Cijferlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code geinstalleerd: http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/833

Nu wil ik het zo hebben, dat wanneer het gemiddelde onder de 5.5 is de kleur rood word. En wanneer het gemiddelde boven de 5.5 is de kelur groen word. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:35:24
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 09:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>


Geef dan in je css aan dat class onvoldoende tekstkleur rood heeft en class voldoende bijvoorbeeld groen, of normaal -> zwart.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

21/12/2006 11:56:00
Quote Anchor link
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 12:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="rood">'.$var.'</span>';
}


if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="groen">'.$var.'</span>';
}


?>


Ik weet niet hoe je var wordt weergegeven(als nummeriek of string). dus zou je even moeten kijken anders bijv 5.5 pakken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 12:57:00
Quote Anchor link
Andries Louw W. schreef op 21.12.2006 11:56:
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)


Waarom zou je iemand het "nasty" willen laten doen? Omdat het gemakkelijk is om te maken? --> Dat is geen goede reden vind ik. Je kan het beter gewoon in 1 keer goed doen, dan leer je jezelf de juiste manier aan en hoef je ook niet zoveel af te leren.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:38:00
Quote Anchor link
De 1e code, in welk bestand moet ik dat zetten?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:39:00
Quote Anchor link
Kijk even goed naar de code, bijna onderaan staat (bijna) onderaan staat het.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:41:00
Quote Anchor link
Ik heb niet echt een .css bestand. En de nasty manier begrijp ik niet echt. Wie kan voor mij de code zo maken inclusief nasty?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:44:00
Quote Anchor link
Robert schreef op 21.12.2006 13:43:
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.


Ik ben pas een paar dagen gelden begonnen met php. HTML heb ik redelijk onder de knie.

dus dan word het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="font color="red">onvoldoende </font>"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="<font color="green"> voldoende</font> "><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>

Maar script wel ff netjes he :P dus niet mysql_fetch_object gebruiken...
Dat is de meest trage manier.
Gebruik dan: mysql_fetch_assoc.

En maak dan van $list->id dit $list['id']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Dit onderaan op overzicht.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>

<td><b>"
.$list->gemiddeld."</b></td>

   </tr>\n"
;
   }


echo "</table>";
}

?>

vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td></tr>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td>

        </tr>'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:54:00
Quote Anchor link
Bedankt her werkt!
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Nu heb ik nog een vraagje. Kan dit ook voor de vakken zelf, dus als ik per vak het cijfer kan bekijken. Kan dit ook een kleur krijgen?
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Ik zal even kijken, zat net nog thuis nu op school, dus gaat iets lastiger ;-)
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:13:00
Quote Anchor link
oke, bedankt dat je wilt kijken
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:14:00
Quote Anchor link
regel 38 in overzicht.php vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>

Als ik jou was zou ik andere kleur als rood en groen gebruiken...
Ik zie als kleurenblinde het verschil niet :p
Probeer zwart voor alles boven de 5.5 en alles eronder rood. Dit is stukken duidelijker :)


Ik kan het helaas niet testen, FTP poort (:21) is geblokkeerd en DirectAdmin ook. Maar denk wel dat dit zou werken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in D:\Inetpub\users\Daan\public_html\overzicht.php on line 42

hier een stukje code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo " <tr>
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>
     <td>".$list->weging."</td>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo "<tr>";
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
echo "<td>".$list->weging."</td>
     <td>".$datum."</td>
     <td>".$list->opmerking."&nbsp;</td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?bewerk=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Wijzig</a></td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?verwijder=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Verwijder</a></td>
   </tr>";
   }

Zo werkt ie helemaal ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 15:53:00
Quote Anchor link
oke :)
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Ook nu maar bij het script ingevoegd... Toch wel handig voor iedereen ;-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.