Chocola-site design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:47:38
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil weten wat jullie hiervan vinden?
Afbeelding

Mag ik graag jullie mening?
Gewijzigd op 08/12/2010 17:02:34 door Maarten PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:41:57
 
Jel le

Jel le

08/12/2010 16:51:58
Quote Anchor link
Ik vind hem erg saai eerlijk gezegd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/12/2010 16:52:21
Quote Anchor link
ik kan het niet lezen
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:54:12
Quote Anchor link
@jordi kroon: Moet je lezen of klik op de afbeelding
 

08/12/2010 16:55:15
Quote Anchor link
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:56:31
Quote Anchor link
NOOIT times new roman ik heb georgia jij vindt alles lelijk en frustrerend
Gewijzigd op 08/12/2010 16:56:47 door Maarten PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 16:57:49
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 16:55:15:
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.

Nou nou nou... iets minder kan ook wel Karl ;-)
 
Nick cortez

nick cortez

08/12/2010 16:58:54
Quote Anchor link
Het is niet mooi klaar, ik maak zelf ook basic html website's maar die zijn er toch anders uit.

http://ccayachtservice.ncdesign.nl
http://feestzaal.denieuwekloof.nl
http://daycruises.deniuewekloof.nl

ect.. ect..

succes verder
 
Veur Heur

Veur Heur

08/12/2010 16:59:05
Quote Anchor link
Ik ga niet eens de moeite doen om hier eerlijk over te zijn...
 

08/12/2010 16:59:27
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 16:56:31:
NOOIT times new roman ik heb georgia jij vindt alles lelijk en frustrerend

Nee hoor, anders zou ik mijn vriendje ook niet hebben toch.
Jammer genoeg is hier op phphulp veel van slechte kwaliteit, dus ja, dan krijg je wel veel van die reacties.

Ozzie PHP op 08/12/2010 16:57:49:
Karl Karl op 08/12/2010 16:55:15:
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.

Nou nou nou... iets minder kan ook wel Karl ;-)

Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.
 
Nick cortez

nick cortez

08/12/2010 16:59:36
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 16:47:38:
Beste,

Ik wil weten eat jullie hiervan vinden?
Afbeelding

Mag ik graag jullie mening?


en wat schijf je niet met eat ..

groetjes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 17:00:54
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 16:59:27:
Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.

Nee, hij moet gewoon nog veel leren :-)
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:01:02
Quote Anchor link
@nick cortez: maar jij bent ouder en je doet het denk dus ook langer je bent zelf een designer en de laatste link werkt niet.

@Ozzie PHP: Klopt
Gewijzigd op 08/12/2010 17:01:57 door Maarten PHP
 

08/12/2010 17:03:09
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 08/12/2010 17:00:54:
Karl Karl op 08/12/2010 16:59:27:
Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.

Nee, hij moet gewoon nog veel leren :-)


Hij noemt het een chocolade design, dan moet er enig referentie zijn naar chocolade. Dit doet mij dus eerder denken aan bovenstaande dan aan chocolade.
 
Ewergreen php

ewergreen php

08/12/2010 17:03:32
Quote Anchor link
Als eerste functionele site in HTML/CSS kan het wel OK zijn, maar echt design of ontwerp kan je dit niet noemen vrees ik.
 
Milo S

Milo S

08/12/2010 17:04:00
Quote Anchor link
vind ik niet zo'n goed argument "jij bent ouder", je moet gewoon oefenen klaar.
Je had zelf ook wel kunnen verwachten dat je zulke reacties kreeg. Kijk eens op internet hoeveel goede sites zien er zo uit?
Gewijzigd op 08/12/2010 21:36:52 door Milo S
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:05:41
Quote Anchor link
@Milo S: denk om je woorden
 

08/12/2010 17:08:23
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:05:41:
@Milo S: denk om je woorden


En wat voor stoute woorden heeft stoutertje Milo dan gebruikt hé?
En wat voor middelen zou jij dan gaan inzetten? Boehoe doen?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:10:07
Quote Anchor link
@Karl Karl: lekker aardig
 

08/12/2010 17:16:11
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:10:07:
@Karl Karl: lekker aardig


Waar slaat dat dan op wat je zegt? Nergens toch.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:20:34
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 17:16:11:
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:10:07:
@Karl Karl: lekker aardig


Waar slaat dat dan op wat je zegt? Nergens toch.


Jawel
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.