Button met link en confirmation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marcel Derksen

Marcel Derksen

20/01/2013 21:27:37
Quote Anchor link
Ik ben voor een kleine website bezig met het aanmaken van een database en een soort van CMS. Nu ben ik al een heel eind gekomen zelf, maar ik krijg het maar niet voorelkaar om een button te maken die bepaalde berichten uit mijn database verwijderd door eerst nog een bevestiging te vragen.

ik kom zelf na een hele hoop gepuzzel niet verder dan de volgende regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<input class=\"remove\" type=\"button\" value=\"Verwijderen\" onClick=\"if (confirm('Weet u dit zeker?')) window.location.href=\"verwijderen.php?id=\'.urlencode($aBericht['bericht_id']).'\">";
?>


maar deze werkt gewoon niet. Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe?

Bij voorbaat dank,

Marcel
Gewijzigd op 20/01/2013 21:43:31 door Marcel Derksen
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:41:59
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/01/2013 21:55:08
Quote Anchor link
Gebruik ' voor php en " voor html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo '<input class="remove" type="button" value="Verwijderen" onClick="if (confirm(\'Weet u dit zeker?\')) window.location.href=\'verwijderen.php?id='.urlencode($aBericht['bericht_id']).'\'">';
?>
Gewijzigd op 20/01/2013 21:55:44 door Nick Dijkstra
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

20/01/2013 21:56:04
Quote Anchor link
probeer dit eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script language="javascript">
function Confirm(i){
    var conmessage = new Array(1)
    conmessage[0] ="testing"
    var DoConfirm  = confirm(conmessage[i]);
    if (DoConfirm)
    return true;
    else
    return false;
}
</script>
</head>
<body>
<a href="#" onClick="return Confirm(0)">Verwijden</a>
[code/]
 
Marcel Derksen

Marcel Derksen

20/01/2013 22:08:09
Quote Anchor link
Hallo Nick,

Ik heb jouw verbeterde PHP-versie toegepast en deze werkt nu uitstekend. Mijn dank is zeer, zeer groot!!

Ik heb me werkelijk waar bijna 2 uur lang zitten blindstaren op deze regel, en het enige verschil is een paar slashes en comma's. Het is dus altijd goed om er even een ander naar te laten kijken met een frisse blik.

Nogmaals bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.