Bug: Continued

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »

Mitch X

Mitch X

04/01/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Daar ik zeer nieuwsgierig was naar de verdere veiligheid van PHPhulp na m'n UBB exploit, heb ik nog een leuke ontdekking gedaan.

Een wijze les aan alle personen hier, een cookie is niet te vertrouwen!
Ik heb dmv cookie data toegang tot talloze PHPhulp accounts, iets dat me niet de bedoeling lijkt.

Ik zal zo even een berichtje plaatsen met een ander account om mijn verhaal te bevestingen ;)


// Edit : Exploit weggehaald :+
Gewijzigd op 16/02/2006 19:18:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:31:18
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
Allereest mijn excuses aan de eigenaar van dit account, maar het gaat om het idee ;)

Dit is dus een groot probleem daar ik ook gewoon instellingen kan wijzigen >:)

/me logt nu weer uit :P



Oorspronkelijke eigenaar: Ik vind het niet kunnen :P
Gewijzigd op 05/01/2006 00:50:00 door Willem Jan Z
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
Pak mijn account maar, als je er geen misbruik van maakt ;).
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Nouja, op verzoek ook even Arjan zijn account gekidnapt :+
Nu tevreden?
Meer verzoekjes doe ik niet ;)

/me heeft niets verandert (a) en logt weer uit :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:14:00
Quote Anchor link
Wauw... das best wel zieke shit. Kan je wat meer uitleg geven, dan kan ik het gebruiken voor versie 2 van mijn nieuwssysteem welke ik absoluut veilig wil maken.

Hoe krijg je dit voor elkaar? Wat is er aan de hand? Is het op te lossen door alleen sessies te gebruiken? is het een php bug of een phphulp.nl bug :P.
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Mitch:
Allereest mijn excuses aan de eigenaar van dit account, maar het gaat om het idee ;)

Dit is dus een groot probleem daar ik ook gewoon instellingen kan wijzigen >:)

/me logt nu weer uit :P


Instellingen wijzigen? Dus het wachtwoord kan je ook achterhalen? :) Want op de instellingen pagina moet je toch je huidige wachtwoord invoeren vooraleer alles opgeslagen wordt? :)
 

04/01/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Mij hacken ze niet hahaha *_^
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:27:00
Quote Anchor link
vette shit :P

maar indd
phphulp kent veel beveiligingslekjes...
ik kan me nickname wel onzichtbaar en onklikbaar maken :p

@ Rafael

't is toch md5() oid
dus hoe zou je daar achter kunnen komen?
neem aan dat bassie het ww niet in een cookie zet en zeker niet on-ge-encrypt (jullie snappen dat laatste wel toch) ;)
Gewijzigd op 04/01/2006 13:29:00 door Erik Rijk
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2006 13:29:00
Quote Anchor link
Erik:
@ Rafael

't is toch md5()
dus hoe zou je daar achter kunnen komen?
neem aan dat bassie het ww niet in een cookie zet en zeker niet on-ge-encrypt (jullie snappen dat laatste wel toch) ;)


Net daarmee dat ik me afvroeg hoe Mitch dan de gegevens kan wijzigen... Verder heb ik je spulletje eens getest, een spatie als nickname works great :|
 

04/01/2006 13:32:00
Quote Anchor link
Erik:
beveiligingslekjes...
vervang die 'jes' maar door 'ken' ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:32:00
Quote Anchor link
je kan ook
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?phpinfo();?>
als nickname hebben
dat is ook niet helemaal de bedoeling...want je nickname ziet er dan toch iets anders uit.

je kan je nickname ook:

<ul><li>Naam</li></ul> maken

maar wordt zo'n zooitje bij actieve leden
Gewijzigd op 04/01/2006 13:34:00 door Erik Rijk
 

04/01/2006 13:37:00
Quote Anchor link
@Mitch: En als ik ingelogd bent, is het dan ook mogelijk om me account over te nemen?
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2006 13:39:00
Quote Anchor link
Ik heb toevallig vanochtend nog even <b>Jelmer</b> geprobeerd, maar dat is al niet meer mogelijk.
De [img/] kan je trouwens ook leuk uitbuiten:
Afbeelding
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:44:00
Quote Anchor link
Geef toe dit ziet er niet uit bij actieve leden :'(
 

04/01/2006 13:46:00
Quote Anchor link
Haha Waarom kan je bij het editen je IP adres veranderen?
Gewijzigd op 04/01/2006 13:48:00 door
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2006 13:50:00
Quote Anchor link
Kijk, nu wordt het leuk :P
 

04/01/2006 13:52:00
Quote Anchor link
Ik heb mezelf becommetariseert :p
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:54:00
Quote Anchor link
waarom is het reactie venster 3x zo groot :P
 

04/01/2006 13:56:00
Quote Anchor link
Ik ben bevordert. Zo, even kijken wie ik vandaag zal bannen :p
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:57:00
Quote Anchor link
whaha
had ik vorige ook gedaan :P

zet nog ff een <br> tussen admin en je msg na 500 posts
Gewijzigd op 04/01/2006 13:57:00 door Erik Rijk
 

04/01/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Eeen wysiwyg editor?
 

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.