Chat v1 van jelmer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesse

Jesse

22/03/2006 13:50:00
Quote Anchor link
/home/sponreal/domains/sponreal.inf/public_html/Jenne Solutions/chat.php on line 6

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/sponreal/domains/sponreal.inf/public_html/Jenne Solutions/chat.php on line 8
grote error!

Dit zegt de chat als ik iets intyp!

http://85.92.130.164/~sponreal/Jenne%20Solutions/chatbox.html

Kijk maar en ik zet hier ff de chat.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if(isset($_GET['text']))
{

    $already = file("text.txt");
    $already[] = htmlentities($_GET['name'])." says:\t".htmlentities($_GET['text'])."\n";
    $handle = fopen("text.txt",'w');
    $iwant = array_chunk(array_reverse($already), 20);
    if(!fwrite($handle, implode("", array_reverse($iwant[0]))))
    {

        die("grote error!");
    }

    fclose($handle);
    echo implode("", array_reverse($iwant[0]));
}

else
{
   echo file_get_contents('text.txt');
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:11:34
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

22/03/2006 13:52:00
Quote Anchor link
bestaat text.txt?
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 13:53:00
Quote Anchor link
jah die bestaat in de ftp
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 13:53:00
Quote Anchor link
kan je me anders de goede hier zetten ?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

22/03/2006 13:55:00
Quote Anchor link
ik zie zelf de fout ook niet ben nog niet zolang bezig met:

files schrijven open sluiten enz in php

wees geduldig dan zullen mensen met meer ervaring je hiero op de site helpen!

zolang je het aardig vraagt

groetjes mebus!
 
Erik Rijk

Erik Rijk

22/03/2006 13:55:00
Quote Anchor link
text.txt bestaat wel volgens jou.
chmod het bestand eens naar 777 (kan met je ftp waarschijnlijk wel)
Gewijzigd op 22/03/2006 13:56:00 door Erik Rijk
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 13:56:00
Quote Anchor link
oke
maar ik kan da nie
via die ftp ik heb smart en kan daar geen verbinding mee maken

en voorbeeld met lycos kan ek wel verbinding maken
Gewijzigd op 22/03/2006 13:57:00 door Jesse
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Geef de file text.txt schrijfrechten. (Unix/Linux chmod 0777)
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 13:59:00
Quote Anchor link
hoe doe ik da
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 14:02:00
Quote Anchor link
kan iemand hem chmodden en dan op rapidshare uppen en geven a.u.b
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2006 14:03:00
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 14:04:00
Quote Anchor link
:s

ik ben beginner geef je msn ff zodat ik dan het bestand al gechmod krijg a.u.b
Gewijzigd op 22/03/2006 14:06:00 door Jesse
 
Hipska BE

Hipska BE

22/03/2006 14:14:00
Quote Anchor link
msn geven en dan krijg je het gechmod?
hoe vreemd!

chmod doe je met je ftp programma rechtstreeks op de server of met een php commando zoals SanThe al zei
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 14:15:00
Quote Anchor link
oke kan iemand me helpen
 
Jesse

Jesse

22/03/2006 14:21:00
Quote Anchor link
toch allemaal bedankt kheb het ergens anders moeten doen maja! en tis gelukt
 
Eric Cartman

Eric Cartman

22/03/2006 15:24:00
Quote Anchor link
Jesse:
oke kan iemand me helpen

Je wordt aan alle kanten geholpen, maar je bent gewoon te lui om even te zoeken wat chmodden is...
 

22/03/2006 15:30:00
Quote Anchor link
En te lui om een edit knopje te gebruiken...
 
Eric Cartman

Eric Cartman

22/03/2006 17:39:00
Quote Anchor link
En om een beetje op het taalgebruik te letten, al valt het nu dan nog wel mee...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.