Chocola-site design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

08/12/2010 17:23:46
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:20:34:
Karl Karl op 08/12/2010 17:16:11:
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:10:07:
@Karl Karl: lekker aardig


Waar slaat dat dan op wat je zegt? Nergens toch.


Jawel


[zin verwijderd] Zeker met een lul op tafel slaan. Nee, slaat totaal nergens op, want jij bent geen mod of whatever, je kunt dus totaal niks uithalen. Bovendien klopt het gewoon wat Milo zegt.

Dus jij met 'pas op' en 'jawel' slaat nergens op. Zelfs vanuit Nederlands perspectief al niet, aangezien je niets onderbouwd.

Let op taalgebruik. zin verwijderd.[/modedit]
Edit:
Verwijzing gemaakt
Gewijzigd op 08/12/2010 23:14:18 door
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:45:13
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:26:22
Quote Anchor link
sluit dit topic maar
 
Wouter J

Wouter J

08/12/2010 17:27:47
Quote Anchor link
Ach,
Meneer kan niet tegen kritiek? Post dan ook geen sitecheck!

Dit is het enige wat ik zeg, want veel is er niet over dit design te zeggen...
 

08/12/2010 17:28:29
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:26:22:
sluit dit topic maar


Zoals je weet worden topics niet gesloten.
Gewijzigd op 08/12/2010 17:28:43 door
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/12/2010 17:29:41
Quote Anchor link
hmmm, laat me raden de html structuur zal er ongeveer zo uit zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div>
    <div>
        <div>
        </div>
    </div>
</div>


dit lijkt mij nou niet echt een totale site, als je nou vroeg of het kleur gebruik goed zou zijn ofzo maar dat is het ook niet
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/12/2010 17:29:43
Quote Anchor link
jawel hoor
soms in uitzonderlijke gevallen
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:30:05
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 17:28:29:
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:26:22:
sluit dit topic maar


Zoals je weet worden topics niet gesloten.


wist ik niet


@Vincent Huisman:
Is het een site dan ik noem het zo maar dat is het niet
Gewijzigd op 08/12/2010 17:33:19 door Maarten PHP
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/12/2010 17:34:27
Quote Anchor link
nou meestal is een design voor een hele site
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:35:20
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 08/12/2010 17:34:27:
nou meestal is een design voor een hele site


Ik noem het design maar dat is het niet
 
Wouter J

Wouter J

08/12/2010 17:39:32
Quote Anchor link
gnotrgnotr:
Ik noem het design maar dat is het niet

Dan zijn we het daar met zijn alle over eens, het is geen design; het is gewoon een 3 lage systeem met lelijke kleuren en lange onleesbare stukken tekst.
 
Milo S

Milo S

08/12/2010 17:46:31
Quote Anchor link
[zin verwijderd]

Ik zou als ik jou was even kijken naar andere echte designs en dan overnieuw beginnen.

Let op taalgebruik[/modedit]
Gewijzigd op 08/12/2010 21:35:50 door Bas IJzelendoorn
 
Wouter J

Wouter J

08/12/2010 17:49:58
Quote Anchor link
Milo S:
Ik zou als ik jou was even kijken naar andere echte designs en dan overnieuw beginnen.

Of gewoon stoppen..... :)
 
Milo S

Milo S

08/12/2010 17:51:16
Quote Anchor link
@ Wouter J, ik wil hem niet helemaal ontmoedigen, sterker nog van fouten maken leer je dus ga vooral zo door :P Haha.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

08/12/2010 18:21:11
Quote Anchor link
Ik lees hier een hele discussie over een of ander design? Waar kan ik dat design aanschouwen dan?

In begin post heb ik geen design gezien :S

En gnotrgnotr je moet niet iets creatiefs doen als je niet met kritiek om kunt gaan. Ook al is de kritiek niet altijd even leuk om te horen (in dit geval wel terrechte kritiek).
 
Jasper DS

Jasper DS

08/12/2010 18:47:22
Quote Anchor link
Offtopic:

haha, lees het topic is door dan kan je nog is lachen :
 
Niels K

Niels K

08/12/2010 20:07:09
Quote Anchor link
Quote:
\Het is niet mooi klaar, ik maak jat zelf ook basic html website's maar die zijn er toch anders uit.


Niet pronken met andermans speelgoed ...
Gewijzigd op 08/12/2010 20:07:52 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

08/12/2010 20:09:41
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 08/12/2010 20:07:09:
Quote:
\Het is niet mooi klaar, ik maak jat zelf ook basic html website's maar die zijn er toch anders uit.


Niet pronken met andermans speelgoed ...


meer uitleg.. waarom beweer je dat?
 
Milo S

Milo S

08/12/2010 20:13:29
Quote Anchor link
@ Jasper; kijk even in wat topics van hem, daar zijn al z'n designs gevonden op internet :P

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/daycruises/74880/last/
Gewijzigd op 08/12/2010 20:13:51 door Milo S
 
Niels K

Niels K

08/12/2010 20:37:37
Quote Anchor link
@Milo.

Die had ik nog niet eens gezien. Ik had die templates wel eens voorbij zien komen vandaar;)

@Jasper

Lees bovenstaande
 
- Raoul -

- Raoul -

08/12/2010 21:00:48
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 08/12/2010 20:07:09:
Quote:
\Het is niet mooi klaar, ik maak jat zelf ook basic html website's maar die zijn er toch anders uit.


Niet pronken met andermans speelgoed ...


FAIL :P
Even over je Chocola design, ik vind het niet echt mooi maar de kritiek die ik zie in dit topic is wel hard voor (denk ik..) een beginner..?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.