[bug] Date time systeem

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Systeembeheerder met programmeer skills

Systeembeheerder Fulltime, Capelle aan den Ijssel De functie: De Systeembeheerder met programmeer skills is verantwoordelijk voor alle systemen binnen de datacenters. De werkzaamheden: Beleidsplannen van de Directie uitvoeren op operationeel en tactisch niveau van het Datacenter. Systemen beheren zoals: telefooncentrale, toegangssysteem, webservers, MySQL etc. Dagelijkse controle ronde lopen door de datacenter van Databarn Rivium. Planningen maken m.b.t. inrichten, verhuizen en vervangen van apparatuur. Voorbereiden en inrichten rackspace n.a.v. nieuwe klant of uitbreiding huidige klant. Eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. (telefonisch en mail) Klanten informeren van geplande onderhoudsmomenten, storingen en wijzigingen. Programmeren van eigen software pakketten. Website Databarn onderhouden.

Bekijk vacature »

Milo S

Milo S

07/03/2012 18:58:55
Anchor link
7 dagen is naar mijn idee toch echt hetzelfde als 1 week. Waarom kun je dan allebei krijgen?
http://www.phphulp.nl/php/script/php-algemeen/css-star-rating-systeem/1267/
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2020 21:31:15
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

31/03/2012 12:42:05
Anchor link
Is opgelost, zie http://www.phphulp.nl/php/nieuws/breng-je-stem-uit/171/ op dit moment (31 maart 2012). Zes dagen of één week.
 
 

Dit topic is gesloten.Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.