checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een vraag. Hoe kan ik inbouwen, dat je bij het registeren de voorwaarden accepteerd. Dat doe je via een checkbox toch?
Maar hoe kan ik dan nou inbouwen in een registratie script.

dit is mijn registratie script:

?php
ob_start();
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?


error_reporting(0);

include("config.php");

if(!empty($cfg['register']))
{

    if(!isset($_POST['reg_user']))
    {

?>

<body style="background-image: url('../4021/Images/background_text_area.gif'); background-attachment: fixed">

<form method="POST">
<p><b>Gebruikersnaam :</b><br>
<input type="text" name="user" maxlength="30"><br>

<b>E-mail :</b><br>
<input type="text" name="email" maxlength="125"><br>

<b>Wachtwoord :</b><br>
<input type="password" name="pass" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br>

<b>Wachtwoord [Herhaal] :</b><br>
<input type="password" name="pass2" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br><br>

<input type="submit" value="Registreer">
<input type="reset" value="Opnieuw">
</p>
<input type="hidden" value="1" name="reg_user">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?
    }
    else
{
        if(!empty($_POST['user']) AND !empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['pass']) AND !empty($_POST['pass2']))
        {

            $result = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tbl_users WHERE user_name = '" . $_POST['user'] . "'"),0);

            if(!empty($result))
            {

                echo "<script>alert('Username already in use'); history.go(-1)</script>";
            }

            else
            {
                if(preg_match("/^([a-z0-9_\-]+\.)*?[a-z0-9_\-]+@([a-z0-9\-_]{2,})\.[a-z0-9\-_]*(\.[a-z0-9\-_]{2,})*$/i",$_POST['email']))
                {

                    if(strlen($_POST['pass']) <= 4)
                    {

                        echo "<script>alert('Password too short.'); history.go(-1)</script>";
                    }

                    else
                    {
                        if($_POST['pass'] != $_POST['pass2'])
                        {

                            echo "<script>alert('Passwords are not the same.'); history.go(-1)</script>";
                        }

                        else
                        {
                            mysql_query("INSERT INTO tbl_users VALUES ('','" . $_POST['user'] . "','" . $_POST['email'] . "',NULL,'" . md5($_POST['pass']) . "',NOW(),'NULL','d-m-Y H:i:s',1,1,1,NULL,1,NULL,'" . $_ENV['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());

                            $user_id = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users ORDER BY user_id DESC LIMIT 1");

                            while($row = mysql_fetch_assoc($user_id))
                            {

                                $id = $row['user_id'];
                            }


                            mysql_query("INSERT INTO tbl_msg VALUES ('','" . $cfg['wlcmtitle'] . "',NOW(),'" . $cfg['wlcmmsg'] . "','0'," . $id . ",'0','127.0.0.1')") or die(mysql_error());
                        echo "<h1>Successfully Registered</h1>";

                        echo "Successfully registered, you can now log in";
                        echo "<br><br><a href=\"index.php\">Log in</a>";
                        }
                    }
                }

                else
                {
                    echo "<script>alert('Email address incorrect.'); history.go(-1)</script>";
                }
            }
        }

        else
        {
            echo "<script>alert('Please fill in all fields.'); history.go(-1)</script>";
        }
    }
}

else
{
    echo "<script>alert('Registering of new user has been disabled by the site admin.'); history.go(-1)</script>";
}

?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:51:55
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:47:00
Quote Anchor link
na het submiten print_r($_POST) doen en je gezond verstand gebruiken?
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:52:00
Quote Anchor link
Wel ff rustig doen he:P

maar k snap het niet. K ben newbie;)

Wat moet ik nou precies doen. Ik wil dat de mensen die zich wil laten registreren het vakje "ik accepteeer de voorwaarden" moeten aanvinken. Als ze dat niet doen, krijgen ze melding
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Hoi marcel,

als je je checkbox een value geeft, dan zit hij na verzenden van het formulier in de $_POST array. Dus bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <input id="okee" name="okee" type="checkbox" value="ja" />

levert op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo $_POST['okee']; // output: ja
?>

Na verzenden kun je dus zo checken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (isset ($_POST['okee'])) {
        // user heeft de checkbox aangevinkt
    }
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Marcel

Doe nou maar gewoon :)

submit hem een keer aangevinkt en niet aangevinkt

en doe dan print_r($_POST) ;

Dan kom je er vast uit

of heb je dit script niet zelf geschreven
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 20:58:00
Quote Anchor link
Dan zal je een checkbox in je formulier moeten zetten en na submit even checken of ie is aangevinkt.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Jan koehoorn: Oke hartelijk bedankt voor het reageren,

maar hoe kan ik nou checken of ie wel aangevinkt is?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Lees Jan Koehoorn zijn laatste post nog eens door. Het staat daar letterlijk in.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:12:00
Quote Anchor link
ja dat klopt, had ik ook gezien,

Maar als ik nu gewoon registreer ZONDER de checkbox aan te vinken, registreerd ie ook



groetjes marcel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.