Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 13:51:23
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een site die in meerdere talen kan worden weergegeven.
Op mijn localhost werkt alles maar zodra ik hem upload krijg ik de error:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 32

(regel 119 in main.functions.php is het sluit teken van PHP ( ? > ) en op regel 32 in language.php staat: setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));)

Hoe het werkt:

Er staat ergens een URL die er zo uit ziet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?page=language&language=nl&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>">VLAGGETJE NEDERLANDS</a>


Hij wordt dan doorverwezen naar de language.php pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
if (!isset($frame_check)){ header('location: ../../index.php'); }

if (!isset($_GET['language']) || empty ($_GET['language']))
{

    echo '<b>'.LANGUAGE.'</b>';
    echo "<br/><br/>";
    echo NOLANGUAGE;
}

else
{
    $language = $_GET['language'];
    switch ($language)
    {

        // Standaard
        default:
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;
        
        // Nederlands
        case 'nl':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;    
        
        // Engels
        case 'en':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;    
        
        // Duits
        case 'de':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;    
    }
}


?>


En als de cookie is geplaatst/gezet gaat hij weer naar de pagina waar je op stond (is $_GET['page2']) En op die pagina staat bovenaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php check_language(); // Taal zoeken ?>


Die hoort bij de functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
function check_language()
{

    // Bestaat de cookie met de language waarde (nl,en of de)
    if (!isset($_COOKIE['language']))
    {

        require_once('languages/nl.php');
    }

    else
    {
        require_once('languages/'.$_COOKIE['language'].'.php');
    }    
}

?>


Hopelijk snapt iemand er nog iets van en kan hij/zij mij helpen.

Alvast bedankt!

Edit: Sporen van 'weinig kennis' verwijderd. --> MD5 troep
Gewijzigd op 30/12/2010 14:05:24 door P-ter AA
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:48:26
 

30/12/2010 13:53:27
Quote Anchor link
wtf is dit voor onzin:
case ''.md5('en').'':
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 13:55:13
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 13:53:27:
wtf is dit voor onzin:
case ''.md5('en').'':


Haha, ja dat was/is een test om er voor te zorgen dat de pagina niet zichtbaar is. Maar dat maakt voor de fout niks uit. Ik verzin daar nog een andere oplossing voor.
Gewijzigd op 30/12/2010 13:55:51 door P-ter AA
 

30/12/2010 13:56:09
Quote Anchor link
Die onzin duid er bij mij al op dat je scripting kennis niet erg groot is.
Vanwaar die quotes?
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 13:58:45
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 13:56:09:
Die onzin duid er bij mij al op dat je scripting kennis niet erg groot is.
Vanwaar die quotes?


Oke.

Bij case bedoel je? Omdat in mijn vorige script (van een tijd geleden) een string stond tussen ''. Dus ik heb het er gewoon tussen gezet. Maar het kan dus schijnbaar ook zonder?
Gewijzigd op 30/12/2010 13:58:58 door P-ter AA
 

30/12/2010 14:02:03
Quote Anchor link
Wat doet de . operator, die plakt variabelen e.d. aan elkaar.
Dus wat zeg jij ?
plak NIKS aan een md5-string met NIKS erachter.
Know your basics!
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 14:06:41
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 14:02:03:
Wat doet de . operator, die plakt variabelen e.d. aan elkaar.
Dus wat zeg jij ?
plak NIKS aan een md5-string met NIKS erachter.
Know your basics!


Ik weet wat ze betekenen. Ik heb er alleen niet bij stil gestaan. Ik heb de code van eerder gewoon overgenomen..
(ik heb de MD5 onzin zoals jij dat noemt verwijderd.)
 

30/12/2010 14:10:36
Quote Anchor link
Ik zeg niet dat je die md5 zooi niet moet gebruiken, ik zeg dat hoe je het deed onzinnig was.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 14:15:02
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 14:10:36:
Ik zeg niet dat je die md5 zooi niet moet gebruiken, ik zeg dat hoe je het deed onzinnig was.


Ooh oke. Maar hoe moet ik het dan doen?

Ik moet even terug komen op wat ik eerder in het topic over de PHP Hulp slogan zei; Ik had misschien genuanceerder moeten reageren. Je bent gewoon duidelijk, en of je daar nou op zit te wachten of niet, het helpt wel. Nou zeg ik dit niet omdat ik wil dat je me nu helemaal gaat helpen maar omdat ik het nu anders ervaar

Maar nu weer ontopic.
 
Pim -

Pim -

30/12/2010 14:15:29
Quote Anchor link
Maar dit alles heeft niet zo veel met de gestelde vraag te maken...

Het betekent dat er al text (of witruimte) geëchod is voordat je die redirect doet. Om dit tegen te gaan moet je die dus allemaal weghalen en zorgen dat de < ?php tag altijd op het eerste karakter in de pagina staat.
Gewijzigd op 30/12/2010 14:15:45 door Pim -
 

30/12/2010 14:17:17
Quote Anchor link
Wat ook een manier is om nergens meer php sluit tags te doen.
Die md5's moet je gewoon doen zonder die quotes er omheen.
0+2+1+0 = 3, dus kan je ook 2+1=3 doen.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 14:26:11
Quote Anchor link
Pim - op 30/12/2010 14:15:29:
Maar dit alles heeft niet zo veel met de gestelde vraag te maken...

Het betekent dat er al text (of witruimte) geëchod is voordat je die redirect doet. Om dit tegen te gaan moet je die dus allemaal weghalen en zorgen dat de < ?php tag altijd op het eerste karakter in de pagina staat.


Dat is raar want die 'language check' staat bovenaan op de index pagina (waar door middel van require_once andere pagina's in geladen worden). Dit staat bovenaan op de index:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
require_once('functions/main.functions.php');
check_language(); // Taal kijken
connect(); // Connectie met de database;
if (!isset($_COOKIE['language'])){ $language = 'nl';}else{ $language = $_COOKIE['language'];}
if (!isset($_GET['page'])) { $page = md5("home"); }else { $page = $_GET['page']; }
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "......


En die error verschijnt in language.php (ook hier is nog niks geëchod, zie hierboven de code van language.php)

Dus dat is vreemd. :S
(Ik krijg de code trouwens ook als ik de meta-tag refresh weg haal)


Karl Karl op 30/12/2010 14:17:17:
Wat ook een manier is om nergens meer php sluit tags te doen.
Die md5's moet je gewoon doen zonder die quotes er omheen.
0+2+1+0 = 3, dus kan je ook 2+1=3 doen.


oke bedankt! Ik zal het veranderen. :)
Gewijzigd op 30/12/2010 14:27:38 door P-ter AA
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 14:46:43
Quote Anchor link
Gewoon even melden:

if (!isset($_GET['language']) || empty ($_GET['language']))

De functie empty() doet al een isset() controle.

Dit
if (empty ($_GET['language']))
volstaat
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:10:20
Quote Anchor link
Maurice vB op 30/12/2010 14:26:11:
En die error verschijnt in language.php (ook hier is nog niks geëchod, zie hierboven de code van language.php)


Daar staan heel wat echo's in.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:12:39
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:10:20:
Maurice vB op 30/12/2010 14:26:11:
En die error verschijnt in language.php (ook hier is nog niks geëchod, zie hierboven de code van language.php)


Daar staan heel wat echo's in.


Maar die worden toch niet 'uitgevoerd' voor de redirect?
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:14:28
Quote Anchor link
Je mag helemaal geen output hebben voor een header in php.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:16:42
Quote Anchor link
Ik denk dat je in main.functions.php moet zoeken.
 

30/12/2010 15:18:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:16:42:
Ik denk dat je in main.functions.php moet zoeken.


Ja.
En hij geeft aan dat het op de laatste regel is, dus php zal wel moeilijk doen rond de ? >
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:22:09
Quote Anchor link
Maar er wordt gesproken over header(), maar die gebruik ik toch alleen in language.php bovenaan? verder nergens, en daarboven word niks geëchod..
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 15:23:40
Quote Anchor link
In Drupal laten ze die laatste ?> gewoon altijd weg in php files waar functies staan.
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:24:18
Quote Anchor link
Laat anders je main.functions.php eens zien? Mogelijk heb je daarin output boven een header.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.