Captcha image niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:26:55
Quote Anchor link
Vraagje aangezien ik bijna geen kennis heb van php.
Via onderstaande link zie je het formulier:
https://www.tweedehandskantoormeubelen.be/contact.php
De afbeelding van de captcha is niet zichtbaar. Had een tijdje geleden een SSL certificaat geïnstalleerd en van te voren was het nog wel zichtbaar.
Misschien dat dit het probleem is.
Iemand die me kan helpen dit probleem op te lossen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:18:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:29:50
Quote Anchor link
Ik zit nu niet achter mijn laptop. Maar open de URL van de afbeelding eens in de browser. Wat zie je dan?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:30:11 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:33:48
Quote Anchor link
Internal Server Error
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:36:53
Quote Anchor link
Check je error_log. Daar staat in wat er mis gaat.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:41:26
Quote Anchor link
Sorry, maar ken echt bijna niets nog niet van php maar als ik de error log open dan zie ik dit:
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:43:29
Quote Anchor link
Het is nu in ieder geval geen 11-Jan-2019 meer. Dus pak de juiste logregels er eens bij.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:49:32
Quote Anchor link
mijn excuses.



[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr

Edit:
Gelieve voortaan bij lange logs of scripts alleen de relavante code te tonen, en geen honderden regels aan code. Daar heeft niemand behoefte aan! Bij deze heb ik deze post ingekort.
Gewijzigd op 08/05/2019 16:36:56 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:54:49
Quote Anchor link
Kan je jouw log even inkorten tot het tijdstip van je error? Niemand is gebaat bij honderden regels.... ;)

Zo te zien lijkt je script functie-bibliotheken zoals PDO en PDO-mysql te gebruiken die niet beschikbaar zijn.
Beheer je de server zelf, of laat je de site hosten? Welk hostingcontrolepaneel gebruik je?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:56:12 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:56:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:58:03
Quote Anchor link
Ik denk dat het handiger is om het aan hun voor te leggen.

Je kan ook een bestand aanmaken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


En kijken of je daar bij het uitvoeren PDO tegenkomt.
Gewijzigd op 08/05/2019 15:01:11 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

08/05/2019 15:04:03
Quote Anchor link
Hier had je hetzelfde probleem.

Hoe is dat opgelost?

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/captcha-niet-zichtbaar/102815/
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:07:12
Quote Anchor link
Idd, en deze werkte ook eerst. Het is sinds het SSL certifieer geïnstalleerd is dat de afbeelding niet meer zichtbaar is.
Heb het probleem nu voorgelegd aan het hostingbedrijf en hoop daar op een oplossing.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:12:21
Quote Anchor link
Ik zie met de errors geen samenhang daarvoor.

Een script 'breekt' niet zo snel als er een certificaat bij komt. Hoogstens dat je in HTML 'mixed content' krijgt als je een http-verzoek via https uitvoert. Bij afbeeldingen wordt je slotje geel, maar met css en javascript weigert de browser deze in te laden. Maar daar is hier geen sprake van te zijn, gezien je een 'server error' krijgt.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:27:56
Quote Anchor link
Krijg nu volgend antwoord van hoster:

Beste

PHP 5.2 was nog actief via de .htaccess, geen idee of dat effectief vereist is maar de foute php.ini was daardoor actief, dat is nu aangepast en PHP 5.4 wordt gebruikt. Hoger kan ingesteld worden op verzoek van de account eigenaar/beheerder.

We zien daarnaast volgende foutmelding in de logs:

[Wed May 08 15:21:33 2019] [error] [client 84.193.33.245] Response header name '(anti-spam-content-type' contains invalid characters, aborting request

De melding ivm het ontbreken van PDO/PDO-mysql is verholpen, dat kwam door de foute php.ini die niet overeenkwam met de PHP versie.

Werden er aanpassingen gedaan aan het script want de fout zou zich nu in het script bevinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:32:44
Quote Anchor link
Werkt het nu wel? En zo niet, zie je nieuwe errors verschijnen?

PHP 5.2 is al behoorlijk verouderd. En PHP 5.4 eigenlijk ook. Ik adviseer liever om te kijken of je site ook op PHP 7.2 of 7.3 kan draaien.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:40:03
Quote Anchor link
Nee werkt nog niet. En zoals hierboven vermeld op de website van ciberg.be staat hetzelfde formulier en hier werkt de captcha wel.
En idd vind dit zelf ook een oude php versie. Op men cms websites die ik elders host zit ik ook aan PHP 7.3
Eens voorleggen aan de hoster.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:47:03
Quote Anchor link
Is dat daar dezelfde captcha-source?
Welke nieuwe error zie je nu? (graag relevante lijnen)
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 16:11:35
Quote Anchor link
ja heb de captcha.php van ciberg.be gekopieerd naar tweedehandsmeubelen en nog altijd niets

Toevoeging op 08/05/2019 16:15:36:

OPGELOST! had niet het juiste bestand van captcha.php. Had dit van op mijn pc genomen maar was niet het juiste. Had nu via ftp het bestand captcha.php van de website van ciberg genomen en dit gekopieerd naar de website van tweedehandsmeubelen.
Nu is het opgelost.

Bedankt allen!!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 16:38:41
Quote Anchor link
Fijn dat het opgelost is :-)

Gelieve voortaan relevante regels voor scripts of logs te tonen :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.