Cijferlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code geinstalleerd: http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/833

Nu wil ik het zo hebben, dat wanneer het gemiddelde onder de 5.5 is de kleur rood word. En wanneer het gemiddelde boven de 5.5 is de kelur groen word. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:53:22
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 09:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>


Geef dan in je css aan dat class onvoldoende tekstkleur rood heeft en class voldoende bijvoorbeeld groen, of normaal -> zwart.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

21/12/2006 11:56:00
Quote Anchor link
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 12:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="rood">'.$var.'</span>';
}


if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="groen">'.$var.'</span>';
}


?>


Ik weet niet hoe je var wordt weergegeven(als nummeriek of string). dus zou je even moeten kijken anders bijv 5.5 pakken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 12:57:00
Quote Anchor link
Andries Louw W. schreef op 21.12.2006 11:56:
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)


Waarom zou je iemand het "nasty" willen laten doen? Omdat het gemakkelijk is om te maken? --> Dat is geen goede reden vind ik. Je kan het beter gewoon in 1 keer goed doen, dan leer je jezelf de juiste manier aan en hoef je ook niet zoveel af te leren.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:38:00
Quote Anchor link
De 1e code, in welk bestand moet ik dat zetten?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:39:00
Quote Anchor link
Kijk even goed naar de code, bijna onderaan staat (bijna) onderaan staat het.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:41:00
Quote Anchor link
Ik heb niet echt een .css bestand. En de nasty manier begrijp ik niet echt. Wie kan voor mij de code zo maken inclusief nasty?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:44:00
Quote Anchor link
Robert schreef op 21.12.2006 13:43:
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.


Ik ben pas een paar dagen gelden begonnen met php. HTML heb ik redelijk onder de knie.

dus dan word het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="font color="red">onvoldoende </font>"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="<font color="green"> voldoende</font> "><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>

Maar script wel ff netjes he :P dus niet mysql_fetch_object gebruiken...
Dat is de meest trage manier.
Gebruik dan: mysql_fetch_assoc.

En maak dan van $list->id dit $list['id']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Dit onderaan op overzicht.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>

<td><b>"
.$list->gemiddeld."</b></td>

   </tr>\n"
;
   }


echo "</table>";
}

?>

vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td></tr>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td>

        </tr>'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:54:00
Quote Anchor link
Bedankt her werkt!
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Nu heb ik nog een vraagje. Kan dit ook voor de vakken zelf, dus als ik per vak het cijfer kan bekijken. Kan dit ook een kleur krijgen?
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Ik zal even kijken, zat net nog thuis nu op school, dus gaat iets lastiger ;-)
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:13:00
Quote Anchor link
oke, bedankt dat je wilt kijken
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:14:00
Quote Anchor link
regel 38 in overzicht.php vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>

Als ik jou was zou ik andere kleur als rood en groen gebruiken...
Ik zie als kleurenblinde het verschil niet :p
Probeer zwart voor alles boven de 5.5 en alles eronder rood. Dit is stukken duidelijker :)


Ik kan het helaas niet testen, FTP poort (:21) is geblokkeerd en DirectAdmin ook. Maar denk wel dat dit zou werken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in D:\Inetpub\users\Daan\public_html\overzicht.php on line 42

hier een stukje code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo " <tr>
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>
     <td>".$list->weging."</td>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo "<tr>";
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
echo "<td>".$list->weging."</td>
     <td>".$datum."</td>
     <td>".$list->opmerking."&nbsp;</td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?bewerk=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Wijzig</a></td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?verwijder=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Verwijder</a></td>
   </tr>";
   }

Zo werkt ie helemaal ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 15:53:00
Quote Anchor link
oke :)
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Ook nu maar bij het script ingevoegd... Toch wel handig voor iedereen ;-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.