[bug] in Tab oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martijn B

Martijn B

03/10/2010 10:58:18
Quote Anchor link
in navolging op : http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/fixed-tab-oplossing/71899/

Is het ook de bedoeling dat dit in de tekst werkt?

Testje:
1
2
3

Want dat werkt dus niet.

In een PHP blok of code blok werkt het wel.

Edit:

En als ik nu spaties voor de cijfers zet dan komt alles weer op 1 lijn.

1
2
3
Gewijzigd op 03/10/2010 11:09:15 door Martijn B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:36:51
 

03/10/2010 13:01:11
Quote Anchor link
Ik denk dat het meer bedoeling is voor dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Hier wil je inspringen.
    // Het werkt overigs niet geheel lekker in Opera.
    // Maar in principe is dit de enige plek waar tabs, spaties en enters ook terug verschijnen in de tekst...

}
?>
 
Martijn B

Martijn B

03/10/2010 13:05:13
Quote Anchor link
Ja dat werkt goed idd.

Maar ik denk dat het ook de bedoeling is dat dit in een tekst werkt. Omdat je dan ook op tab kunt drukken in het tekst veld (je gaat dan niet naar het volgende formulier veld) als je de instelling aan hebt staan.

Waarom werken spaties aan het begin van de regel niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  $sString
= preg_match_all('/ {2}/', '&nbsp;&nbsp;', $sString);
?>
Gewijzigd op 12/10/2010 15:25:31 door B a s
 
B a s
Beheerder

B a s

12/10/2010 15:26:58
Quote Anchor link
Ik heb je bericht gewijzigd en er staan nu spaties voor je code. Tabs zijn inderdaad bedoeld voor in codes. Tabs in tekst hoort niet, dan krijg je &nbsp;&nbsp; etc. Een spatie is een spatie en kan in berichten niet worden gebruikt als ruimte, tenzij dit in een code blok gebeurt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.