Clansite coden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

26/05/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben opzoek naar iemand die aardig wat php kennis heeft en deze kan gebruiken voor het coden van mijn website.

De website:
www.users.skynet.be/fa858850/mindz.jpg

Hetgeen er gecode moet worden:
-Login en Register (met profiel)
-Online news (clannews en scene news) posten /teampage/crew/awards/gallery/results
- Forum moet niet gemaakt worden. About en Sponsors offline kunnen aanpassen
- Op gepost news comments kunnen geven

Dit is het zowat in het kort.

Geefprijs: rond 75 euro

Voor meer info PM of email&msn: [email protected]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Defieuw
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 21:02:37
 
Eris -

Eris -

26/05/2006 14:32:00
Quote Anchor link
Hallo Stijn

1. je link werkt niets

Ten 2de. Niemand hier gaat voor 1,50 per uur netto werken.

Van de 75 euro gaat ongeveer 50% naar de Belansting dients. Dus je houd noug 37,50 euro. Laten we zegen een scripter is het neto uurloon 10 euro. Dus je kan 3 uur en 3/4 werken. In deze periode krijg ik het niet af.,

Als alles "zwart gaat" houd je ook niet meer dan 10 uur over wat gewoon veel te kort is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

26/05/2006 14:43:00
Quote Anchor link
Je hebt 2 - 3 weken de tijd ervoor.. Ik hoop gewoon een gemotiveerde php'er te vinden die voor 75 eur zijn hobby wilt beoefenen:)

Enja link is geupdate nu doet ie het wel
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/05/2006 14:58:00
Quote Anchor link
Eehm... Die website (mindz-esports.com) bestaat volgens mij nog niet. Ik ga er dus vanuit dat dit een nieuwe website is.

Omdat die website eruit ziet zoals enorm veel websites, niet alleen kwa opbouw maar ook op de kleine details als bijv. de vlaggetjes... Waarom denk je dat deze website wel goed van de grond af komt? Heb je onderzoek gedaan naar de vraag van dit soort websites? Waarom is jou website anders dan andere?

De reden? Nouja.. niemand gaat 2 ~ 3 weken (tijdsdruk? voor 75 euro? jij durft, weet je hoe complex dit soort websites zijn?) werken om vervolgens een website op te leveren die daarna verdwijnt door het gebrek aan bezoekers. De enige rede om mee te werken is omdat het leuk staat in je portfolio.

Oehja, als je mijn nieuwssysteem intergreerd ben je er eigenlijk al, alles zit daarin. Maar iets zegt mij dat die hele website ook nog gemaakt moet worden (html/css) of niet>?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

26/05/2006 15:21:00
Quote Anchor link
Nja Arjan kzal maar niet terug reageren, ik bespaar me de moeite wel aangezien ik toch zie dat het totaal geen nut heeft.

Toch bedankt om me even op me plaats te zetten :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/05/2006 15:30:00
Quote Anchor link
Een forum is bedoeld voor discussie, dus om niet op mij te reageren zou niet de bedoeling zijn ;).

Ik zie te vaak mensen vanuit het niets een idee hebben (die niet echt origineel te noemen is, sorry) en vervolgens 'eventjes' een website willen neerzetten.

Wat ze vergeten is dat het niet zozeer de website/scripting is die een website maakt tot wat het is, maar het is de community/gebruikers erachter. Die 'pluk' je niet echt uit de lucht ofzo.

Verder, en dat is ervaring omdat ik met grote gamewebsites overleg, zitten zulke systemen enorm complex in elkaar en zit er een heel team van goede mensen achter om dat draaiende te houden.

Maar ik kan ook ongelijk hebben, voor het zelfde geld heb jij ook een groep vrienden met hetzelfde idee/doel en kennis. Wie weet heb je wel iets origineels wat jou website anders dan andere maakt maar is dat voor mij niet duidelijk naar voren gekomen.
 
Harmen

Harmen

26/05/2006 15:32:00
Quote Anchor link
Rustig arjan :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/05/2006 15:34:00
Quote Anchor link
Ik ben soms wat enthousiast ;). Het zijn altijd leuke projecten om van te leren, maar als je het scriptwerk uitbesteed kan je er weinig van leren.

Maargoed, reeds gezegt, mijn nieuwssysteem kan je zo gebruiken, daar zit het meeste wel in. Kwestie van cssje aanpassen en wat dingetjes implementeren en je bent er wel. Ik wil je daar best bij helpen, maar ik ga niet als full time scripter aan de slag.
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

26/05/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Nja, ik ben zelf nog maar aan het leren met php heb mijn boek juist, en me vriend ( van wie de site eig is ) kent nog helemaal geen html, dusja ...

Hoop gewoon iemand dat het voor hobby ofzo doet ik geef nog niet op :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Defieuw
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

26/05/2006 16:56:00
Quote Anchor link
niemand :(?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/05/2006 17:35:00
Quote Anchor link
Blijf hopen!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/05/2006 17:41:00
Quote Anchor link
Persoonlijk denk ik meer dat je moet zoeken bij iemand in je directe omgeving. Er moet een complete website gemaakt worden (dus html/css + scripting)... dat kost enorm veel werk en je spreekt hier niet meer van meehelpen maar alles van de grond af aan opbouwen. Het enige wat jullie nu hebben is een jpgje hoe het er ongeveer moet uitzien.

Waarom zal ik deze opdracht moeten aannemen? Jullie krijgen uiteindelijk de credits/ bannerverdiensten/ sponsor-deals en een leuke website. Ik krijg 75€....

Dan kan ik beter zelf een website maken (met een paar vrienden), snapje :).
 
Eris -

Eris -

26/05/2006 17:58:00
Quote Anchor link
Offtopic:
@Arjan #phphulp. Dus als je zin en tijd hebt om met de vaste bezoekers te programren. meer info vind je daar ;)
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

26/05/2006 18:11:00
Quote Anchor link
Arjan, je krigjt een bannerplekje bij sponsors als je dat wil...
Ik kan je nog meer tijd geven fzo?
 
Leo

Leo

26/05/2006 18:16:00
Quote Anchor link
@ Arjan, ik snap wel wat jij wil zeggen, een site van de grond af aan maken is idd veel werk en je doet er lang over. Met een paar vrienden is dit niet erg, zelf ben ik ook bezig om ervan te leren, maar wat er allemaal bij komt kijken vergeet je meestal.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/05/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Mijn mening, kijk maar of je er wat mee doet:

- Ik denk dat je je 'eis' om het af te hebben voor een bepaalde datum moet laten vallen. Niet alleen is het een hoop werk maar iemand doet het voor zijn plezier/kennis tussendoor, naast school/werk. Het is dus onrealistisch om iemand 2 weken full time te laten werken voor 75 euro.
- Bannerruimte is leuk, maar op dit moment heeft jou website 1 bezoeker per dag en dat ben jijzelf. Zoiets word pas interessant als je grote hoeveelheden bezoekers kan waarmaken. Op dit moment heb je geen site, en dus ook geen bezoekers. En jij kan niet garanderen dat die in de toekomst wel komen....

Ik blijf bij mijn mening dat het moeilijk word om iemand te vinden die een complete website voor een ander maakt (dat is wat er op dit moment gedaan moet worden)... om daar vervolgens zelf bijna niks uit te kunnen halen. Dan kan die persoon beter een website voor zichzelf beginnen, dat kost hem minder moeite en levert hem meer op (zijn eigen naam onder de website, bannerinkomsten etc etc).

Ik ben vrij naief in zulke dingen, vroeger deed ik alles voor iedereen. Mijn halve jeugd heb ik opgegeven om alles voor iedereen te kunnen doen. Later kwam ik erachter dat ik gewoon misbruikt werd... mensen kregen complete custome-made websites die na een maandje of 2 verkocht werden. Of ik deed enorm veel moeite, maar de uiteindelijke eigenaars deden er niks mee waardoor de website geen content had = geen bezoekers.
 
Eris -

Eris -

26/05/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Waar ken ik dit verhaal nu van. Voor goede onderbouwde projecten waarbij ik denk dat het nog wel leuk kan kan worden wil ik beste wel xxx uren tijd in steken. Maar dan moet er ook wat uit kunenn komen... Goed idee is niet voldoende.
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

26/05/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Wat vraag je er dan voor arjan? Of heb je zelf geen goed voorstel ofzo?

Ik sta voor alles open.
Enja langs een kant versta ik je wel hoor :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/05/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Punt is dat er op dit moment nog niemand heeft kunnen zeggen of het een goed idee is. Je weet nog niet of het goed gaat lopen. Ik heb nog niks gelezen over het bijzondere wat deze website zo speciaal maakt, de layout ziet er hetzelfde uit als veel andere game websites en zelfs de opbouw en het kleurgebruik heb ik vaak eerder gezien. Ook als ik snel naar de content kijk zie ik weinig bijzonders.

edit: mijn nieuwssysteem kan je voor niks gebruiken. Maar ik zie het niet echt zitten om full-time mee te werken aan dit project, mijn vrijetijd is ook schaarst. Opzich zou ik het wel leuk vinden om weer een goede website te bouwen maar dan zou ik eerder Eris opbellen en eens rond de tafel gaan zitten zegmaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

26/05/2006 19:08:00
Quote Anchor link
Ik vind de regel die ze nu bij PHPfreakz hebben interesant.:

Er word niet gediscusieerd op een vacatureforum, je reageert en jullie vinden elkaar, of je reageert niet en zal de opdrachtgever een andere weg moeten vinden om zijn idee waar te maken....

Dit is een eindeloze discussie...
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

26/05/2006 19:09:00
Quote Anchor link
Jason:
Dit is een eindeloze discussie...

Ik vind het wel prima zo!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.