chech met captha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek Weevers

Niek Weevers

20/02/2007 16:12:00
Quote Anchor link
Ik kom er nog niet uit met captcha. Ik heb last van spam op mijn gastenboek, dus ik wil captcha erin zetten. Ik heb al dat hij plaatjes genereert: http://www.niekweevers.nl/guestbook/index.php
Maar nu moet het nog werken.
Ik heb de volgende code voor het formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<form method="post" name="addbericht" action="bericht.php">
  <table border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" width="100%">
    <tr>
      <td>    <input type="hidden" value="<?php echo "".$ip."" ?>" name="ip">
            Naam:<br /><input type="text" name="auteur"><br />
            Email:<br /><input type="text" name="email"><br />
           Bericht:<br /><textarea rows="4" name="bericht" cols="40"></textarea><br />
           <img src="./image.php"><br />
           <input type="text" name="code"><br />
           <?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (strtolower($_POST['code']) == strtolower($_SESSION['code']))
    {

        echo '<strong>Correct!</strong>';
    }

    else
    {
        echo '<strong>Code is incorrect!</strong>';
    }
}

?>

      </td>
    </tr>
<tr><td valign="top">
<input type="submit" value="Verzenden" name="submit" class="button"><br><br>
</td></tr></table>

</form>


Ik heb ook bovenin de gastenboek pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>

staan.
Ik wil gewoon dat wanneer de code onjuist is, dan laat hij zien: Code is incorrect! en wanneer hij wel correct is, dat hij dan naar bericht.php gaat.
Wie kan mij helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:03:37
 
Roelf rijkens

roelf rijkens

18/01/2013 20:20:16
Quote Anchor link
Helaas zit ik met hetzelfde probleem
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

18/01/2013 20:31:54
Quote Anchor link
Je reageert op een topic van 6 jaar oud.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/01/2013 04:32:49
Quote Anchor link
http://www.phpcaptcha.org/

Heb ik goede ervaringen mee
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.