C. Kornuyt BV

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »
Robert Fernan

Robert Fernan

03/12/2012 15:25:45
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 20:34:35
 
Tim S

Tim S

03/12/2012 15:56:19
Quote Anchor link
Ik zou persoonlijk die scrollbars weghalen en de mee laten groeien met de grootte van de content. Leest veel prettiger.
Gewijzigd op 03/12/2012 15:56:36 door Tim S
 
Dylan PHP

Dylan PHP

03/12/2012 16:00:47
Quote Anchor link
Is dit jouw website? Het gebruiken van bv in je url is niet professioneel. Ook zou ik de naam zonder - registreren en gebruiken!
 
- Marco -

- Marco -

03/12/2012 16:08:24
Quote Anchor link
Op deze pagina is het niet echt mooi uigelijnd :p ( pagina offerte, vochtbestrijding, gietvloeren,referenties )
Afbeelding
Gewijzigd op 03/12/2012 16:09:45 door - Marco -
 
Robert Fernan

Robert Fernan

04/12/2012 07:46:43
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 03/12/2012 15:56:19:
Ik zou persoonlijk die scrollbars weghalen en de mee laten groeien met de grootte van de content. Leest veel prettiger.


Ja dat had ik inderdaad eerst, alleen in de sidebar zal er minder content aanwezig zijn. Dus die zal niet meegroeien. Dat vond de opdrachtgever niet mooi en vroeg om scrollbars :s


Toevoeging op 04/12/2012 07:51:37:

Donald Dylan op 03/12/2012 16:00:47:
Is dit jouw website? Het gebruiken van bv in je url is niet professioneel. Ook zou ik de naam zonder - registreren en gebruiken!

Ja dit is een stageopdracht en zij hadden al de domeinnaam, dat eigenlijk niet gebruikt werd. Ik gebruik he tijdelijk om de website online verder in orde te maken, de contract is al opgezegd. Wel is het leuk voor mijn stageopdracht ter vergelijking van de oude site, de bedoeling is dat het uiteindelijk de huidige site gaat vervangen. Dus verhuizen, naar kornuyt.nl. Hopelijk mag ik dat doen na mijn stageperiode ;)

Toevoeging op 04/12/2012 07:54:22:

- Marco - op 03/12/2012 16:08:24:
Op deze pagina is het niet echt mooi uigelijnd :p ( pagina offerte, vochtbestrijding, gietvloeren,referenties )
Afbeelding

Nee idd, niet echt ;) Mag ik weten welke browser je gebruikt, want ik heb het eigenlijk op FF, IE7,8,9 en Safari getest. Ze zien der allemaal goed uit :s, maar dit is iig echt handig om te weten. Thanx!
 
- Marco -

- Marco -

04/12/2012 09:20:13
Quote Anchor link
Chrome en Firefox heb ik hem in getest en daarin zit die uitlijning ook verkeerd. :)
 
Robert Fernan

Robert Fernan

04/12/2012 09:29:19
Quote Anchor link
- Marco - op 04/12/2012 09:20:13:
Chrome en Firefox heb ik hem in getest en daarin zit die uitlijning ook verkeerd. :)


Okey, daar ga ik gelijk naar kijken. Bedankt voor de snelle reactie. Chrome werkt op de een of andere manier niet meer op m'n laptop of het laat iig geen pagina's en mijn Firefox laat hem wel uitgelijnd zien :S.. Ik ga ze even op een desktop installeren en testen. Thanx!



Toevoeging op 04/12/2012 09:32:14:

Gaat het trouwense alleen om de offerte pagina, of is heel de website niet goed uitgelijnd?
Scratch that, ik zie het al.. Sommige pagina's wel en sommige niet, even uitzoeken welke template dat is.

Toevoeging op 04/12/2012 10:33:04:

Hey Marco, ik heb de probleem gevonden, mijn menu list items hadden een padding van 1.2125em, waardoor er geen plaats meer over was en de laatste li vloeide eruit. Heb het aangepast naar 1.2em en als het goed is moet het nu kloppen. Ik weet niet of dat ik het zo goed heb opgelost, als je suggesties hebt of tips hoor ik ze graag. Op de desktops zijn de pagina's uitgelijnd. Bedankt voor de reacties en je tijd, waren zeer hulpzaam. Bedankt!
Gewijzigd op 04/12/2012 09:34:55 door Robert Fernan
 
Jelle Hi

Jelle Hi

04/12/2012 13:03:32
Quote Anchor link
Die scrollbalken in je content-gedeelte en je sidebar zijn denk ik niet zo handig. Op een iPad/tablet zie je namelijk geen scrollbalken en weten dus de bezoekers niet dat er nog meer tekst is.
 
Robert Fernan

Robert Fernan

04/12/2012 13:34:34
Quote Anchor link
Jelle Seubring op 04/12/2012 13:03:32:
Die scrollbalken in je content-gedeelte en je sidebar zijn denk ik niet zo handig. Op een iPad/tablet zie je namelijk geen scrollbalken en weten dus de bezoekers niet dat er nog meer tekst is.


Ja idd, dat vind ik ook. Ja ik werk in opdracht en de opdrachtgever heeft het liever zo i.p.v. een div dat met de content meegroeit. Hij wil dat het namelijk een standaard maat heeft. Ik ga even onderzoeken hoe en of dat anders kan, misschien een oplossing voor de tablets en smartphones. Nu word het pas duidelijk als je naar beneden wilt gaan scrollen, dan gaat de overflow scrollen i.p.v de hele pagina. Niet erg duidelijk idd. Bedankt voor de tip!
Gewijzigd op 04/12/2012 13:35:50 door Robert Fernan
 
Reshad F

Reshad F

04/12/2012 13:54:33
Quote Anchor link
de verschuiving van je pagina's heeft te maken met resolutie van de schermen...

verder kwa code is het heel dirty, niet omdat je een CMS gebruikt nu maar omdat je tabellen gebruikt voor uitlijnen.. ik zou de achtergrond wit houden dat oogt professioneel en ook de samenhang van kleuren vind ik niet echt passen bij elkaar.. kijk is naar http://colorschemedesigner.com en kies een paar mooie kleuren :)
 
Tim S

Tim S

04/12/2012 14:02:35
Quote Anchor link
Quote:
Tim Slootweg op 03/12/2012 15:56:19:
Ik zou persoonlijk die scrollbars weghalen en de mee laten groeien met de grootte van de content. Leest veel prettiger.


Ja dat had ik inderdaad eerst, alleen in de sidebar zal er minder content aanwezig zijn. Dus die zal niet meegroeien. Dat vond de opdrachtgever niet mooi en vroeg om scrollbars :s


Ik ben er zelf ook nog niet so'n ster in, maar het is natuurlijk wel mogelijk dat de sidebar even groot is als de content. Als je dat graag wilt zijn er vast wel mensen die je hiermee willen helpen. Zo los je ook meteen het probleem met de ipad op. Als het met css niet lukt kan je altijd nog jquery gebruiken.
 
Robert Fernan

Robert Fernan

04/12/2012 14:23:51
Quote Anchor link
Reshad F op 04/12/2012 13:54:33:
de verschuiving van je pagina's heeft te maken met resolutie van de schermen...

verder kwa code is het heel dirty, niet omdat je een CMS gebruikt nu maar omdat je tabellen gebruikt voor uitlijnen.. ik zou de achtergrond wit houden dat oogt professioneel en ook de samenhang van kleuren vind ik niet echt passen bij elkaar.. kijk is naar http://colorschemedesigner.com en kies een paar mooie kleuren :)


Ja ik had al het gevoel dat het niet gebruikelijk is om dat met tabellen te doen. Hoe zou je zelf alles uitlijnen, gewoon de div's met css?

Ja dat zijn de bedrijfskleuren, daar kan ik relatief weinig aan doen, maar ik ga er zeker gebruik van maken en kijken wat de kleur voorstel is en wat er bij kan. Heel handige site, thanx!

Ik ga het even uitproberen en voorstellen, kijken wat de opdrachtgever van een witte achtergrond vind.

Bedankt voor de goede tips..


Toevoeging op 04/12/2012 14:33:00:

Tim Slootweg op 04/12/2012 14:02:35:
Quote:
Tim Slootweg op 03/12/2012 15:56:19:
Ik zou persoonlijk die scrollbars weghalen en de mee laten groeien met de grootte van de content. Leest veel prettiger.


Ja dat had ik inderdaad eerst, alleen in de sidebar zal er minder content aanwezig zijn. Dus die zal niet meegroeien. Dat vond de opdrachtgever niet mooi en vroeg om scrollbars :s


Ik ben er zelf ook nog niet so'n ster in, maar het is natuurlijk wel mogelijk dat de sidebar even groot is als de content. Als je dat graag wilt zijn er vast wel mensen die je hiermee willen helpen. Zo los je ook meteen het probleem met de ipad op. Als het met css niet lukt kan je altijd nog jquery gebruiken.


Ja idd, dat lijkt me veel strakker. Ik ga op onderzoek. Jquery ben ik eigenlijk totaal niet in bekend, maar wel in oplossingen zoeken ;)

Erg fijn jullie reviews, zo kan ik de puntjes op de i zetten.
Bedankt...
 
Robert Fernan

Robert Fernan

16/01/2013 12:03:33
Quote Anchor link
Ok dames en heren, hij is af. Als stageopdracht moest ik een website maken en hij is in grote lijnen af. Nog even de puntjes op de i en het kan opgeleverd worden. Bedankt allemaal voor jullie hulp de afgelopen weken.

http://www.kornuyt.nl

Grtjes Robert
Gewijzigd op 16/01/2013 12:03:55 door Robert Fernan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.