button 8ergrond kleur naar image

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffery

Jeffery

07/11/2004 16:28:00
Quote Anchor link
hey,

ik heb nu een script voor achtergrond kleur in een button. kan dat ook een achtergrond worde?

achtergrond url img/web/balkje.jpg

en dan het stukje script (staat in een css bestand)

input, option, textarea, select, checkbox {
font-family: Verdana, Tahoma, Arial;
font-size: 8pt;
color: black;
font-weight: none;
border: 1px solid lightgray;
background-color: white;
}

greetz jeffrey
Gewijzigd op 07/11/2004 18:37:00 door Jeffery
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:23:31
 
Alfred -

Alfred -

07/11/2004 16:45:00
Quote Anchor link
input, option, textarea, select, checkbox {
background-image: url(img/web/balkje.jpg);
font-family: Verdana, Tahoma, Arial;
font-size: 8pt;
color: black;
font-weight: none;
border: 1px solid lightgray;
background-color: white;
}

En ffs, doe in het vervolg moeite en probeer ipv onnodig topics te openen...
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:15:00
Quote Anchor link
input, option, textarea, select, checkbox {
background-image: url(img/web/balkje.jpg);
font-family: Verdana, Tahoma, Arial;
font-size: 8pt;
color: black;
font-weight: none;
border: 1px solid lightgray;
background-color: white;
}

kan je het ook doen dat de option knop apart word gedaan dat zegmaar:
de option alleen een achtergrond plaatje heeft en de rest een kleur?

greetz jeffrey
 
Alfred -

Alfred -

07/11/2004 17:26:00
Quote Anchor link
Ik stel voor dat je dringend eens wat tutors gaat doorlezen, maar vooral eens leert proberen, ipv altijd domme vragen te stellen...

Tis 'PHPHulp', niet 'CSSHulp', en dan nog, jij zou er 'GeefMijEenScriptWantIkBenDom' van maken...
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:35:00
Quote Anchor link
jij bent dom!!!

greetz jeffrey
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.