Class weghalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »
Quote Anchor link
Ik heb nu een script dat continu looped(een gameserver controller). Dit heeft plugins in de vorm van classes. Dus bijvoorbeeld class "player_plugin". Nu wil ik de optie maken om alle plugins opnieuw in te laden(als er bijvoorbeeld een bestand verandert is). De manier waarop ik dit wil doen is alle bestanden gewoon opnieuw includen. Maar nu geeft ie dan aan dat de class player_plugin all bestaat. Hoe fix ik dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:26:59
 
Ivo K

Ivo K

13/08/2009 10:36:00
Quote Anchor link
ik snap je vraag niet geheel, maar ik denk dat je ongeveer dit bedoelt;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

$class
= new Class () ;
$class->doe_iets () ;

// na het "refreshen"
unset ( $class ) ;
$class = new Class () ;
$class->doe_iets () ;

?>
 
Hipska BE

Hipska BE

13/08/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Jij hebt een php script dat continu loopt?

Ocharme voor die server..

Ik raad je toch echt aan om een andere scripting taal daarvoor te gaan gebruiken. php is hier helemaal niet voor geschikt.
 
Jelmer -

Jelmer -

13/08/2009 13:32:00
Quote Anchor link
PHP kan dat prima in mijn ervaring (gebruik een PHP script als chat server, draait al iets meer dan een maand, serveert gemiddeld 100 mensen tegelijkertijd) maar je kan een class-definitie niet uit het geheugen gooien. (wat zou er met alle instanties van die class moeten gebeuren?)

Wat misschien wel zou lukken (als je tenminste Runkit geïnstalleerd hebt) is om de plugins in sandboxes te laden, en als je de plugin wilt herladen, dump je gewoon de huidige sandbox voor die plugin en initialiseer je een nieuwe. Bijkomend voordeel is dat plugins met fatal errors je script niet meer zouden moeten ombrengen.
 
Quote Anchor link
@Ivo: nee, dat bedoel ik niet :)

@Hipska: Het loopt gewoon goed hoor ^^

@Jelmer: Ik wist helemaal niet dat je met php meerdere threads kon maken, zal er eens naar kijken. Brengt dat net als bij C# problemen mee met data uitwisselen tussen verschillende threads?

Hier is trouwens het script: http://quicktm.svn.sourceforge.net/viewvc/quicktm/
In quick.php worden de plugins ingeladen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Deze site laat je geen account deleten
 
Jelmer -

Jelmer -

13/08/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Geen idee hoe ze dat probleem hebben opgelost. Ik denk zelf dat ze het via serialize() doen, en zo een kopie van de data in de ene thread naar de andere thread sturen. Probleem is dat je op die manier wel alleen maar "simpele" datatypen kan kopiëren, instanties van classes die gedefinieerd zijn in de sandbox maar niet in je eigen code levert __PHP_Incomplete objecten op.

Maar dat laatste is op zich ook niet zo'n ramp. Je kan je plugins afdwingen alleen bekende datatypen terug te laten geven, en je bent ervan verzekerd dat een plugin niet een object via een reference alsnog ergens kan aanpassen terwijl dat helemaal niet meer zou mogen.

edit: maar ik zit nu te speculeren, je zou het een keer moeten uitproberen.

edit2: je zou ook runkit kunnen nabootsen door een apart PHP proces te starten dat de plugin laadt, en dat via een socket-verbinding en een eigen kleine API verbinden met je hoofdproces. Als de plugin dan crasht of herladen moet worden, verlies je alleen de verbinding en kan je hem weer opnieuw starten. Het is waarschijnlijk wel redelijk inefficiënt, maar afhankelijk van wat voor taken je plugins doen is het wel iets wat op veel meer standaard PHP installaties zou werken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 13.08.2009 15:13:
Geen idee hoe ze dat probleem hebben opgelost. Ik denk zelf dat ze het via serialize() doen, en zo een kopie van de data in de ene thread naar de andere thread sturen. Probleem is dat je op die manier wel alleen maar "simpele" datatypen kan kopiëren, instanties van classes die gedefinieerd zijn in de sandbox maar niet in je eigen code levert __PHP_Incomplete objecten op.

Maar dat laatste is op zich ook niet zo'n ramp. Je kan je plugins afdwingen alleen bekende datatypen terug te laten geven, en je bent ervan verzekerd dat een plugin niet een object via een reference alsnog ergens kan aanpassen terwijl dat helemaal niet meer zou mogen.

edit: maar ik zit nu te speculeren, je zou het een keer moeten uitproberen.

edit2: je zou ook runkit kunnen nabootsen door een apart PHP proces te starten dat de plugin laadt, en dat via een socket-verbinding en een eigen kleine API verbinden met je hoofdproces. Als de plugin dan crasht of herladen moet worden, verlies je alleen de verbinding en kan je hem weer opnieuw starten. Het is waarschijnlijk wel redelijk inefficiënt, maar afhankelijk van wat voor taken je plugins doen is het wel iets wat op veel meer standaard PHP installaties zou werken.


Je zegt: "geen idee hoe ze dat hebben opgelost" als je het over het script heb wat ik net liet zien: dat is juist het script waarover dit topic gaat, dat kan nu niet alle plugins opnieuw inladen. En in een apart proces runnen gaat helaas niet, de plugins moeten contact houden met de hoofdclass, en bijna alles draait op plugins dus dit zal wel erg inefficient zijn voor dit script.
 
Hipska BE

Hipska BE

13/08/2009 18:24:00
Quote Anchor link
teuneboon schreef op 13.08.2009 14:34:
@Hipska: Het loopt gewoon goed hoor ^^
Maar over processorbelasting op de server zullen we maar zwijgen zeker? Evenals over het geheugenverbruik..
 
Quote Anchor link
Hipska schreef op 13.08.2009 18:24:
teuneboon schreef op 13.08.2009 14:34:
@Hipska: Het loopt gewoon goed hoor ^^
Maar over processorbelasting op de server zullen we maar zwijgen zeker? Evenals over het geheugenverbruik..


Processorbelasting: 0.5%
Geheugengebruik: 60mb

In welke (cross-platform) taal stel jij het dan voor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Deze site laat je geen account deleten
 
Hipska BE

Hipska BE

15/08/2009 23:56:00
Quote Anchor link
Eender welke taal die ontworpen is met het oog op continue draaien..

C++ ofzo?

Die 0.5% is wanneer je PHP scriptje draait onder belasting?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.