[bug] � karakters in activiteiten feed (frontpage)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/02/2015 14:34:50
Quote Anchor link
Weer eentje uit de categorie character encoding: de activiteiten feed geeft het topic "openoffice, cel kopiëren" incorrect weer: openoffice, cel kopi�ren.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:18:23
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/03/2015 00:25:24
Quote Anchor link
Ennnn hij is terug: "??n resultaat na query..."

Maar dit is het minste van de problemen op dit moment :s.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

27/03/2015 14:58:47
Quote Anchor link
Nog een keerrrrrrrrrrr: "Van twee naar ??n query"

Hoe moeilijk is het om een Content-Type header() toe te voegen :/.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/07/2015 22:19:10
Quote Anchor link
Ennnnnnnnnnnnnnnn... terug van nooit weggeweest:
"Thomas van den Heuvel reageerde op het topic Foto's opslaan v??rdat je een ID hebt van - Aar - "

Toevoegen van een Content-Type header.

#toohard
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/11/2015 17:51:57
Quote Anchor link
"Forum 6 minuten geleden
reageerde op het topic tekst css met php van bart de kinkelaar"

De naam Ariën valt weg :(.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2015 18:12:14
Quote Anchor link
Ik neem het mee naar achteren.
Bedankt voor de 'heads up'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.