captcha werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »
Niek van Milligen

Niek van Milligen

19/07/2010 13:10:24
Quote Anchor link
Ha phpers,

ik heb een beveiliging voor een formuliertje (niet zelf geschreven, maar van iemand anders. Die heeft hem denk ik ergens van internet gehaald).

hiermee roep ik hem aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$spam
= trim($_POST['spam']);
        
include("securimage.php");
$img = new Securimage();
$valid = $img->check($_POST['spam']);

if($valid == false) {
      $aFout[] = "De ingevoerde code is onjuist.";
      unset($spam);
      $fout['text']['spam'] = TRUE;
      $fout['input']['spam'] = TRUE;
}

?>


in de construct functie van Securimage() staat niks.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
  function check($code)
  {

    $this->code_entered = $code;
    $this->validate();
    return $this->correct_code;
  }

  function
validate()
  {

    if ( isset($_SESSION['securimage_code_value']) && !empty($_SESSION['securimage_code_value']) ) {
      if ( $_SESSION['securimage_code_value'] == strtolower(trim($this->code_entered)) ) {
        $this->correct_code = true;
        $_SESSION['securimage_code_value'] = '';
      }
else {
        $this->correct_code = false;
      }
    }
else {
      $this->correct_code = false;
    }
  }


?>


Nu is het zo dat $valid steevast false teruggeeft, ongeacht de invoer.
Hoe kan dit komen? Heeft iemand ervaring met zulke dingen?
Gewijzigd op 19/07/2010 13:11:40 door Niek van Milligen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:09:36
 
Mick ForSure

Mick ForSure

19/07/2010 13:32:07
Quote Anchor link
het komt volgens mij omdat je het verkeerde returnt in function check:

je returnt nu de code die hij eerder via de POST meekrijgt

edit: stukje voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
  function check($code)
  {

    $this->code_entered = $code;
    return  $this->validate();
  }

  function
validate()
  {

    if ( isset($_SESSION['securimage_code_value']) && !empty($_SESSION['securimage_code_value']) ) {
      if ( $_SESSION['securimage_code_value'] == strtolower(trim($this->code_entered)) ) {
        return true;
        $_SESSION['securimage_code_value'] = '';
      }
else {
       return false;
      }
    }
else {
      return false;
    }
  }


?>
Gewijzigd op 19/07/2010 13:34:12 door Mick ForSure
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

19/07/2010 13:35:47
Quote Anchor link
nee. De code die hij binnenkrijgt zet hij in: $this->code_entered

Vervolgens kijkt validate() naar: if ( $_SESSION['securimage_code_value'] == strtolower(trim($this->code_entered)) )

Zo ja: $this->correct_code = true
Zo nee: $this->correct_code = false

Hij returnt vervolgens $this->correct_code en dus niet $this->code_entered

@Mick ForSure:
werkt ook niet. Ik ben er inmiddels achter dat hij bij het schrijven van de image helemaal de waarde niet in de sessie zet.

Ik zet het plaatje zo op de site:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="securimage_show.php?sid=<?php echo md5(uniqid(time())); ?>">


secureimage_show.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

include 'securimage.php';

$img = new Securimage();

$img->show(); // alternate use:  $img->show('/path/to/background.jpg');

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
  function show($background_image = "")
  {

    if($background_image != "" && is_readable($background_image)) {
      $this->bgimg = $background_image;
    }


    $this->doImage();
  }

  function
doImage()
  {

    if($this->use_transparent_text == true || $this->bgimg != "") {
      $this->im = imagecreatetruecolor($this->image_width, $this->image_height);
      $bgcolor = imagecolorallocate($this->im, hexdec(substr($this->image_bg_color, 1, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 3, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 5, 2)));
      imagefilledrectangle($this->im, 0, 0, imagesx($this->im), imagesy($this->im), $bgcolor);
    }
else { //no transparency
      $this->im = imagecreate($this->image_width, $this->image_height);
      $bgcolor = imagecolorallocate($this->im, hexdec(substr($this->image_bg_color, 1, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 3, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 5, 2)));
    }


    if($this->bgimg != "") { $this->setBackground(); }

    $this->createCode();

    if (!$this->draw_lines_over_text && $this->draw_lines) $this->drawLines();

    $this->drawWord();

    if ($this->arc_linethrough == true) $this->arcLines();

    if ($this->draw_lines_over_text && $this->draw_lines) $this->drawLines();

    $this->output();

  }
  
function
createCode()
  {

    $this->code = false;

    if ($this->use_wordlist && is_readable($this->wordlist_file)) {
      $this->code = $this->readCodeFromFile();
    }


    if ($this->code == false) {
      $this->code = $this->generateCode($this->code_length);
    }

  }
  function
generateCode($len)
  {

    $code = '';

    for($i = 1, $cslen = strlen($this->charset); $i <= $len; ++$i) {
      $code .= strtoupper( $this->charset{rand(0, $cslen - 1)} );
    }

    return $code;
  }

?>


Nu heb ik de volgende functie nog:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  function saveData()
  {

    $_SESSION['securimage_code_value'] = strtolower($this->code);
  }

?>


Deze wordt echter nergens aangeroepen (dus zet hij de code niet in de sessie. Waar zou ik die neer moeten zetten?
Gewijzigd op 19/07/2010 13:42:56 door Niek van Milligen
 
Mick ForSure

Mick ForSure

19/07/2010 13:54:40
Quote Anchor link
nou op het moment dat de post gegevens kloppen neem ik aan? ook moet je zorgen dat je sessie gestart wordt...

session_start();
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

19/07/2010 13:57:04
Quote Anchor link
session_start() staat bovenaan pagina, dus dat kan geen probleem zijn.
Volgens mij moet hij dat geval in de sessie zetten als hij het plaatje maakt. Maar wat ik ook probeer, hij doet het niet :S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.