Captcha image niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:26:55
Quote Anchor link
Vraagje aangezien ik bijna geen kennis heb van php.
Via onderstaande link zie je het formulier:
https://www.tweedehandskantoormeubelen.be/contact.php
De afbeelding van de captcha is niet zichtbaar. Had een tijdje geleden een SSL certificaat geïnstalleerd en van te voren was het nog wel zichtbaar.
Misschien dat dit het probleem is.
Iemand die me kan helpen dit probleem op te lossen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:21:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:29:50
Quote Anchor link
Ik zit nu niet achter mijn laptop. Maar open de URL van de afbeelding eens in de browser. Wat zie je dan?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:30:11 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:33:48
Quote Anchor link
Internal Server Error
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:36:53
Quote Anchor link
Check je error_log. Daar staat in wat er mis gaat.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:41:26
Quote Anchor link
Sorry, maar ken echt bijna niets nog niet van php maar als ik de error log open dan zie ik dit:
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:43:29
Quote Anchor link
Het is nu in ieder geval geen 11-Jan-2019 meer. Dus pak de juiste logregels er eens bij.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:49:32
Quote Anchor link
mijn excuses.



[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr

Edit:
Gelieve voortaan bij lange logs of scripts alleen de relavante code te tonen, en geen honderden regels aan code. Daar heeft niemand behoefte aan! Bij deze heb ik deze post ingekort.
Gewijzigd op 08/05/2019 16:36:56 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:54:49
Quote Anchor link
Kan je jouw log even inkorten tot het tijdstip van je error? Niemand is gebaat bij honderden regels.... ;)

Zo te zien lijkt je script functie-bibliotheken zoals PDO en PDO-mysql te gebruiken die niet beschikbaar zijn.
Beheer je de server zelf, of laat je de site hosten? Welk hostingcontrolepaneel gebruik je?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:56:12 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:56:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:58:03
Quote Anchor link
Ik denk dat het handiger is om het aan hun voor te leggen.

Je kan ook een bestand aanmaken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


En kijken of je daar bij het uitvoeren PDO tegenkomt.
Gewijzigd op 08/05/2019 15:01:11 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

08/05/2019 15:04:03
Quote Anchor link
Hier had je hetzelfde probleem.

Hoe is dat opgelost?

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/captcha-niet-zichtbaar/102815/
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:07:12
Quote Anchor link
Idd, en deze werkte ook eerst. Het is sinds het SSL certifieer geïnstalleerd is dat de afbeelding niet meer zichtbaar is.
Heb het probleem nu voorgelegd aan het hostingbedrijf en hoop daar op een oplossing.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:12:21
Quote Anchor link
Ik zie met de errors geen samenhang daarvoor.

Een script 'breekt' niet zo snel als er een certificaat bij komt. Hoogstens dat je in HTML 'mixed content' krijgt als je een http-verzoek via https uitvoert. Bij afbeeldingen wordt je slotje geel, maar met css en javascript weigert de browser deze in te laden. Maar daar is hier geen sprake van te zijn, gezien je een 'server error' krijgt.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:27:56
Quote Anchor link
Krijg nu volgend antwoord van hoster:

Beste

PHP 5.2 was nog actief via de .htaccess, geen idee of dat effectief vereist is maar de foute php.ini was daardoor actief, dat is nu aangepast en PHP 5.4 wordt gebruikt. Hoger kan ingesteld worden op verzoek van de account eigenaar/beheerder.

We zien daarnaast volgende foutmelding in de logs:

[Wed May 08 15:21:33 2019] [error] [client 84.193.33.245] Response header name '(anti-spam-content-type' contains invalid characters, aborting request

De melding ivm het ontbreken van PDO/PDO-mysql is verholpen, dat kwam door de foute php.ini die niet overeenkwam met de PHP versie.

Werden er aanpassingen gedaan aan het script want de fout zou zich nu in het script bevinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:32:44
Quote Anchor link
Werkt het nu wel? En zo niet, zie je nieuwe errors verschijnen?

PHP 5.2 is al behoorlijk verouderd. En PHP 5.4 eigenlijk ook. Ik adviseer liever om te kijken of je site ook op PHP 7.2 of 7.3 kan draaien.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:40:03
Quote Anchor link
Nee werkt nog niet. En zoals hierboven vermeld op de website van ciberg.be staat hetzelfde formulier en hier werkt de captcha wel.
En idd vind dit zelf ook een oude php versie. Op men cms websites die ik elders host zit ik ook aan PHP 7.3
Eens voorleggen aan de hoster.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:47:03
Quote Anchor link
Is dat daar dezelfde captcha-source?
Welke nieuwe error zie je nu? (graag relevante lijnen)
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 16:11:35
Quote Anchor link
ja heb de captcha.php van ciberg.be gekopieerd naar tweedehandsmeubelen en nog altijd niets

Toevoeging op 08/05/2019 16:15:36:

OPGELOST! had niet het juiste bestand van captcha.php. Had dit van op mijn pc genomen maar was niet het juiste. Had nu via ftp het bestand captcha.php van de website van ciberg genomen en dit gekopieerd naar de website van tweedehandsmeubelen.
Nu is het opgelost.

Bedankt allen!!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 16:38:41
Quote Anchor link
Fijn dat het opgelost is :-)

Gelieve voortaan relevante regels voor scripts of logs te tonen :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.