change id na click function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

28/05/2013 16:39:29
Quote Anchor link
hey mensen,

ik wil telkens er geklikt word op de button die id changed
het script werkt maar 1 maal van zodra het id #added is en je klikt op de button doet hij niets het blijft #added wat is hier het probleem


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$(function() {
            $("#addfav").click(function() {
                $(this).attr('id', 'added');
            });
            
        });

        $(function() {
            $("#added").click(function() {
                $(this).attr('id', 'addfav');
            });
            
        });

 ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:32:31
 
Erwin H

Erwin H

28/05/2013 16:44:27
Quote Anchor link
Dat heeft er mee te maken dat de event handlers in jquery geladen worden op het moment dat de pagina geladen wordt. Als een object waaraan je iets wilt binden niet bestaat, kan de event handler dus ook niet eraan gebonden worden. In jouw geval bestaat de button met id 'added' aan het begin wel, maar er is geen button met id 'addfav'. Er kan dus geen event handler aan 'addfav' gehangen worden.

De oplossing is om niet direct events aan de button te hangen, maar door middel van on() aan een parent die altijd bestaat.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$('body').on('click', '#added', function(){
  $(this).attr('id', 'addfav');
}).on('click', '#addfav', function(){
  $(this).attr('id', 'added');
});
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.