Captcha image niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:26:55
Quote Anchor link
Vraagje aangezien ik bijna geen kennis heb van php.
Via onderstaande link zie je het formulier:
https://www.tweedehandskantoormeubelen.be/contact.php
De afbeelding van de captcha is niet zichtbaar. Had een tijdje geleden een SSL certificaat geïnstalleerd en van te voren was het nog wel zichtbaar.
Misschien dat dit het probleem is.
Iemand die me kan helpen dit probleem op te lossen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:20:23
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:29:50
Quote Anchor link
Ik zit nu niet achter mijn laptop. Maar open de URL van de afbeelding eens in de browser. Wat zie je dan?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:30:11 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:33:48
Quote Anchor link
Internal Server Error
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:36:53
Quote Anchor link
Check je error_log. Daar staat in wat er mis gaat.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:41:26
Quote Anchor link
Sorry, maar ken echt bijna niets nog niet van php maar als ik de error log open dan zie ik dit:
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:43:29
Quote Anchor link
Het is nu in ieder geval geen 11-Jan-2019 meer. Dus pak de juiste logregels er eens bij.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:49:32
Quote Anchor link
mijn excuses.



[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr

Edit:
Gelieve voortaan bij lange logs of scripts alleen de relavante code te tonen, en geen honderden regels aan code. Daar heeft niemand behoefte aan! Bij deze heb ik deze post ingekort.
Gewijzigd op 08/05/2019 16:36:56 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:54:49
Quote Anchor link
Kan je jouw log even inkorten tot het tijdstip van je error? Niemand is gebaat bij honderden regels.... ;)

Zo te zien lijkt je script functie-bibliotheken zoals PDO en PDO-mysql te gebruiken die niet beschikbaar zijn.
Beheer je de server zelf, of laat je de site hosten? Welk hostingcontrolepaneel gebruik je?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:56:12 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:56:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:58:03
Quote Anchor link
Ik denk dat het handiger is om het aan hun voor te leggen.

Je kan ook een bestand aanmaken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


En kijken of je daar bij het uitvoeren PDO tegenkomt.
Gewijzigd op 08/05/2019 15:01:11 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

08/05/2019 15:04:03
Quote Anchor link
Hier had je hetzelfde probleem.

Hoe is dat opgelost?

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/captcha-niet-zichtbaar/102815/
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:07:12
Quote Anchor link
Idd, en deze werkte ook eerst. Het is sinds het SSL certifieer geïnstalleerd is dat de afbeelding niet meer zichtbaar is.
Heb het probleem nu voorgelegd aan het hostingbedrijf en hoop daar op een oplossing.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:12:21
Quote Anchor link
Ik zie met de errors geen samenhang daarvoor.

Een script 'breekt' niet zo snel als er een certificaat bij komt. Hoogstens dat je in HTML 'mixed content' krijgt als je een http-verzoek via https uitvoert. Bij afbeeldingen wordt je slotje geel, maar met css en javascript weigert de browser deze in te laden. Maar daar is hier geen sprake van te zijn, gezien je een 'server error' krijgt.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:27:56
Quote Anchor link
Krijg nu volgend antwoord van hoster:

Beste

PHP 5.2 was nog actief via de .htaccess, geen idee of dat effectief vereist is maar de foute php.ini was daardoor actief, dat is nu aangepast en PHP 5.4 wordt gebruikt. Hoger kan ingesteld worden op verzoek van de account eigenaar/beheerder.

We zien daarnaast volgende foutmelding in de logs:

[Wed May 08 15:21:33 2019] [error] [client 84.193.33.245] Response header name '(anti-spam-content-type' contains invalid characters, aborting request

De melding ivm het ontbreken van PDO/PDO-mysql is verholpen, dat kwam door de foute php.ini die niet overeenkwam met de PHP versie.

Werden er aanpassingen gedaan aan het script want de fout zou zich nu in het script bevinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:32:44
Quote Anchor link
Werkt het nu wel? En zo niet, zie je nieuwe errors verschijnen?

PHP 5.2 is al behoorlijk verouderd. En PHP 5.4 eigenlijk ook. Ik adviseer liever om te kijken of je site ook op PHP 7.2 of 7.3 kan draaien.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:40:03
Quote Anchor link
Nee werkt nog niet. En zoals hierboven vermeld op de website van ciberg.be staat hetzelfde formulier en hier werkt de captcha wel.
En idd vind dit zelf ook een oude php versie. Op men cms websites die ik elders host zit ik ook aan PHP 7.3
Eens voorleggen aan de hoster.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:47:03
Quote Anchor link
Is dat daar dezelfde captcha-source?
Welke nieuwe error zie je nu? (graag relevante lijnen)
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 16:11:35
Quote Anchor link
ja heb de captcha.php van ciberg.be gekopieerd naar tweedehandsmeubelen en nog altijd niets

Toevoeging op 08/05/2019 16:15:36:

OPGELOST! had niet het juiste bestand van captcha.php. Had dit van op mijn pc genomen maar was niet het juiste. Had nu via ftp het bestand captcha.php van de website van ciberg genomen en dit gekopieerd naar de website van tweedehandsmeubelen.
Nu is het opgelost.

Bedankt allen!!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 16:38:41
Quote Anchor link
Fijn dat het opgelost is :-)

Gelieve voortaan relevante regels voor scripts of logs te tonen :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.