Checkbox in facturatiesysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis Driessen

Dennis Driessen

02/11/2010 14:19:44
Quote Anchor link
Ik heb een facturatiesysteempje gemaakt in PHP icm een Access database (via ODBC),
Op dit moment ben ik bezig met de invoer van een factuur.

Ik had de volgende structuur in gedachte;
Men klikt op de link 'Bewerk of voeg producten toe'
Afbeelding

En krijgt vervolgens het volgende venster;
Afbeelding

Vervolgens vink je de checkboxen aan welke producten je wilt toevoegen of wilt verwijderen (dus alles wat aangevinkt staat moet in de factuur staan).

Heeft iemand een idee of een opzetje hoe ik dat moet klaarspelen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:57:12
 
Stefan Renne

stefan Renne

02/11/2010 15:31:23
Quote Anchor link
posten in een array en de array uitlezen met een foreach loepje ;)
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 15:38:19
Quote Anchor link
kun je die artikelen_checkbox.php even laten zien? zo kunnen wij zien hoe je opmaak is. en waar je deze gegevens vandaan haalt, sessies of dergelijke
Gewijzigd op 02/11/2010 15:38:34 door Tim Kampherbeek
 
Mick ForSure

Mick ForSure

02/11/2010 16:08:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="product[]" value="<?php print $id; ?>">


vervolgens zoals stefan zei:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_POST['product'])){
  for($i=0; $i<count($_POST['product']); $i++) {
    print $_POST['product'][$i];
  }
}

?>
 
Dennis Driessen

Dennis Driessen

03/11/2010 11:36:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if(!empty($_POST)){
        echo ("U heeft de volgende producten gekozen.");
        reset ($_POST);
        while (list($element, $waarde) = each ($_POST)) {
            if ($element != "Submit") {
            echo ("<tr><td><b>$element</b></td><td>ingevulde waarde: <b>$waarde</b></td></tr>");
            }
        }

            
        echo ("<b><a href='javascript:window.close();'>Sluit dit venster</a></b><br />");
        
        }
else{
            echo ("Vink minimaal een checkbox aan.");
}

?>


Ik heb nu het volgende, echter hoe kan ik er voor zorgen dat ik te zien krijg op de overzicht pagina in plaats van in het venster apart.
 
Dennis Driessen

Dennis Driessen

07/11/2010 18:43:45
Quote Anchor link
Niemand een idee?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.