captcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 11:27:32
Quote Anchor link
kan iemand mij bertellen/laten zien hoe ik een captcha toepas in dit script?
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<?php
include('config.inc.php');    
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST') {                        
    $formulier = true;
}
else {                        
    $formulier = false;    
    //controles uitvoeren    
    
    if(!ereg("^[A-Za-z0-9]+$",$_POST["username"]) || strlen($_POST["username"]) < 3) {
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; De door u gekozen gebruikersnaam is ongeldig.</b><p />';    
        $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $formulier = true;    
    }

    
    $result = $mysqli->query("SELECT ID FROM ".$settings['db_gebruikers_table']." WHERE gebruikersnaam LIKE '".$mysqli->real_escape_string($_POST['username'])."'");
    
    if(!empty($_POST["username"]) && $result->num_rows > 0) {    
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; De door u gekozen gebruikersnaam is al in gebruik.</b><p />';    
        $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $formulier = true;    
    }

    
    if(empty($_POST["pass"])) {    
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; Het door u gekozen password is ongeldig.</b><p />';    
        $_POST["pass"] = ""; $formulier = true;    
    }


    if(empty($_POST["email"]) || !preg_match('#^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,6})$#i', $_POST["email"])) {    
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; Uw emailadres is ongeldig.</b>';    
        $_POST["email"] = ""; $formulier = true;    
    }
            

    if($formulier) {     // Wel of niet verzenden
        echo '<br>';    
        $_POST["pass"] = "";
    }
else { // Verzenden
        
        $sql = "
            INSERT INTO "
.$settings['db_gebruikers_table']." (
                gebruikersnaam,
                wachtwoord,
                voornaam,
                tussenvoegsel,
                achternaam,
                emailadres,
                ip,
                startdatum )
            VALUES (
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['username']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(sha1(htmlspecialchars($_POST['username']).$_POST['pass']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['fname']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['iname']))."',                 
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['lname']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['email']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."',
                NOW()
            )"
;
        
        if(!$result = $mysqli->query($sql))    {
            trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
            echo '<br />Er is een fout opgetreden, u bent niet toegevoegd.';
        }
else {
            echo 'U bent succesvol toegevoegd.';
        }    
        
        
    }

}


if($formulier) {
    echo '   <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">                
                <label style="color:#38610B">Username:</label><input type="text" name="username" value="" /><p />
                <label style="color:#4B8A08">Password:</label><input type="password" name="pass" value="" /><p />
                <label style="color:#38610B">First Name:</label><input type="text" name="fname" value="" /><p />
                <label style="color:#38610B">Tussenvoegsel:</label><input type="text" name="iname" value="" /><p />
                <label style="color:#4B8A08">Last Name:</label><input type="text" name="lname" value="" /><p />
                <label style="color:#38610B">E-mail Address:</label><input type="text" name="email" value="" /><p />    
                <p><input type="submit" value="Send form" /></p>                        
            </form>
    '
;                
}


  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:51:37
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2010 11:58:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if request-method != post
    -> genereer nieuwe captcha code
    -> zet code in $_SESSION
else
    -> controleer of ingevulde code overeen komt met code in $_SESSION

In je formulier (de html ervan) maak je een extra veld om de captcha in te vullen erbij, en een verwijzing naar een plaatje, dat wordt gegenereerd door captcha.php: <img src="captcha.php">.

In captcha.php dan genereer je met gd een plaatje met de code uit je $_SESSION.
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 12:00:51
Quote Anchor link
ja maar ik heb geen html formulier. maar een formulier geintegreerd in php (($formulier))
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2010 12:15:18
Quote Anchor link
Dat is gewoon html. Dus dan zet je daar de verwijzing naar het plaatje in.
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 14:14:00
Quote Anchor link
ik heb zelf nu wat gemaakt alleen krijg ik nu en foutmelding die ik niet opgelosd krijg.

fout melding:

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at H:\test\basis\registreer.php:203) in H:\test\registration.php on line 68


Dit heb ik al zelf kunnen doen:

Quote:
session_start();

if( isset($_POST['submit'])) {
if( $_SESSION['security_code'] == $_POST['security_code'] && !empty($_SESSION['security_code'] ) ) {
// Plaats code voor het verwerken van het formulier, bijvoorbeeld de indiening e-mailen, die binnenkomen in een database.
echo 'Bedankt."'.$_POST['message'].'"';
unset($_SESSION['security_code']);
} else {
// als sessie niet lukt
echo 'Sorrie, maar de het door u ingevoerde komt niet overeen met het voorbeeld!';
}
} else {

if($formulier) {
echo ' <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">
<label style="color:#38610B">Username:</label><input type="text" name="username" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Password:</label><input type="password" name="pass" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">First Name:</label><input type="text" name="fname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">Tussenvoegsel:</label><input type="text" name="iname" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Last Name:</label><input type="text" name="lname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">E-mail Address:</label><input type="text" name="email" value="" /><p />
<img src="CaptchaSecurityImages.php?width=100&height=40&characters=5" /><br />
<label for="security_code">Security Code: </label><input id="security_code" name="security_code" type="text" /><br />
<p><input type="submit" value="Send form" /></p>
</form>
';
}
}
?>
Gewijzigd op 31/08/2010 14:14:54 door raymond van Os
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 14:56:13
Quote Anchor link
ik denk dat je ervoor moet zorgen dat er echt niks voor je session_start(); staat,

zet dus

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


helemaal vanboven in je bestand
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 15:33:41
Quote Anchor link
GEPROBEERD MAAR DAN GAAT HET NOG MIS MET DEZELFDE MELDINF ALLEEN NU BOVENAAN IN HET SCRIPT. HEB OOK AL GEPROBEERD SESSION_UNSET; SESSION_DESTROY; OM DE VORIGE SESSIE EERST OPEN TE ZETTEN EN DAARNA TE VERWIJDEREN MAAR HET BLEEF BIJ DEZE FOUTMELDING.

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at H:\test\basis\registreer.php:203) in H:\test\registration.php on line 68
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 15:36:26
Quote Anchor link
er staat niks boven he dus je bestand is nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC...
<html>
<head>
</head>
<body>
...
Gewijzigd op 31/08/2010 15:36:55 door Jasper DS
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2010 15:37:29
Quote Anchor link
Blijkbaar heb je in registreer.php op regel 203 een echo statement oid staan dat eerder aangeroepen wordt dan session_start(). Het maakt niet zoveel uit waar session_start() staat, zolang je het maar aanroept voordat je andere output genereert.

Andere output kan een aanroep naar echo, maar ook een spaties of utf8 BOM stukjes e.d. buiten PHP tags zijn.
 
Carlo boy

Carlo boy

31/08/2010 17:37:35
Quote Anchor link
Raymond reniers op 31/08/2010 15:33:41:
GEPROBEERD MAAR DAN GAAT HET NOG MIS MET DEZELFDE MELDINF ALLEEN NU BOVENAAN IN HET SCRIPT. HEB OOK AL GEPROBEERD SESSION_UNSET; SESSION_DESTROY; OM DE VORIGE SESSIE EERST OPEN TE ZETTEN EN DAARNA TE VERWIJDEREN MAAR HET BLEEF BIJ DEZE FOUTMELDING.

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at H:\test\basis\registreer.php:203) in H:\test\registration.php on line 68


Licht het nu aan mij, of is zij kwaat op PHP en afkeert op de mensen die haar willen helpen??

Maar wat de persoon voor mij zij; haal session_start() weg in de file registration.php en zet hem helemaal bovenaan (er mag zelfs geen spatie voor de < ?php komen te staan) in het bestand registreer.php. Dan zal het lukken
Gewijzigd op 31/08/2010 17:38:49 door Carlo boy
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 19:17:04
Quote Anchor link
dat bedoelde ik, mss een beetje verkeerd verwoord..
 
Raymond van Os

raymond van Os

01/09/2010 08:14:06
Quote Anchor link
heb even gekeken maar ik heb geen session_start() in mijn registreer.php, in dit bestand include ik alleen registration.php of heeft het te maken met het includen?

Toevoeging op 01/09/2010 08:22:54:

opgelost het lag aan registration.php daar had ik een spatie gedaan wat niet moest.
maar bedankt iedereen.

maar kan iemand mij misschien vertellen het kleine captcha scriptje werkend krijg in het script dat ik nu heb(bovenstaande)en deze: session_start();

Quote:
if( isset($_POST['submit'])) {
if( $_SESSION['security_code'] == $_POST['security_code'] && !empty($_SESSION['security_code'] ) ) {
// Plaats code voor het verwerken van het formulier, bijvoorbeeld de indiening e-mailen, die binnenkomen in een database.
echo 'Bedankt."'.$_POST['message'].'"';
unset($_SESSION['security_code']);
} else {
// als sessie niet lukt
echo 'Sorrie, maar de het door u ingevoerde komt niet overeen met het voorbeeld!';
}
} else {

if($formulier) {
echo ' <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">
<label style="color:#38610B">Username:</label><input type="text" name="username" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Password:</label><input type="password" name="pass" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">First Name:</label><input type="text" name="fname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">Tussenvoegsel:</label><input type="text" name="iname" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Last Name:</label><input type="text" name="lname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">E-mail Address:</label><input type="text" name="email" value="" /><p />
<img src="CaptchaSecurityImages.php?width=100&height=40&characters=5" /><br />
<label for="security_code">Security Code: </label><input id="security_code" name="security_code" type="text" /><br />
<p><input type="submit" value="Send form" /></p>
</form>
';
}
}
?>
 
Chris -

Chris -

01/09/2010 10:23:57
Quote Anchor link
Krijg je een foutmelding?
 
Raymond van Os

raymond van Os

01/09/2010 11:47:40
Quote Anchor link
nee maar hij geeft niets weer als ik niet dezelfde leters/cijfers intyp uit het captha boxje, ik kan gewoon registreren ook al typ je wat anders dan dat daar staat.

Toevoeging op 01/09/2010 13:53:09:

kan iemand mij hier alstu meehelpen want heb het nodug en zou graag willen dat het werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.