checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 09:57:38
Quote Anchor link
ik heb een checkbox gemaakt maar nu de mail verzonden wordt krijg ik maar 1 aanduiding te zien als er meerdere geselecteerd worden

/ HTML e-mail formlier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
  echo'<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
Wat is er op dit moment belangrijk voor jou en wat wil je nog bereiken, selecteer n of meer:  
  <p><input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="meer tijd' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '" />
  Meer vrije tijd
  <input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>
  Hobby
  <input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="reizen' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>
  Reizen
  <input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="gezin' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>
input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
</p>
</form>';
  Gezin

$inhoud_mail .=   "Belangrijkpunt:" . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt'] ) ."\n";


bedank bij voorbaat

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 04/11/2010 11:11:52 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:21:41
 
- Mark -

- Mark -

04/11/2010 10:01:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat je ze allemaal dezelfde naam hebt gegeven.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 10:34:10
Quote Anchor link
klopt en daardoor overschrijven ze elkaar steeds, je kunt 2 dingen doen. of je noemt ze anders of je maakt een klein for loopje die elke namen getal erbij geeft, stel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
for($i = 0; $i <= 4; $1 ++){
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
}

?>
 
- Mark -

- Mark -

04/11/2010 10:38:07
Quote Anchor link
Dat met die $i is helemaal niet nodig als ik me niet vergis. gewoon er overal belangrijkpunt[] van maken. $_POST['belangrijkpunt'] is dan een array met al je punten.

EDIT: @Teun, Je copy and paste knop is blijven plakken zo te zien.
Gewijzigd op 04/11/2010 10:40:03 door - Mark -
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 10:40:01
Quote Anchor link
ohja, kan ook :p
ja klopt
Gewijzigd op 04/11/2010 10:40:48 door Teun Hesseling
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 11:02:11
Quote Anchor link
@ Mark
is de naam dat moet veranderd worden vb Name:ipv [belangrijkpunt]naar belangrijkpunt[]
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 11:05:42
Quote Anchor link
ik snap het trouwens niet echt. je checkbox heeft de naam belangrijkpunt maar in je value staat $_POST['belangrijkpunt'] ?
 
- Mark -

- Mark -

04/11/2010 11:13:12
Quote Anchor link
<input type="checkbox" name="belangrijkpunt[]" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>

<input type="checkbox" name="belangrijkpunt[]" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>

<input type="checkbox" name="belangrijkpunt[]" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>

De geselecteerde checkboxen komen dan in $_POST['belangrijkpunt'] te staan. Ik neem aan dat je weet wat een array is en hoe je ermee werkt?

Dat met die value snap ik ook niet echt nee. worden de waardes van de checkboxen gevuld doormiddel van een vorig formulier?
Gewijzigd op 04/11/2010 11:14:27 door - Mark -
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 11:26:52
Quote Anchor link
ik begrijp een beetje de bedoeling van array maar waar ik die juist moet plaatsen of aanmaken weet ik niet juist,heb nog veel te leren

Toevoeging op 04/11/2010 11:48:10:

hoe verwijs je een array naar je $inhoud_mail
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/11/2010 12:09:20
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/keuze-rondjes/74016/

Zelfde idee als hier :)
In je topic over radio buttons
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 12:43:55
Quote Anchor link
thx maar var dump waar plaats je die
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.