan!

Kan beter zeggen: HOWTO: Tutorial hoe krijg jij karakter!
 
Michael -

Michael -

17/10/2009 02:05:00
Quote Anchor link
het was een serieuse vraag wat jij denkt dat jou game onderscheid van de rest, want als jij hier nog niet eens over na hebt gedacht dan is t zonde van de tyd. dus bij deze nogmaals die vraag. en wat verwacht je er allemaal van? wat is je doel?
 
Rredspike

rredspike

17/10/2009 02:44:00
Quote Anchor link
Doel is:
Leuk spel te maken (30.000.001ste browser-game, lekker boeiend) afwisseling in spellen is toch altijd wel verfrissend (tot een bepaalde hoogte).

Ik verwacht er verder van, dat mensen het gaan spelen en de rest van de informatie verstrek ik als er een serieus iemand is, maar eigenlijk hoeft het al niet meer, want ik heb al iemand gevonden op een andere site.
 
Michael -

Michael -

17/10/2009 03:03:00
Quote Anchor link
succes er mee dan :-)
 
Pieter ten Boomen

Pieter ten Boomen

17/10/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Hahah!
 
Mr.Ark

Mr.Ark

17/10/2009 14:24:00
Quote Anchor link
Komt er dus gewoon op neer dat jij niet kan programeren en het door een ander wilt laten doen. Als jij zo graag een eigen browser game zou willen hebben dan had je dat allang in je eentje gedaan.

Quote:
Leuk spel te maken (30.000.001ste browser-game, lekker boeiend)


Kijk A.U.B eens naar je eigen karakter ! Je weet dat je met zulke reacties niet snel iemand zal vinden toch?

Verder kan je gewoon wat meer informatie verschaffen over je ideeen als je wel kan programeren.
 
Roel -

Roel -

17/10/2009 17:46:00
Quote Anchor link
Je moet een origineel concept bedenken. Het hele internet staat al vol met spellen waarbij je elkaar moet vermoorden. Probeer eens iets anders, zonder geweld. Heb ik ook gedaan en je kunt er toch wel leuk mee verdienen :)
 
Rredspike

rredspike

23/10/2009 01:01:00
Quote Anchor link
EDIT
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door rredspike
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2009 05:28:00
Quote Anchor link
rredspike schreef op 23.10.2009 01:01:
EDIT

En de bedoeling hiervan is....?
 
UltimateWeapon

UltimateWeapon

31/10/2009 17:57:00
Quote Anchor link
@ rredspike,
je hebt echt iemand nodig met de nodige basiskennis, als je dat zelf niet bent, en ik betwijfel of je wel ergens zal geraken als je zelf niet bereidt bent om heel veel te leren. Dus wat kan jij exact? Ik kan het nergens lezen in je posts...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door UltimateWeapon
 
Roger Keulen

Roger Keulen

31/10/2009 18:21:00
Quote Anchor link
Ben er net eentje aan het maken, 'Just for Fun'...

Het gaat een Financial-MORPG worden, en daar zijn er gelukkig nog "0" van. Misschien iets voor jouw?

Maar in elk geval wens ik je veel suc6... Je zult er veel van leren.


En een tip: Laat je nooit ontmoedigen door mensen aan de zijlijn. De beste stuurlui staan immers altijd aan wal.



HaPpY hAcKiNg !!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

31/10/2009 19:33:00
Quote Anchor link
Hacking??? Lijkt me meer happy scripting
En hoe weet je zeker dat er nog 0 van zijn?
 
Steen

steen

31/10/2009 19:44:00
Quote Anchor link
Daar zijn er ook genoeg van...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.