Buttons naast elkaar met form?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henk

Henk

06/02/2006 15:32:00
Quote Anchor link
Hallo, deze code werkt goed maar ik zou graag deze buttons naast elkaar willen. Het moeten er 8 worden maar met elke keer een nieuwe form tag springt hij naar een nieuwe regel.
Die nieuwe form tag moet blijkbaar anders werkt het niet met submit met de juiste opdracht naar de socket aanroep. Suggesties zijn welkom. thanks

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Untitled</TITLE>
<META NAME="GENERATOR" CONTENT="MAX's HTML Beauty++ 2004">
</HEAD>

<BODY>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
error_reporting(E_ALL);

/* Allow the script to hang around waiting for connections. */
set_time_limit(0);

/* Turn on implicit output flushing so we see what we're getting
 * as it comes in. */

ob_implicit_flush();

$address = '168.53.222.83';
$port = 6000;
  //connectie met socket ed
   if (($sock = socket_create(AF_INET, SOCK_DGRAM, SOL_UDP )) < 0) {
   echo "socket_create() failed: reason: " . socket_strerror($sock) . "\n";
}


if (($ret = socket_connect($sock, $address, $port)) < 0) {
   echo "socket_bind() failed: reason: " . socket_strerror($ret) . "\n";
}


 
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

 
   $msg = $_POST['state'];
   socket_write($sock, $msg, strlen($msg));
  
  
}

?>

<center>
Lamp 1
<form method="post">
<input type="hidden" name="state" value="AAN"/>
<input type="submit" value="On">
</form>
<form method="post">
<input type="hidden" name="state" value="UIT"/>
<input type="submit" value="Off">
</form>
<form method="post">
<input type="hidden" name="state" value="RESET"/>
<input type="submit" value="Read">
</form>
<center>
</BODY>
</HTML>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:19:27
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/02/2006 15:43:00
Quote Anchor link
Je kan het altijd nog anders doen, met javascript.

Haal alle submit buttons uit je formulieren, en zet die naast elkaar. Zet bij de onclick actie van de knop, submit.formuliernaam of iets dergelijks, google maar eens op javascript form submit, dan kom je er wel uit :)
 
Henk

Henk

06/02/2006 15:58:00
Quote Anchor link
Robert:
Je kan het altijd nog anders doen, met javascript.

Haal alle submit buttons uit je formulieren, en zet die naast elkaar. Zet bij de onclick actie van de knop, submit.formuliernaam of iets dergelijks, google maar eens op javascript form submit, dan kom je er wel uit :)


Ok ga ik doen, thanks.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.