captcha.php gaat fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Ronald E

Ronald E

22/06/2012 14:20:23
Quote Anchor link
voor een post sript gebruik ik captcha.php maar werkt niet op de internet explorer 9 werkt wel met googlechrome.
hoe kan ik het zo aan passen of 1 maken dat het werkt voor alle browser?
sorry voor het hele sript maar ik denk dat er daar ergen wat fout in gaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php
############################################
#  Filename   : captcha.php                #
#------------------------------------------#
#  Written By : Thijs Ferket               #
#  Website    : www.ferket.net             #
#------------------------------------------#
############################################


session_start();

// Captcha keygenerator
function keygen($aantal)
{

    $tekens = array_merge(range('A', 'F'), array('H', 'J', 'K', 'M', 'N'), range('P', 'Z'));
    $randomstring = "";
    for($i=1; $i <= $aantal; $i++)
    {

        shuffle($tekens);
        $randomstring .= $tekens[0];
    }

    return $randomstring;
}

    
$random_code = keygen(4);
$_SESSION['captcha_code'] = $random_code;

$breedte = 90;
$hoogte = 30;

header("content-type: image/png");

$afbeelding = imagecreate($breedte, $hoogte);
$achtergrond = imagecolorallocate($afbeelding, 255, 255, 255);
$font = "fonts/arial.ttf";

$kleur = imagecolorallocate($afbeelding, 186, 197, 214);
imagerectangle($afbeelding, 0, 0, $breedte-1, $hoogte-1, $kleur);

$aantal_punten = rand(250, 500);

for ($i = 0; $i < $aantal_punten; $i++)
{

    imagesetpixel($afbeelding, rand(1, $breedte-1), rand(1, $hoogte-1), $kleur);
}


$aantal_lijnen = rand(5, 8);
$aantal_cirkels = rand(5, 8);
$aantal_lijnen2 = rand(2, 6);
$spread = 100;

for($i = 0; $i < $aantal_lijnen; $i++)
{

    $y_begin = rand(-$spread, $hoogte + $spread);
    $y_eind = rand(-$spread, $hoogte + $spread);
    $kleur = imagecolorallocate($afbeelding, rand(170, 255), rand(170, 255), rand(170, 255));

    imageline($afbeelding, 0, $y_begin, $breedte, $y_eind, $kleur);
}


for($i = 0; $i < $aantal_cirkels; $i++)
{

    $y_center = rand(1, $breedte-1);
    $x_center = rand(1, $hoogte-1);
    $kleur = imagecolorallocate($afbeelding, rand(170, 255), rand(170, 255), rand(170, 255));

    imageellipse($afbeelding, $y_center, $y_center, rand(50, 100), rand(50, 100), $kleur);
}


$tekst = str_split($random_code);

for ($i = 0; $i < count($tekst); $i++)
{

    $xas = rand(5, 15);
    $yas = rand(18, 25);
    $graden = rand(-25, 25);
    $grootte = rand(12,14);
    $kleur = imagecolorallocate($afbeelding, rand(0, 100), rand(0, 100), rand(0, 100));
    imagettftext($afbeelding, $grootte, $graden, $i * 20 + $xas, $yas, $kleur, $font, $tekst[$i]);
}


for($i = 0; $i < $aantal_lijnen2; $i++)
{

    $y_begin = rand(-$spread, $hoogte + $spread);
    $y_eind = rand(-$spread, $hoogte + $spread);
    $kleur = imagecolorallocate($afbeelding, rand(170, 255), rand(170, 255), rand(170, 255));

    imageline($afbeelding, 0, $y_begin, $breedte, $y_eind, $kleur);
}


imagepng($afbeelding);
imagedestroy($afbeelding);
?>
Gewijzigd op 22/06/2012 14:37:34 door Ronald E
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:37:14
 
Gerhard l

gerhard l

22/06/2012 14:25:12
Quote Anchor link
En wat heb je geprobeerd, wat gaat er mis/goed? Het is browser trouwens.
 
Christoph e

christoph e

22/06/2012 14:29:52
Quote Anchor link
normaal gezien kan er iet veel fout gaan, php komt van de server dus ik denk dat het aan je css licht.

Geef eens een link naar de pagina dan kunnen wij gaan spitten.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/06/2012 15:00:46
Quote Anchor link
Toon eens hoe je captcha.php gebruikt in je formulier
 
Ronald E

Ronald E

22/06/2012 15:45:17
Quote Anchor link
ik krijg nu niet de php code goed in dit scherm.
omdat er in het script veel php aan uit codes staan
Gewijzigd op 22/06/2012 16:02:46 door Ronald E
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/06/2012 16:15:44
Quote Anchor link
Te laat, ik had het al gezien :)
Alles tussen vierkante code tags zetten.

[code][/code]

Zeg, ik heb hier geen IE9 in de buurt, maar probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
  session_start();
  if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === "POST" && isset($_POST['captcha_code'], $_SESSION['captcha_code'])) {
    if (strtolower($_POST['captcha_code']) == strtolower($_SESSION['captcha_code'])) {
      echo 'yippie!';
    }

    else {
      echo 'not yippie!';
    }

    echo '<br><a href="index.php">Terug naar formulier</a>';
    exit();
  }

?>

<form action="" method="post">
  <input name="captcha_code"/>
  <img src="captcha.php"/>
  <input value="GO" type="submit"/>
</form>


Werkt dit?

Trouwens ... je weet dat je 'arial.ttf' moet downloaden en in map "fonts" steken?
Gewijzigd op 22/06/2012 16:18:38 door Kris Peeters
 
Ronald E

Ronald E

22/06/2012 19:05:30
Quote Anchor link
ik heb het aangepast en het werkt nu
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.