bulk mail script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Beezz

Beezz

17/03/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Dag mensen,


Ik wil een simpel bulkmail scriptje maken, waarschijnlijk het beste met een dbase maar ik weet even de functie niet voor het uit de database trekken van de email adressen en deze in een mail() script plaatsen..

Krijg wel 1 email werkende maar zeg 20 niet. Hoe moet ik dat via sql doen???
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:01:21
 

17/03/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Query, fetch_assoc... Arrays.. Foreach.. Mail gebruiken? Neejoh! Gebruik een SMTP Class (Swiftmailer bijvoorbeeld).
 
Beezz

Beezz

17/03/2009 15:59:00
Quote Anchor link
Ok, maar ik moet het in een bestaand CMS systeempje bouwen en een heel Swiftmailer inbouwen geeft me nu even teveel problemen.....DENK IK...:S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2009 16:00:00
Quote Anchor link
DENK IK...:S

Dus je hebt het nog niet eens geprobeerd ;).
Verder valt Swiftmailer makkelijk te implementeren hoor ;).
 
Beezz

Beezz

17/03/2009 16:06:00
Quote Anchor link
Ik ga het proberen.....


Tot zo :))
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.