Browsergame maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Roger Keulen

Roger Keulen

31/10/2009 19:47:00
Quote Anchor link
steen schreef op 31.10.2009 19:44:
Daar zijn er ook genoeg van...



Ok, mooi... doe maar een link dan...


Groetjes, Lucifer.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 18:16:15
 
John Doe

John Doe

31/10/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Wat maakt het allemaal uit hij vraagt niet om je mening maarja, btw waarom zou je geen browser game maken en wel weer een login script? Die scripts zijn er toch ook zat.
Elk project dat ik heb gestart heeft het veel opgeleverd. Niet altijd geld maar vaak juist ervaring. Het ontdekken van functies en het combineren van functies tot je gewenste resultaat. Volgensmij is dit minimaal even belangrijk.

Zo das een verhaal :p
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

03/01/2010 21:20:00
Quote Anchor link
Jullie praten zwaar --||OFFTOPIC||--
En dat is niet leuk voor degene die dit topic gestart heeft. Ok, het slaat nergens op, en hij heeft geen basiskennis, maar jullie kletsen er ook nutteloos overheen
 
Michael -

Michael -

03/01/2010 21:58:00
Quote Anchor link
Cornel schreef op 03.01.2010 21:20:
Jullie praten zwaar --||OFFTOPIC||--
En dat is niet leuk voor degene die dit topic gestart heeft. Ok, het slaat nergens op, en hij heeft geen basiskennis, maar jullie kletsen er ook nutteloos overheen

Hoe dom ben je zelf om een topic van 3 maanden oud te gaan bumpen met zo'n domme reactie?
 

03/01/2010 22:08:00
Quote Anchor link
Cornel schreef op 03.01.2010 21:20:
Jullie praten zwaar --||OFFTOPIC||--
En dat is niet leuk voor degene die dit topic gestart heeft. Ok, het slaat nergens op, en hij heeft geen basiskennis, maar jullie kletsen er ook nutteloos overheen

Zou je in het vervolg even willen opletten op wat voor dingen je reageert? Je haalt steeds oude dingen boven. Dat is nergens voor nodig.
En zeker niet met zo'n bericht. De mensen in dit topic weten veel meer dan jou van php en dit soort dingen. Ook weten ze veel beter dan jou waarover ze het hebben.
 
Bas Php

Bas Php

03/01/2010 23:02:00
Quote Anchor link
rredspike schreef op 17.10.2009 02:44:
Doel is:
Leuk spel te maken (30.000.001ste browser-game, lekker boeiend) afwisseling in spellen is toch altijd wel verfrissend (tot een bepaalde hoogte).

Ik verwacht er verder van, dat mensen het gaan spelen en de rest van de informatie verstrek ik als er een serieus iemand is, maar eigenlijk hoeft het al niet meer, want ik heb al iemand gevonden op een andere site.


weten we nog niks van wat je wil maken?? je wil een gewoon een gemiddeld browsergame'pje maken en hoop succes te krijgen?? ik hoop dat je dan een hele grote vriendenkring hebt die et voor je wil spelen.
doe dan eerst even een beta op PHPhulp zodat we meteen je hele database kunnen leeg halen?

Edit:

Daniel schreef op 31.10.2009 20:09:
Wat maakt het allemaal uit hij vraagt niet om je mening maarja, btw waarom zou je geen browser game maken en wel weer een login script? Die scripts zijn er toch ook zat.
Elk project dat ik heb gestart heeft het veel opgeleverd. Niet altijd geld maar vaak juist ervaring. Het ontdekken van functies en het combineren van functies tot je gewenste resultaat. Volgensmij is dit minimaal even belangrijk.

Zo das een verhaal :p


daar ben ik het zwaar mee eens, ik ben zelf ook bezig met zon spel warschijnlijk weinig bezoekers, maar bij het maken ervan doe ik heel veel evaring op.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Php
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

04/01/2010 06:53:00
Quote Anchor link
Bas heeft gelijk. De enige reden dat ik immers ben begonnen met scripten, is om er iets van te leren. En ik koos voor een crime game. Waarom? Als je nadenkt, bevat dit alles. Database, login/ register. Design, html&css, sessions, query's, rekenen, loops, noem maar op. Als je een crime game goed gemaakt hebt, beheers je de basics van php vrij goed. Dus een crime game bouwen is nooit slecht. En een browser game is ook nooit slecht. Als iedereen namelijk zo negatief als jullie pessimisten dacht, Waren er helemaal geen games.
 
Tamara

Tamara

04/01/2010 10:30:00
Quote Anchor link
wesley schreef op 04.01.2010 06:53:
Bas heeft gelijk. De enige reden dat ik immers ben begonnen met scripten, is om er iets van te leren. En ik koos voor een crime game. Waarom? Als je nadenkt, bevat dit alles. Database, login/ register. Design, html&css, sessions, query's, rekenen, loops, noem maar op. Als je een crime game goed gemaakt hebt, beheers je de basics van php vrij goed. Dus een crime game bouwen is nooit slecht. En een browser game is ook nooit slecht. Als iedereen namelijk zo negatief als jullie pessimisten dacht, Waren er helemaal geen games.


dat zit net zo goed in een forum ;) of een cms systeem.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

06/01/2010 13:09:00
Quote Anchor link
Dat is waar. Daar heb ik geen tegenargument op. Ik zeg ook niet dat crime games heilig zijn, ik zeg alleen dat het geen kwaad kan er 1 te maken :)
 
Johannes

Johannes

07/01/2010 19:32:00
Quote Anchor link
Sluit me aan bij wesley +1

Vaak begint men met het spelen op een bestaande, willen zelf ook een halen ergens een scriptje vandaan, willen het aanpassen/veranderen en er ontstaat een php_newie die als hij doorzet later goede sites maakt door de ervaring van wat er allemaal in een spel zit.

Ikzelf ben echter met dit verhaal hetzelfde gedaan maar dan niet met een game maar een forum. Veel van geleerd!

- edit - Moet wel zeggen dat er op het forum zo veel geklets word in verschillende topics zonder de echte vraag te beantwoorden, (doe ik nu dus ook aan mee)

- edit 2 - Ik heb ook nog wel een idee voor een game, moet het nog wel wat meer uitwerken en heb momenteel niet veel tijd door andere activiteiten maar als aanbod nog open staat wil ik wel met iemand bezig gaan, met de gedachte: "Leuk om mee bezig te zijn, maar wetend dat het geen suc6 topper zal zijn"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johannes
 
Timothy Alvarez

Timothy Alvarez

31/03/2011 20:27:02
Quote Anchor link
Ik wil best, als het maar per PC blijft. Ik ga niet afspreken etc. Dan hoeft het van mij niet. Database en MySQL is minder..
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/03/2011 20:28:14
Quote Anchor link
Reageren in een topic van meer dan een jaar oud :-(
 
Aad B

Aad B

31/03/2011 21:14:49
Quote Anchor link
Gedateerd, voorlaatste reactie is ruim een jaar oud.
Gedateerd, tegenwoordig bouw je geen browsergame meer dat is zooooo 2009!! Het bouwen van een social dinges is hot, iedereen bouwt nu twitter/hyves/faceboek na, zoekt php ontwikkelaars die mee mogen delen in de winst...... ;-) Hoe maak ik een query die vrienden van vrienden ophaalt zonder dubbelingen?
Gewijzigd op 31/03/2011 21:16:43 door Aad B
 

09/04/2011 21:53:11
Quote Anchor link
Rredspike op 16/10/2009 00:49:00:
Zoek iemand die samen met mij een browsergame wil maken.

Beloning: Aandeel in het spel
Vereisten:
- PHP
- mySQL
- Database
- Photoshop (hoeft niet)

Spreekt het je aan, doe mij dan even een bericht.


Heb ondertussen al aantal jaren ervaring met PHP, Mysql en Javascript. Lijkt me leuk om een browsergame te ontwikkelen, heb zelf genoeg contacten in de ICT wereld.

Tevens is het wel zo dat je eerst een "functioneel ontwerp" moet gaan maken, hoe moet alles werken? Waarom is deze game beter dan andere? Welke doelgroep e.t.c.

PM maar even terug als je "serieus" een browser-game wilt maken want ik wil er wel aan meewerken.
 
Thibo bontinck

thibo bontinck

03/02/2012 17:37:00
Quote Anchor link
Rredspike op 16/10/2009 00:49:00:
Zoek iemand die samen met mij een browsergame wil maken.

Beloning: Aandeel in het spel
Vereisten:
- PHP
- mySQL
- Database
- Photoshop (hoeft niet)

Spreekt het je aan, doe mij dan even een bericht.

ik zou willen helpen zou graag 1 maken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2012 17:47:57
Quote Anchor link
heb je al eens gekeken naar de datums van de laatste replies in dit topic?
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

03/02/2012 18:54:18
Quote Anchor link
Alhoewel dit een oud topic is, vond ik dit wel grappig.

Michael - op 03/01/2010 21:58:00:
Cornel schreef op 03.01.2010 21:20:
Jullie praten zwaar --||OFFTOPIC||--
En dat is niet leuk voor degene die dit topic gestart heeft. Ok, het slaat nergens op, en hij heeft geen basiskennis, maar jullie kletsen er ook nutteloos overheen

Hoe dom ben je zelf om een topic van 3 maanden oud te gaan bumpen met zo'n domme reactie?


Zeggen dat de ander dom is, en zelf niet kunnen uitrekenen dat de laatste post maar 1 maand geleden was.
 
Michael -

Michael -

03/02/2012 19:03:42
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 03/02/2012 18:54:18:
Alhoewel dit een oud topic is, vond ik dit wel grappig.

Michael - op 03/01/2010 21:58:00:
Cornel schreef op 03.01.2010 21:20:
Jullie praten zwaar --||OFFTOPIC||--
En dat is niet leuk voor degene die dit topic gestart heeft. Ok, het slaat nergens op, en hij heeft geen basiskennis, maar jullie kletsen er ook nutteloos overheen

Hoe dom ben je zelf om een topic van 3 maanden oud te gaan bumpen met zo'n domme reactie?


Zeggen dat de ander dom is, en zelf niet kunnen uitrekenen dat de laatste post maar 1 maand geleden was.

Dan is het 2 maand en een paar dagen... bij de hand

Wanneer krijgt PHP Hulp nou eens een automatisch slotje op topics waar lange tijd niet meer in wordt gereageerd.
Gewijzigd op 03/02/2012 19:04:23 door Michael -
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/02/2012 23:20:44
Quote Anchor link
Wat ik hier zie is typisch weer de vacature plaatser opfokken en als hij dan vervelend reageert aan de kant staan schreeuwen dat hij niemand zal kunnen vinden.

De vragen die worden gesteld zijn vaak serieus, maar hebben ook verzwegen argumenten zo van, ja, je zal niks vinden want je kan zelf niks en je game zal ook niks worden en blablabla. Misschien iets positiever zijn, in de trant van "probeer eens een freelancer te vinden tegenover betaling," of "misschien is iets meer informatie nodig om ons een helderder beeld te geven over waar we aan zullen werken mochten we meedoen." De vraagstelling hier is ook verkeerd en het idee wordt helemaal de grond ingeboord totdat er niks meer van over is en dan is het helemaal afgelopen.

Erg jammer. Ik zie dat mensen specifiek reageren op vacatures terwijl ze niks kunnen, niet geïnteresseerd zijn, maar toch informatie proberen te verschaffen waardoor er weer een onnodige discussie ontstaat. Vacatures zijn er voor de mensen die echt geïnteresseerd zijn en niet voor mensen die redeloos meer willen weten en de vacature afzeiken, dat moeten de echte geïnteresseerden doen. Ik ga toch bijv. ook niet de vacature van de KLM afzeiken voor een ervaren piloot, want ik ben helemaal geen piloot!

Hopelijk is het duidelijk. Misschien kan ik je verder helpen;) Stuur maar een pm. Ik ken ook een paar mensen die je zullen kunnen helpen...

Excuus, het is een super oud topic, dus sorry voor mijn late reactie. Toch kom ik het bovengestelde probleem vaak tegen bij nieuwere vacatures.

Mvg,
Piet
Gewijzigd op 05/02/2012 23:24:47 door Piet Jansen
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.