change password

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:30:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een Change Password mogelijkheid voor leden. nu heb ik mijn script af en doet hij alles goed, behalve het veranderen van het wachtwoord. hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$playerinfo
="SELECT * from players where name='$player'";
$playerinfo2=mysql_query($playerinfo) or die("could not get player stats!");
$playerinfo3=mysql_fetch_array($playerinfo2);

$oldpass=$_POST['old_pass'];
$newpass=$_POST['new_pass'];
$newpass2=$_POST['new_pass2'];
$oldpass=strip_tags($oldpass);
$oldpass=md5($oldpass);

$queryCP = "select name, password from players where name='$player' and password = '$oldpass'";
$resultCP = mysql_query($queryCP) or die("Could not query players");
$resultCP = mysql_fetch_array($resultCP);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        if ($resultCP)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


in de pagina hiervoor heb ik een formpje, daarmee kan dit script ook perfect communiceren. hoe zorg ik dat hij wél het wachtwoord in de database veranderd?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:14:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:38:00
Quote Anchor link
Ik mis teveel aan je script:

- Variabelen butien quotes
- Je mist fatsoenlijke foutafhandeling
- SQL injection is mogelijk, en voor iedereen is het een feest om je database over hoop te gooien
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:41:00
Quote Anchor link
Het script is niet echt dat je zegt van toppie.

SQL injection in mogelijk en er is geen goede foutenafhandeling. Or die errors zijn niet echt gebruiksvriendelijk!

EDIT

Ik zie dat AAR het ook al gezegd heeft. Even wat inhoudelijk dan:

Als je wilt weten wat SQL injection is moet je daar even op google. Maar het komt er zo op neer dat mensen het beheer over je database hebben. PLat gezegd.

Over fouten afhandeling:

Wat jij doet is het volgende

or die (mysql_error());

Dit is niet gebruiks vriendelijk. Je kan het beter zo oplossen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if($Result = mysql_query ($Query))
{

}

else
{

      echo 'Er is een fout opgetreden in de query ';

}



?>


Verder gebruik jij in je query's de variablen binnen de quote's. Dat kan je dus zo beter oplossen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

# FOUT
$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = $Var";

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

# GOED

$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = '".$Var."'";

?>


2e EDIT

Ook zie ik een schoonheidsfoutje. De ene keer gebruik je update en de andere keer UPDATE en hetzelfde met WHERE. Het is voor jezelf overzichtelijker om het in hoofdletters te doen.

voorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$Query_Insert
= "INSERT INTO tabel (veld1, veld2) VALUES ('".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer1'])."', '".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer2'])."')";

      # gelijk maar even kijken of de query gelukt is. Owja.. mysql_real_escape_string is dus voor het voorkomen van de SQL injections

       if($Result = mysql_query ($Query_Insert))
       {


             echo 'Query is gelukt';

       }

       else
       {

            echo 'Query is niet gelukt.';  # eventueel nog mysql_error neerzetten voor het debuggen

        }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:44:00
Quote Anchor link
Krijg je geen enkele melding?

Je hoort deze te krijgen: "could not update player in database"

Edit: En uiteraard de opmerlingen van Aart en Niels. Verder probeer je het nieuwe password zonder md5() (en zonder gebruik van quotes) in de database te stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:47:00
Quote Anchor link
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
Ook met je gereviseerde script?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 10:47:
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors

Dan is het nieuwe password waarschijnlijk 'password'.
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:54:00
Quote Anchor link
Verwerk de punten van aar en mij eens.. Je zult zien dat de fout dan wat sneller boven water komt. Ook zet jij je password in 1 keer in de database zonder hem te encrypten. Gebruik daarvoor de functie md5 of sha1
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:56:00
Quote Anchor link
@ niels:

is het zo beter?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='".$player."'";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
            echo "There occured an error at the query.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


edit: bij het registreren incrypt ik em met md5, ik zal dat hier ook in doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:01:00
Quote Anchor link
Nee, eerder nog rommeliger.
Lees de opmerkingen nog eens goed door.

Edit: En waarom eerst die SELECT?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:03:00
Quote Anchor link
hmm, ik moet 2 else's hebben omdat het anders niet gaat werken denk ik, dan moet ik toch gewoon 1 else if hebben, en daarna een else? dan gebruik ik die else voor de error ipv die "or die"


EDIT:

dus als ik het goed begrijp, als ik iets in de database wil INSERTEN dan is het veiligst niet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('$player','$email','$password','0','0')";
?>

maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('".mysql_real_escape_string ['$player']."','".mysql_real_escape_string ['$email']."','".mysql_real_escape_string ['$password']."','".mysql_real_escape_string ['0']."','".mysql_real_escape_string ['0']."')";
?>


zo ja, hoe zit het dan met data UPDATEN in de database? ook met mysql_real_escape_string?

EDIT2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
                $password
=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
?>


zo pakt ie wel md5
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:08:00
Quote Anchor link
or die() moet je vergeten. Je wilt je script niet zomaar laten stoppen.l
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(!empty($_POST['new_pass']) and ($_POST['new_pass'] == $_POST['new_pass2']))
{

    $SQLchangepass = "UPDATE players
                SET password = MD5("
. $_POST['new_pass'] . ")
                WHERE password = MD5("
. $_POST['old_pass'] . ")
                AND name = '"
. mysql_real_escape_string($player) . "'";
    $result = mysql_query($SQLchangepass);
    if($result and (mysql_affected_rows() > 0))
    {

        echo "Successfully changed your password.";
    }

    else
    {
        echo "Nothing changed.";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:18:
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.


correct!

EDIT:

is dit beter of slechter?:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."' where name=" .mysql_real_escape_string ['$player']."";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 11:29:00
Quote Anchor link
Santhe

Moet het MD5 gebeuren niet zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
'".mysql_real_escape_string (md5($_POST['blabla']))."'
?>



@TS


'" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."'

Dit moet zo zijn


'" .mysql_real_escape_string ($newpass)."'


En nog steeds gebruik je or die..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:32:00
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string over een MD5() is niet echt nodig. Ik heb nog nooit een single-quote o.i.d. gezien.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ('$newpass')."' where name=" .mysql_real_escape_string ('$player')."";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
                echo "There occured an error at the query.";
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }
}

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:36:00
Quote Anchor link
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code van 15.01.2010 11:21:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:36:
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).

zie mijn vorige post :) de rest zal ik nog even nachecken

@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:42:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:47:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:42:
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.


ok dat heb ik gefixed.

Hoe haal ik de "or die"'s weg als ik midden tussen if's en else if's zit?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.