Class toevoegen aan Jquery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

17/05/2014 14:52:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Graag zou ik mijn tooltipsy willen aanpassen kleuren etc.
Nu heb ik een link gevonden om te zien wat er gebeurt zodra ik iets aanpas.
Helaas doet hij niet alles wat ik wil, en daarom zou ik een class eraan willen toevoegen.

dit is die link: linkje

dit is wat ik ervan had gemaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$(function() {
    $(document).tooltip({
        track:true,    
        extraClass:".pretty"
      
    });
});


de javacode is goed geeft die aan, maar toch werkt hij niet :(

Wat doe ik fout?

gr. Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:40:46
 
Erwin H

Erwin H

17/05/2014 16:12:52
Quote Anchor link
Snelle gok: punt voor je class naam weglaten.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/05/2014 16:52:15
Quote Anchor link
Als het gaat over jquery-ui tooltip:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(function() {
    $("#txtName").tooltip({
        track:true
    });
    $("#txtAge").tooltip({
        track:true,
        tooltipClass: "myClass"
    });
    
});

Zie hier
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/05/2014 18:06:07
Quote Anchor link
Yoeri Achterbergen op 17/05/2014 14:52:00:
de javacode is goed geeft die aan, maar toch werkt hij niet :(

Heb je het over java of javascript? Is wereld van verschil.
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

19/05/2014 00:10:14
Quote Anchor link
Beste Ger,

Het gaat inderdaad over de jquery-ui tooltip.
De class pakt hij, echter kan ik de background en de borders niet veranderen omdat deze ergens anders worden gestyled.
Hoe kan ik hem nu helemaal stylen zoals ik hem wil hebben ?
ergens moet ik de css kunnen overschrijven ?

Gr.Yoeri
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.