Captcha image niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:26:55
Quote Anchor link
Vraagje aangezien ik bijna geen kennis heb van php.
Via onderstaande link zie je het formulier:
https://www.tweedehandskantoormeubelen.be/contact.php
De afbeelding van de captcha is niet zichtbaar. Had een tijdje geleden een SSL certificaat geïnstalleerd en van te voren was het nog wel zichtbaar.
Misschien dat dit het probleem is.
Iemand die me kan helpen dit probleem op te lossen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:09:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:29:50
Quote Anchor link
Ik zit nu niet achter mijn laptop. Maar open de URL van de afbeelding eens in de browser. Wat zie je dan?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:30:11 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:33:48
Quote Anchor link
Internal Server Error
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:36:53
Quote Anchor link
Check je error_log. Daar staat in wat er mis gaat.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:41:26
Quote Anchor link
Sorry, maar ken echt bijna niets nog niet van php maar als ik de error log open dan zie ik dit:
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:43:29
Quote Anchor link
Het is nu in ieder geval geen 11-Jan-2019 meer. Dus pak de juiste logregels er eens bij.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:49:32
Quote Anchor link
mijn excuses.



[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr

Edit:
Gelieve voortaan bij lange logs of scripts alleen de relavante code te tonen, en geen honderden regels aan code. Daar heeft niemand behoefte aan! Bij deze heb ik deze post ingekort.
Gewijzigd op 08/05/2019 16:36:56 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:54:49
Quote Anchor link
Kan je jouw log even inkorten tot het tijdstip van je error? Niemand is gebaat bij honderden regels.... ;)

Zo te zien lijkt je script functie-bibliotheken zoals PDO en PDO-mysql te gebruiken die niet beschikbaar zijn.
Beheer je de server zelf, of laat je de site hosten? Welk hostingcontrolepaneel gebruik je?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:56:12 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:56:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:58:03
Quote Anchor link
Ik denk dat het handiger is om het aan hun voor te leggen.

Je kan ook een bestand aanmaken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


En kijken of je daar bij het uitvoeren PDO tegenkomt.
Gewijzigd op 08/05/2019 15:01:11 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

08/05/2019 15:04:03
Quote Anchor link
Hier had je hetzelfde probleem.

Hoe is dat opgelost?

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/captcha-niet-zichtbaar/102815/
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:07:12
Quote Anchor link
Idd, en deze werkte ook eerst. Het is sinds het SSL certifieer geïnstalleerd is dat de afbeelding niet meer zichtbaar is.
Heb het probleem nu voorgelegd aan het hostingbedrijf en hoop daar op een oplossing.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:12:21
Quote Anchor link
Ik zie met de errors geen samenhang daarvoor.

Een script 'breekt' niet zo snel als er een certificaat bij komt. Hoogstens dat je in HTML 'mixed content' krijgt als je een http-verzoek via https uitvoert. Bij afbeeldingen wordt je slotje geel, maar met css en javascript weigert de browser deze in te laden. Maar daar is hier geen sprake van te zijn, gezien je een 'server error' krijgt.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:27:56
Quote Anchor link
Krijg nu volgend antwoord van hoster:

Beste

PHP 5.2 was nog actief via de .htaccess, geen idee of dat effectief vereist is maar de foute php.ini was daardoor actief, dat is nu aangepast en PHP 5.4 wordt gebruikt. Hoger kan ingesteld worden op verzoek van de account eigenaar/beheerder.

We zien daarnaast volgende foutmelding in de logs:

[Wed May 08 15:21:33 2019] [error] [client 84.193.33.245] Response header name '(anti-spam-content-type' contains invalid characters, aborting request

De melding ivm het ontbreken van PDO/PDO-mysql is verholpen, dat kwam door de foute php.ini die niet overeenkwam met de PHP versie.

Werden er aanpassingen gedaan aan het script want de fout zou zich nu in het script bevinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:32:44
Quote Anchor link
Werkt het nu wel? En zo niet, zie je nieuwe errors verschijnen?

PHP 5.2 is al behoorlijk verouderd. En PHP 5.4 eigenlijk ook. Ik adviseer liever om te kijken of je site ook op PHP 7.2 of 7.3 kan draaien.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:40:03
Quote Anchor link
Nee werkt nog niet. En zoals hierboven vermeld op de website van ciberg.be staat hetzelfde formulier en hier werkt de captcha wel.
En idd vind dit zelf ook een oude php versie. Op men cms websites die ik elders host zit ik ook aan PHP 7.3
Eens voorleggen aan de hoster.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:47:03
Quote Anchor link
Is dat daar dezelfde captcha-source?
Welke nieuwe error zie je nu? (graag relevante lijnen)
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 16:11:35
Quote Anchor link
ja heb de captcha.php van ciberg.be gekopieerd naar tweedehandsmeubelen en nog altijd niets

Toevoeging op 08/05/2019 16:15:36:

OPGELOST! had niet het juiste bestand van captcha.php. Had dit van op mijn pc genomen maar was niet het juiste. Had nu via ftp het bestand captcha.php van de website van ciberg genomen en dit gekopieerd naar de website van tweedehandsmeubelen.
Nu is het opgelost.

Bedankt allen!!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 16:38:41
Quote Anchor link
Fijn dat het opgelost is :-)

Gelieve voortaan relevante regels voor scripts of logs te tonen :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.