<button> werkt niet in IE 7

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Chris Avontuur

Chris Avontuur

15/04/2009 23:04:00
Quote Anchor link
Als ik een Button maak op deze wijze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button type=submit id="new_fm" name="new_fm" value="6" ><img src="../icons/resultset_previous.png" alt="" /></button>

Krijg ik de volgende waarde terug:
["new_fm"]=>
string(50) "<IMG alt=\"\" src=\"../icons/resultset_previous.png\">"

Weet iemand hoe ik er voor zorg dat ik gewoon een 6 terug krijg?

(In Firefox, Google Chrome, Opera en Safari werkt het gewoon zoals het hoort)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:29:48
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/04/2009 23:18:00
Quote Anchor link
W3schools.com:
Important: If you use the button element in an HTML form, different browsers will submit different values. Internet Explorer will submit the text between the <button> and </button> tags, while other browsers will submit the content of the value attribute. Use the input element to create buttons in an HTML form.
 
Michael -

Michael -

15/04/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Waarom button gebruiken ipv input?
<INPUT TYPE="image" NAME="Submit" SRC="submit_button.gif" ALT="Submit">
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/04/2009 23:38:00
Quote Anchor link
Turmin schreef op 15.04.2009 23:26:
Waarom button gebruiken ipv input?
<INPUT TYPE="image" NAME="Submit" SRC="submit_button.gif" ALT="Submit">

Wat ik dus net zei :P

En jij gebruikt nog HTML4.0?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

15/04/2009 23:38:00
Quote Anchor link
Deze manier zou perfect moeten werken met alle browsers.

<input type="submit" style="background:url(images/jouwplaatje.gif); background-repeat:no-repeat; width:hierjouwwidthpx; height:hierjouwheightpx; border:0;" name="submit" value="">

Je moet nog even je image naam invullen & je width & height.
 
Michael -

Michael -

15/04/2009 23:41:00
Quote Anchor link
WillemJan Z schreef op 15.04.2009 23:38:
Wat ik dus net zei :P

En jij gebruikt nog HTML4.0?

Sorry ik had je stukje niet gelezen.
Voorbeeldje is ook handig dus vandaar.
(Bron: http://www.great-web-design-tips.com/web-accessibility/301.html)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.