canvas x/y

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

20/07/2020 10:50:51
Quote Anchor link
Hi,

ik slaag er niet in om de juiste X/Y coördinaten te vinden.
Zoals te zien in de code heb ik al een paar mogelijkheden geprobeerd.

https://www.janr.be/html2canvas/

Met de huidige code werkt het perfect onder edge op local server. Echter via chrome of op een productie server lukt het niet.

Kan iemand eens een kritische blik werpen?

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:27:51
 
Ad Fundum

Ad Fundum

20/07/2020 11:22:23
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies met 'de juiste coordinaten'?
 
Jan R

Jan R

20/07/2020 13:40:17
Quote Anchor link
wat zouden xy coördinaten kunnen zijn:)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/07/2020 14:55:05
Quote Anchor link
Waarvan? Je bedoelt waarom de muispointer niet de punt van je "penseel" is in de "screenshot"?

Ik denk dat dit op een of andere manier met schaal te maken heeft.

Probeer maar eens een diagonale lijn te trekken van de linker bovenhoek naar de rechter onderhoek. De lijn start precies op de muispointer, maar naarmate je de rechter onderhoek nadert wordt de afstand tussen de getrokken lijn en de muispointer groter.
 
Jan R

Jan R

20/07/2020 18:01:23
Quote Anchor link
Inderdaad. De X/Y kloppen niet. zoals je ziet in de javascript heb ik al enkele pogingen ondernomen. getMousePos, getMousePos1 en getMousePos2 en dan nog de andere die ik al gewist heb.

De canvas is 800X600 wat ook doorkomt in js. Deze komt niet door als je werkt met css :(
Ik heb al gekeken naar de border ed echter zonder succes. Er zou iets met de schaal kunnen. Ik vind het niet.

Ter herinnering. EXACT dezelfde code, die jullie nu kunnen zien, onder edge 83 werkte lokaal maar niet op productie. Ook een ander resultaat in chrome.

Even ter verduidelijking. De bedoeling is als iemand een fout ziet op de site, hij deze kan kopiëren naar een print-screen aantekeningen maken en dan posten naar de webbeheerder. Het post deel werkt.

1 persoon heeft een foto genomen zonder te bewerken en dan gepost.

Jan

update. Er was blijkbaar een bug in edge 83. Vandaag 84 ontvangen en nu lukt ongeveer alles :)

Aan allen welke meewerkten: BEDANKT

Jan

Toevoeging op 20/07/2020 19:11:21:

Voor wie wilt. Blijft nog een paar weken staan. Misschien zijn er nog geïnteresseerden.
Gewijzigd op 20/07/2020 19:09:35 door Jan R
 
Ad Fundum

Ad Fundum

20/07/2020 21:02:59
Quote Anchor link
Het is zeker een leuk idee. Het zou nog beter zijn als het ook cross-platform zou werken. Op mijn systeem (Linux, KDE Plasma, Firefox ESR) zit er een witrand onder de screenshot, en de schaal van de getekende lijn klopt niet. De X/Y-schaal van de getekende lijn is te groot vanuit de oorsprong, waardoor alles vergroot naar rechts onder getekend wordt. Misschien heeft het te maken met dat ik een 4k-scherm heb?

Afgezien van het issue met de coordinaten gebruik je een grote JS-library html2canvas. Misschien ben je via Google op een draad van SO gekomen (https://stackoverflow.com/questions/4912092/using-html5-canvas-javascript-to-take-in-browser-screenshots) maar html2canvas heeft vrij veel issues (https://github.com/niklasvh/html2canvas/issues) en het is inmiddels ingehaald door de JavaScript-functie getDisplayMedia(). Zie ook https://www.w3.org/TR/screen-capture en https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/MediaDevices/getDisplayMedia .
getDisplayMedia() wordt ondersteund op alle moderne (desktop) browsers, zie ook https://caniuse.com/#search=getDisplayMedia .

Het zou mooi zijn als we in (vanilla) JS een voorbeeld hebben van het maken, annoteren en opsturen van een screenshot..
 
Jan R

Jan R

21/07/2020 08:37:36
Quote Anchor link
Hi,

De witrand onderaan is logisch. Het scherm bevat dan ook een groot deel wit onderaan. GetDisplayMedia ga ik eens bekijken. Als ik het goed zie/lees met de gebruiker eerst toestemming geven en is dit uitsluitend voor media. Niet voor stilstaand beeld.
Mijn bron: https://html2canvas.hertzen.com/ staat ook vermeld in mijn html.

Jan

Toevoeging op 21/07/2020 19:41:04:

Het begint op iets te trekken
 
Ad Fundum

Ad Fundum

21/07/2020 21:34:45
Quote Anchor link
Het nadeel van html2canvas is dat de rendering van de HTML minder compleet, en niet hetzelfde is, als die van een browser. Het kan daardoor helaas geen generieke oplossing zijn, want hoe complexer een site is, hoe groter de kans dat de screenshot helemaal niet lijkt op de site of webapp. Daarom kwam ik met getDisplayMedia(), omdat je daarmee exact kunt zien wat een browser laat zien. Je kunt er zelf meer mee, zoals (i.c.m. WebRTC) iemand live laten meekijken op de site, dat geeft nog veel meer informatie over wat er fout is.

Overigens is het voorbeeld met html2canvas een geslaagde proof of concept, dat laat zien wat de mogelijkheden zijn.
 
Jan R

Jan R

22/07/2020 07:09:29
Quote Anchor link
Volledig akkoord maar hoe kan ik met getDisplayMedia of een ander commando een screendump maken naar een canvas? Ik vind enkel streamen van media als ik hierop zoek.

Jan
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

22/07/2020 10:54:32
Quote Anchor link
De x/y = coordinaten van html5 canvas liggen in de linkerbovenhoek van je canvas.
Misschien dat het zo lukt, zoek eens op screenshot i.p.v. screendump.

Voorbeeld:
Link: https://www.tutorialspoint.com/Can-you-take-a-screenshot-of-the-page-using-HTML5-Canvas
 
Jan R

Jan R

22/07/2020 11:04:16
Quote Anchor link
Laat dat nu dezelfde lib zijn als waarmee ik werk :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.