captcha werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »
Niek van Milligen

Niek van Milligen

19/07/2010 13:10:24
Quote Anchor link
Ha phpers,

ik heb een beveiliging voor een formuliertje (niet zelf geschreven, maar van iemand anders. Die heeft hem denk ik ergens van internet gehaald).

hiermee roep ik hem aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$spam
= trim($_POST['spam']);
        
include("securimage.php");
$img = new Securimage();
$valid = $img->check($_POST['spam']);

if($valid == false) {
      $aFout[] = "De ingevoerde code is onjuist.";
      unset($spam);
      $fout['text']['spam'] = TRUE;
      $fout['input']['spam'] = TRUE;
}

?>


in de construct functie van Securimage() staat niks.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
  function check($code)
  {

    $this->code_entered = $code;
    $this->validate();
    return $this->correct_code;
  }

  function
validate()
  {

    if ( isset($_SESSION['securimage_code_value']) && !empty($_SESSION['securimage_code_value']) ) {
      if ( $_SESSION['securimage_code_value'] == strtolower(trim($this->code_entered)) ) {
        $this->correct_code = true;
        $_SESSION['securimage_code_value'] = '';
      }
else {
        $this->correct_code = false;
      }
    }
else {
      $this->correct_code = false;
    }
  }


?>


Nu is het zo dat $valid steevast false teruggeeft, ongeacht de invoer.
Hoe kan dit komen? Heeft iemand ervaring met zulke dingen?
Gewijzigd op 19/07/2010 13:11:40 door Niek van Milligen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:04:45
 
Mick ForSure

Mick ForSure

19/07/2010 13:32:07
Quote Anchor link
het komt volgens mij omdat je het verkeerde returnt in function check:

je returnt nu de code die hij eerder via de POST meekrijgt

edit: stukje voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
  function check($code)
  {

    $this->code_entered = $code;
    return  $this->validate();
  }

  function
validate()
  {

    if ( isset($_SESSION['securimage_code_value']) && !empty($_SESSION['securimage_code_value']) ) {
      if ( $_SESSION['securimage_code_value'] == strtolower(trim($this->code_entered)) ) {
        return true;
        $_SESSION['securimage_code_value'] = '';
      }
else {
       return false;
      }
    }
else {
      return false;
    }
  }


?>
Gewijzigd op 19/07/2010 13:34:12 door Mick ForSure
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

19/07/2010 13:35:47
Quote Anchor link
nee. De code die hij binnenkrijgt zet hij in: $this->code_entered

Vervolgens kijkt validate() naar: if ( $_SESSION['securimage_code_value'] == strtolower(trim($this->code_entered)) )

Zo ja: $this->correct_code = true
Zo nee: $this->correct_code = false

Hij returnt vervolgens $this->correct_code en dus niet $this->code_entered

@Mick ForSure:
werkt ook niet. Ik ben er inmiddels achter dat hij bij het schrijven van de image helemaal de waarde niet in de sessie zet.

Ik zet het plaatje zo op de site:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="securimage_show.php?sid=<?php echo md5(uniqid(time())); ?>">


secureimage_show.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

include 'securimage.php';

$img = new Securimage();

$img->show(); // alternate use:  $img->show('/path/to/background.jpg');

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
  function show($background_image = "")
  {

    if($background_image != "" && is_readable($background_image)) {
      $this->bgimg = $background_image;
    }


    $this->doImage();
  }

  function
doImage()
  {

    if($this->use_transparent_text == true || $this->bgimg != "") {
      $this->im = imagecreatetruecolor($this->image_width, $this->image_height);
      $bgcolor = imagecolorallocate($this->im, hexdec(substr($this->image_bg_color, 1, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 3, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 5, 2)));
      imagefilledrectangle($this->im, 0, 0, imagesx($this->im), imagesy($this->im), $bgcolor);
    }
else { //no transparency
      $this->im = imagecreate($this->image_width, $this->image_height);
      $bgcolor = imagecolorallocate($this->im, hexdec(substr($this->image_bg_color, 1, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 3, 2)), hexdec(substr($this->image_bg_color, 5, 2)));
    }


    if($this->bgimg != "") { $this->setBackground(); }

    $this->createCode();

    if (!$this->draw_lines_over_text && $this->draw_lines) $this->drawLines();

    $this->drawWord();

    if ($this->arc_linethrough == true) $this->arcLines();

    if ($this->draw_lines_over_text && $this->draw_lines) $this->drawLines();

    $this->output();

  }
  
function
createCode()
  {

    $this->code = false;

    if ($this->use_wordlist && is_readable($this->wordlist_file)) {
      $this->code = $this->readCodeFromFile();
    }


    if ($this->code == false) {
      $this->code = $this->generateCode($this->code_length);
    }

  }
  function
generateCode($len)
  {

    $code = '';

    for($i = 1, $cslen = strlen($this->charset); $i <= $len; ++$i) {
      $code .= strtoupper( $this->charset{rand(0, $cslen - 1)} );
    }

    return $code;
  }

?>


Nu heb ik de volgende functie nog:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  function saveData()
  {

    $_SESSION['securimage_code_value'] = strtolower($this->code);
  }

?>


Deze wordt echter nergens aangeroepen (dus zet hij de code niet in de sessie. Waar zou ik die neer moeten zetten?
Gewijzigd op 19/07/2010 13:42:56 door Niek van Milligen
 
Mick ForSure

Mick ForSure

19/07/2010 13:54:40
Quote Anchor link
nou op het moment dat de post gegevens kloppen neem ik aan? ook moet je zorgen dat je sessie gestart wordt...

session_start();
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

19/07/2010 13:57:04
Quote Anchor link
session_start() staat bovenaan pagina, dus dat kan geen probleem zijn.
Volgens mij moet hij dat geval in de sessie zetten als hij het plaatje maakt. Maar wat ik ook probeer, hij doet het niet :S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.