Cannot send session cookie - headers already sent by

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Steven

steven

18/03/2004 23:13:00
Quote Anchor link
ik heb volgende phpcode:

<link href=\"opmaak.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\">
<table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"4\" cellspacing=\"4\">
<tr>
<td><p align=\"left\" class=\"tekst\">Dit is de maandelijkse kalender waar je steeds je belangrijke agendapunten kan toevoegen en bekijken.</p>
<span class=\"tekst\">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php            

include (\'auth.php\');
include (\'date.php\');

   if (!$datum) {
   $begindatum = krijgdatum(0);
   $einddatum = krijgdatum(7);
   $datum = $begindatum;
}
  else {
    $begindatum=$datum;
    $einddatum = vermeerder_week($begindatum);
}

echo \"<br>\";
echo \"<table width=100% border=1 cellspacing=\'2\' cellpadding=\'2\' align=center bordercolor=#FF6600>\";
echo \"<tr>\";
echo \"<td bgcolor=#045A73><a href=\\\"index.php?content=kalender&datum=\".verminder_week($begindatum).\"\\\"\'><center><font color=#FFFFFF>Vorige week</font></center></a></td>\";
echo \"<td><div align=\\\"center\\\">\";
echo $datum;
echo \"tot\";
echo $einddatum;
echo \"</div>\";
echo \"</td>\";
echo \"<td bgcolor=#045A73><a href=\\\"index.php?content=kalender&datum=\".vermeerder_week($begindatum).\"\\\"><center><font color=#FFFFFF>Volgende week</font></center></a></td>\";
echo \"</tr>\";
echo \"</table>\";

echo \"<br>\";

echo \"<table width=100% border=1 cellspacing=\'2\' cellpadding=\'2\' align=center bordercolor=#FF6600>\";
echo   \"<tr>\";
echo    \"<td width=15%>
<font color=#000000><div align=center>Datum</font></td>\";
echo    \"<td width=18%><font color=#000000><div align=center>Beginuur</font></td>\";
echo    \"<td width=11%><font color=#000000><div align=center>Einduur</font></td>\";
echo    \"<td width=56%><font color=#000000><div align=center>Activiteit</font></td>\";
echo  \"</tr>\";
echo \"</table>\";

do {
   // selecteert de rijen uit de tabel
   $result = mysql_query (\"select * from tbl_kalender where datum =\\\"\".$datum.\"\\\"\");

   while ($row = mysql_fetch_array ($result)){
    // zolang hij rijen vindt drukt hij ze af in een tabel

    echo \"<table width=100% border=1 cellspacing=5 cellpadding=4 align=center bordercolor=#669966>\";
    echo \"<tr>\";
    echo \"<td width=15%><div align=center>\".$row[\"datum\"].\"</div><br></td>\";
    echo \"<td width=18%><div align=center>\".$row[\"beginuur\"].\"</div><br></td>\";
    echo \"<td width=11%><div align=center>\".$row[\"einduur\"].\"</div><br></td>\";
    echo \"<td width=56%><div align=left>\".$row[\"activiteit\"].\"</div><br></td>\";
    echo \"</tr>\";
    echo \"</table>\";


 }

$datum=vermeerder_dag($datum);
} while ($datum != $einddatum);
?>

</span><p></p>
<input name=\"button\" type=\"button\" class=\"navigatiestreep\"
onClick=\"MM_openBrWindow(\'ingeven.php\',\'\',\'width=450,height=250\')\" value=\"Geef hier agendapunten in.\">

</table>

Maar indien ik naar de link kalender ga krijg ik het volgende in mijn content te zien, weet iemand aan wat dit kan liggen of wat er anders moet zodat hij niet tweemaal de header meezendt?
Dit is de maandelijkse kalender waar je steeds je belangrijke agendapunten kan toevoegen en bekijken.

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\\Webserver\\www\\Gip\\GIP\\index.php:14) in D:\\Webserver\\www\\GIP\\auth.php on line 7

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\\Webserver\\www\\GIP\\index.php:14) in D:\\Webserver\\www\\GIP\\auth.php on line 7



Vorige week 2004-03-14 tot 2004-03-21 Volgende week


Datum Beginuur Einduur Activiteit

weet iemand aan wat dit kan liggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:55:50
 
Arend a

Arend a

18/03/2004 23:28:00
Quote Anchor link
Dit komt doordat je normaalgesproken session_start moet doen voordat je iets anders doet.

Ik vermoed dat je session start in auth.php staat.

Er zijn twee oplossingen:

(1): zolang auth.php of date.php aangeroepen worden voordat uberhaupt output gegeven (OOK/JUIST HTML!) wordt zal er geen probleem zijn

(2): zet voordat je uberhaupt iets verstuurd (OOK/JUIST HTML!)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ob_start; ?>


en aan het eind van je script < ob_end_flush; ?>

Dit zal een 'buffer' creeeren waardoor na het maken van output deze nog bewaard zal blijven.

Grtz,

Adje
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.