[C#] Vraag fout code ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

07/01/2013 20:23:34
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een visitor.exe op mijn site staan
nu heb ik deze aangepast maar zodra je het download , en aanzet en jou gebruikersnaam en wachtwoord invoert werkt het niet.
Weet iemand misschien wat ik nu niet goed gedaan heb in deze code :

Downloadscripts.nl Visitor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
;Versie 1.0

;Includes
#include <INet.au3>

;Settings
Opt("TrayMenuMode",1)

;Login
$login = 0
While $login = 0
    $user = InputBox("Login", "Voer je gebruikersnaam in:", "")
    $pass = InputBox("Login", "Voer je wachtwoord in:", "", "*")
    $logincheck = _INetGetSource("http://DOMEINNAAM/incheck.php?user=" & $user & "&pass=" & $pass)
    if($logincheck = "true") Then
        $login = 1
    MsgBox(0, "Correct", "Je bent nu succesvol ingelogd. Het programma begint nu met het bezoeken van sites.")
    Else
        MsgBox(0, "Fout", "De gegevens zijn niet correct")
    EndIf
WEnd

While 1
    $visit = _INetGetSource("http://DOMEINNAAM/visit_site_830485.php?user=" & $user & "&pass=" & $pass)
    $website = _INetGetSource($visit)
    Sleep(30000)
WEnd


Alvast bedankt voor de hulp.

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 07/01/2013 20:45:23 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:40:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2013 20:24:44
Quote Anchor link
Wat heeft dit met PHP te maken? Ergo, ik zal een request doen om dit naar een ander forum binnen PHPhulp te laten verhuizen, maar op een anders forum buiten PHPhulp geef ik je meer en snellere kans.


Zulke dingen kan je beter tussen code-tags zetten en altijd erbij vertellen wat er niet werkt en wat er gebeurt. Nu is het behoorlijk gissen. Ook op een ander forum is dit zeer handig.
Gewijzigd op 07/01/2013 20:27:29 door - Ariën -
 
Moose -

Moose -

07/01/2013 20:24:58
Quote Anchor link
Dit heeft niet veel met php te maken. Probeer het eens op stackoverflow.com
 

07/01/2013 20:32:19
Quote Anchor link
hoezo heeft dit niks met php te maken, de hele site bestaat uit php bestanden en dit is een code van download.php, als je wilt inloggen , blijft hij contineu aangeven dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet kloppen terwijl dat wel zo is. Dat is dus het probleem je kunt niet inloggen met de gegevens waarmee je jezelf hebt aangemeld.

Maar als het toch geen php is, wat is het dan wel volgens jullie ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2013 20:33:39
Quote Anchor link
Ik zie dat dit geen PHP-code is....
Het lijkt meer op VB.net, maar kan ook C++ of C# zijn, daar ben ik niet echt in thuis.

Ook kan je kijken naar het PHP bestand die je aanroept, die is wel PHP. Misschien zit het daar in....
Gewijzigd op 07/01/2013 20:36:22 door - Ariën -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

07/01/2013 20:46:47
Quote Anchor link
Ik heb het topic verplaatst naar programmeer hulp. Ik ben er sterk van overtuigd dat dit C# is. Ik heb wat stukken hieruit gegoogeld en kwam steeds bij C# uit.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2013 20:47:41
Quote Anchor link
Hoort http://DOMEINNAAM/visit_site_830485.php ook bij jouw site? Misschien zit daar wel een fout in, dat is immers PHP.
Gewijzigd op 07/01/2013 20:48:25 door - Ariën -
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

07/01/2013 21:17:39
Quote Anchor link
Als dit C# zou zijn, zou C# een nieuwe syntax hebben gekregen. Voor whiles en ifs heb je gewoon { en } nodig, wat ik hier niet zie. Aan de #include te zien is dit eerder C++ of C

Toevoeging op 07/01/2013 21:21:53:

Na wat googlen is dit waarschijnlijk AutoIt (http://www.autoitscript.com/site/).
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/01/2013 21:57:17
Quote Anchor link
Lol, effe kwalluh:
Is C# een programeertaal?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2013 21:59:16
Quote Anchor link
While $login = 0
if($logincheck = "true")

Als dit php zou zijn dan zou in beide regels de = een == moeten zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2013 22:02:45
Quote Anchor link
Anyway, het probleem kan ook in de callback zitten die het script uitvoert. Dus als Simone de relevante code van dat script kan tonen, en kan vertellen of het wel werkt als ze deze handmatig aanroept....
 
- Raoul -

- Raoul -

07/01/2013 22:05:27
Quote Anchor link
Ik ben er sterk van overtuigt dat dit VBA is en dat Simone niet weet wat ze aan het doen is.
Gewijzigd op 07/01/2013 22:16:22 door - Raoul -
 
Wouter J

Wouter J

07/01/2013 22:17:49
Quote Anchor link
Dit is ook geen VB, die gebruikt de dubbele quote (") als comment teken en niet de puntkomma (;).

Offtopic:
Leuk zo'n quiz-vraag, kunnen er meer van komen?
Gewijzigd op 07/01/2013 22:18:19 door Wouter J
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/01/2013 22:36:19
Quote Anchor link
Olie op het vuur:
De letter C zit niet in PHP, VB, Java, Javsaskript, Aktionskript
Gewijzigd op 07/01/2013 22:36:48 door Ger van Steenderen
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

07/01/2013 23:16:01
Quote Anchor link
Na een tijdje zoeken ben ik zelf tot de conclusie gekomen dat dit een .INI file is. Het programma leest de INI file. Allereerst verzoek ik je om meer informatie te geven over wat er precies fout is. Heb je errors, wat heb je gewijzigd?
Gewijzigd op 07/01/2013 23:16:44 door Jordi Kroon
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2013 23:20:51
Quote Anchor link
Simone Netten op 07/01/2013 20:32:19:
hoezo heeft dit niks met php te maken, de hele site bestaat uit php bestanden en dit is een code van download.php,


Je geeft zelf aan dat het om een aangepast exe bestand gaat:
Simone Netten op 07/01/2013 20:23:34:
Hallo, ik heb een visitor.exe op mijn site staan
nu heb ik deze aangepast maar zodra je het download , en aanzet en jou gebruikersnaam en wachtwoord invoert werkt het niet.


exe != php
 
Wouter J

Wouter J

07/01/2013 23:21:03
Quote Anchor link
jordi, dit is geen ini file. Een INI file is geen script file, maar een database file, dit is duidelijk een script file.

Toevoeging op 07/01/2013 23:29:24:

Oké, ik ben eruit. Dit is AutoIt: officiele site, wikipedia
 

08/01/2013 07:43:18
Quote Anchor link
Hoi allemaal, het gaat inderdaad om Autoit maar het probleem is inmiddels opgelost.
het probleem lag hem in de aanroep link van het bestand download.php
Ik heb die inmiddels aangepast en het werkt nu volledig.

Bedankt voor de reactie's allemaal.

Groetjes Simone.
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2013 07:47:14
Quote Anchor link
Simone, kun je voortaan dat meteen zeggen? Ipv eerst vertellen dat het een PHP script is en dan 'een' exe compiled script?

Tevens dacht ik dat je bezig was met PHP, HTML en CSS? Maar dat is dus weer overgevlogen naar weer een andere taal? Hopelijk heb je dan meer geluk, maar blijf je wel focussen op 1 ding, overspringen van ding naar ding zoals kleine kinderen doen is geen weg naar goede scripts.
 
No One

No One

08/01/2013 09:14:04
Quote Anchor link
Overigens mag ik hopen dat je dat wachtwoord niet plaintext wil versturen over het net...zeker niet als je http sites oproept...
 

08/01/2013 12:12:19
Quote Anchor link
Ik blijf inderdaad niet overspringen van taal naar taal.
Ik begrijp dit een stuk beter wouter en ben nu erg tevreden met wat ik heb bereikt.

En wat bedoel je precies met plaintext No One ?

groetjes simone
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.