C/C++ [Opgelost]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Yorick17

yorick17

16/08/2009 14:41:00
Quote Anchor link
Ik wil nu wat programma's gaan schrijven alleen weet ik niet wat de beste taal is, C of C++? Om dat ik er niet bekend mee ben ik ik het graag leren maar ik zoek ook nog een ontwikkelomgeving inlusief debugger, runner, en compiler. Is denken jullie het handigst?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yorick17
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:41:39
 
GaMer B

GaMer B

16/08/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Ben een tijdje bezig met C++. In feite kan je het beste C++ nemen, aangezien het een verdere ontwikkeling is van C.

Over de debugger/IDE/compiler: Gebruik Code::Blocks

Dit is een debugger/IDE/compiler in één.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/08/2009 15:26:00
Quote Anchor link
Hangt er een beetje vanaf wat je met je programma wilt gaan doen.
C en C++ kan je meer mee, maar is weer veel moeilijker te leren als C#.
Als debugger/IDE/compiler zou ik gewoon visual studio gebruiken.
Als je een fout maakt, dan zie je hem meteen staan onder aan het scherm, dus kan je hem ook meteen oplossen.
Voor de rest kan je met visual studio ook heel makkelijk met drag en drop een form o.i.d. in elkaar slepen.
 
Yorick17

yorick17

16/08/2009 15:55:00
Quote Anchor link
visual studio is toch betalen?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/08/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Er is een gratis versie te verkrijgen,
Je moet de Express Edition gebruiken.
Er zijn een aantal opties de niet werken,, maar dat is ongeveer hetzelfde als een ingebouwde navigatie in je auto.
Je kan er dus gewoon omheen werken, of je moet even iets meer werk doen, dan bij de betaalde versie.
Maar alsnog is het vele male beter als de meeste andere gratis software die te krijgen zijn.

En volgens mij is Visual Studio er ook voor C en C++.
Als je er ooit aan denkt om met een groep een project te maken in één van deze talen, dan raad k je de groupware echt aan.
Dat werkt echt heel lekker,, maar kost wel klauwen vol geld.
Ik heb er ook heel veel voor moeten betalen (heel veel virtuele ms).
Maar dat is meer als je al flink opweg bent met deze talen.

Voor de rest is het een goed idee om eens te kijken naar extra libs die erbij te downloaden zijn.
Zo is NeoForce een hele mooie als je het visuele gedeelte van je App een stuk mooier wilt maken.
 
Yorick17

yorick17

16/08/2009 16:33:00
Quote Anchor link
codeblocks run mijn app niet en visual studio kan ik nergens downloaden
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/08/2009 16:39:00
 
- Ricardo -

- Ricardo -

16/08/2009 20:53:00
Quote Anchor link
C++ lijkt t meest op PHP, dus als je lekker kan PHP en is C++ wel handig :)

veel dingen zijn precies hetzelfde, bijv. if else etc en while for bladiebla de hele handel
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/08/2009 21:01:00
Quote Anchor link
Dan lijken alle programmeer talen wel op elkaar.
 
- Ricardo -

- Ricardo -

16/08/2009 21:06:00
Quote Anchor link
Nouja die lultalen waarmee gwn in engels zegt iets van

Haal rij2 uit de database, NU!

lijkt er totaal niet op :)

en het haakjes systeem van PHP () {} komt in niet zoveel voor etc etc .
 
GaMer B

GaMer B

16/08/2009 21:14:00
Quote Anchor link
Ik vind Befunge toch wel een taal die veel lijkt op PHP hoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
vv  <      <
    2
    ^  v<
 v1<?>3v4
    ^   ^
>  >?>
?>5^
v v
v9
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?>
7v6
v v<
8
. > > ^
^<
>_>
 
Afra ca

Afra ca

16/08/2009 21:25:00
Quote Anchor link
Laten we maar gewoon allemaal programmeren in Brainf*ck of 1 van de andere Esotorische programmeertalen ^_^ zitten echt wel gave bij....

excuus voor offtopic. Toch nog even ontopic:

1. C++ lijkt helemaal niet zo veel op php, behalve misschien het loop-systeem en if-else. Maar ik weet er het fijne niet van, dus kan niet teveel over zeggen.
2. Wat ik van anderen hoor is dat voor "gewone" applicaties C beste keus is, en voor spellen bijvoorbeeld C++ gekozen moet worden. C# (spreek uit: "C sharp") is over het algemeen het makkelijkst te leren.
 
- Ricardo -

- Ricardo -

16/08/2009 21:52:00
Quote Anchor link
Volgens mij was het wel zo dat als je C++ kan je heel makkelijk C kan (of andersom ) :P
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/08/2009 22:04:00
Quote Anchor link
Het zijn allemaal talen die wel op elkaar gebaseerd zijn.
Waarvan C++ het moeilijkste is,, maar je ook het meest mee kan.
In C++ kan je ook assambley code schrijven, dat kan heel handig zijn, maar is langer niet altijd nodig.

C# is trouwens ook uitermate geschikt om games mee te ontwikkelen.
Daarvoor is namelijk de XNA game engine ontwikkeld (werkt alleen emt C#) en daarmee kan je games ontwikkelen voor de pc, en de Xbox, en ook voor Zune.

Voor de rest is het met C# wel een pain in the ass om knap met MySQL en PgSQL te werken.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

16/08/2009 23:05:00
Quote Anchor link
C# is toch heel wat anders als C++ of zie ik het nou helemaal verkeerd? C# is naar mijn weten een serverside taal waar C++ een taal is voor "echte" programma`s. Nu kun je met C# wel 'echte' programma`s maken, maar heb je volgens mij een server nodig om ze te runnen. Bovendien hoeft C# niet gecompileerd worden en C++ wel.

Ik zou ook kijken naar visual studio. Ik gebruik die zelf ook . Je kunt het gratis downloaden ( visual web developer expres meende ik mij te herinneren ). Zit alles in wat je nodig hebt om in C++ te beginnen. Overigens zou ik ook in C++ beginnen. Scheelt een hoop, omdat C toch echt de kern is, en C++ een interface eromheen gebouwd. ( denk aan <input> welke in een browser een compleet veld terug geeft. Dat soort flauwekul.
 
Lode

Lode

17/08/2009 04:26:00
Quote Anchor link
C++ / C# en C zijn toch 3 verschillende disciplines uiteindelijk....
 
Rens nvt

Rens nvt

17/08/2009 08:03:00
Quote Anchor link
Lode schreef op 17.08.2009 04:26:
C++ / C# en C zijn toch 3 verschillende disciplines uiteindelijk....

wow... zouden ze daarom andere namen hebben dan? duh...
 
Afra ca

Afra ca

17/08/2009 09:13:00
Quote Anchor link
Kwam ik even snel tegen:

Quote:
Some computer languages were written for a specific purpose. Java was originally devised to control toasters, C for programming Operating Systems, Pascal to teach good programming techniques but C++ is a general purpose language and well deserves the "Swiss Pocket Knife of Languages" nickname. There are some tasks that can be done in C++ but not very easily, for example designing GUI screens for applications. Other languages like Visual Basic, Delphi and more recently C# have GUI design elements built in to them and so are better suited for this type of task. Also some scripting languages that provide extra programmability to applications like MS Word and even Photoshop tend to be done in variants of Basic, not C++.


En Merijn zit daar toch fout hoor. Ook C# moet gewoon gecompiled worden naar een binary, niks te maken met serverside.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Lode

Lode

17/08/2009 11:20:00
Quote Anchor link
[dizzmode]
Rens misschien moet je eens een baan gaan zoeken waarbij ze een onderscheid maken tussen C# en C++...

Ohhh Shizzle helemaal vergeten, je kent geen van beide...

maar goed op een php forum kan je soms meepraten...
[/dizzmode]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lode
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

17/08/2009 11:36:00
Quote Anchor link
omg,
we got a 14-year-old breezer-slut in tha house

Wat probeer je hiermee te bereiken lode?
Probeer je hem ongelijk te geven, terwijl hij eigenlijk wel gelijk heeft?
Of voel je je zelf nu weer gewoon een stuk beter,,
Als dat zo is,, dan moet je het gewoon eerlijk zeggen hoor,, dan is er echt helemaal niks aan de hand =þ

Voor de rest vind ik C# het makkelijkst om een desktop applicatie te ontwikkelen, en je hebt er ook heel veel mogelijkheden mee om ook websites te maken (gebruik hiervoor SilverLight) of games (XNA).
C++ gaat een stuk verder, en het is daarmee moeilijker om een GUI te ontwikkelen, zoals in afra's post al te lezen is.
 
GaMer B

GaMer B

17/08/2009 11:44:00
Quote Anchor link
Hmmm, GUI's ontwikkelen in C++ is tegenwoordig ook niet meer zo moeilijk. Tenzij je de Win32 API gebruikt. Andere open-source API's zoals AWT.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.