click button activeren [gelukt!]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 10:12:58
Quote Anchor link
Is er een mogelijkheid om bij een parameter check een button te clicken? De bedoeling is dat als een parameter meegegeven wordt, bijvoorbeeld test.php?code=123 dat dan de button om verder te gaan in een veld, button wordt via script id="generate" bewerking geactiveerd. Dus als test.php aangeroepen wordt zonder parameter, kan de gebruiker een code invullen. En vervolgens op de button clicken om de berekening te tonen.
Heeft iemand een idee hoe ik de buttonclick kan forceren?
Gewijzigd op 22/03/2022 20:37:52 door Jan te Pas
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:04:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2022 10:14:38
Quote Anchor link
Heb je al gekeken naar een AJAX-request?

De URLSearchParams interface in JavaScript is ook erg handig

https://www.sitepoint.com/get-url-parameters-with-javascript/
Gewijzigd op 22/03/2022 10:16:42 door - Ariën -
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 11:40:34
Quote Anchor link
Het afvangen van parameters is niet zo'n probleem. Ik heb een script waarmee je een klik kunt realiseren, echter werkt dat niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<button type="button" class="btn-block float-right btn btn-primary btn-sm" style="background:red;" id="generate">CREATE BARCODE</button>
<!-- ingevoerde parameter correct is, dan click forceren. -->
<?php
  If ($ean<>"") {
    echo '<script>document.getElementById("#generate").click();</script>';
  }

?>
Gewijzigd op 22/03/2022 11:41:29 door Jan te Pas
 
Jan R

Jan R

22/03/2022 11:51:47
Quote Anchor link
Uw id is niet #generate maar generate
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 12:55:27
Quote Anchor link
Sorry, dat had ik ook al geprobeerd. maar werkte niet. Dit is in bovenstaande code niet aangepast.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2022 12:57:33
Quote Anchor link
Heb je mijn link al gezien?
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 15:51:52
Quote Anchor link
@Arjën, daar moet ik even voor gaan zitten. Ik laat jou wat weten. Vanavond pak ik het op. Dank!
 
Jan R

Jan R

22/03/2022 16:41:38
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2022 17:05:06
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan mij, maar wat probeer je precies te bereiken? Jouw onderstaande uitleg vind ik niet heel duidelijk, maar dat ligt wellicht aan mij. Kun je stap voor stap uitleggen wat je hiermee bedoelt en wat er moet gebeuren?

"De bedoeling is dat als een parameter meegegeven wordt, bijvoorbeeld test.php?code=123 dat dan de button om verder te gaan in een veld, button wordt via script id="generate" bewerking geactiveerd. Dus als test.php aangeroepen wordt zonder parameter, kan de gebruiker een code invullen. En vervolgens op de button clicken om de berekening te tonen."
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 18:57:39
Quote Anchor link
@Ariën jous suggestie werkt wel om een click te controleren. Zit in mijn code ook al in. jammer.
@Ozzie PHP ik heb een php.pagina die door de gebruiker opgeroepen kan worden zonder parameters. Je krijgt dan een scherm te zien waarin je een formulier te zien waarin een paar velden ingevuld dan wel gekozen kunnen worden. Vervolgens kan de gebruiker op de BUTTON klikken om een barcode te maken.
Op het moment dat de pagina aangeroepen wordt met een parameter, test.php?ean=786211233 dan wordt de pagina getoond, waarbij de code wordt ingevuld in het formulier. Tevens wordt de EAN-13 methode gekozen. En dan wil ik automatisch de code laten genereren.
De hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
<head>
  <title>Snel een barcode maken</title>
  <meta charset="utf-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  <link rel="stylesheet" href="bootstrap.min.css">
  <script src="jquery.min.js"></script>
  <script src="bootstrap.min.js"></script>
  <script src="html2canvas.js"></script>
</head>
<style>
  @media screen{

  body{
    height: calc(100%);
    width: calc(100%);
  
  }
  }
  .container-fluid{
    height: calc(100%);

  }
  div#display {
    display: flex;
    height: 100%;
    width: 100%;
    align-items: center;
}
@media print{
  div#display {
    display: flex;
    height: auto;
    width: 100%;
    align-items: center;
}
}
#display #field,#display center {
    margin: auto;
}
#field img{
    height: 9vh;
    max-width: 100%
}
div#code {
    font-weight: 700;
    font-size: 17px;
    text-align: justify;
    text-align-last: justify;
}

</style>
<body class="alert-info text-dark" style="background:#48a9e0;">
<?php
$ean
=$_GET['ean'];
$label=$_GET['label'];
if (empty($label)) {
    $label="Vul hier jouw tekst in";
}

?>

<div class="container-fluid">
  <div class="col-md-12">
    <div class="row">
      <div class="card col-md-4 offset-md-4 mt-5">
        <div class="card-body text-center">
        <h4><br>Barcode Maker</h4>
        </div>
      </div>
    </div>
    <div class="row">
      <div class="card col-md-6 mt-5 mr-5">
        <div class="card-body">
          <div class="form-group">
            <label for="" class="control-label ">EAN-Code</label>
            <input type="text" id="code" value="<?php echo $ean; ?>" class="form-control">
          </div>
           <div class="form-group">
            <label for="" class="control-label">Label</label>
            <input type="text" id="label" value="<?php echo $label; ?>" class="form-control">
          </div>
          <div class="form-group">
          <?php
          if ($ean<>"") {
              echo '<input type="hidden" id="type" value="EAN13">';
          }
else {
            echo '<label for="" class="control-label">Wich Barcode Type</label>';
            echo '<select class="browser-default custom-select" id="type">';
            echo '<option value="EAN13" selected>EAN 13*</option>';
            echo '<option value="C128" >Code 128</option>';
            echo '<option value="C128A">Code 128 A</option>';
            echo '<option value="C128B">Code 128 B</option>';
            echo '<option value="C39">Code 39</option>';
            echo '<option value="C39E">Code 39 E</option>';
            echo '<option value="C93">Code 93</option>';
            echo '<option value="EAN8">EAN 8</option>';
            echo '</select>';
                        
          }

          ?>

          </div>
    <button type="button" class="btn-block float-right btn btn-primary btn-sm" style="background:red;" id="generate">CREATE BARCODE</button>
     <?php
          If ($ean<>""){
        echo '<script>document.querySelector("generate").click();</script>';
        }

    ?>

        </div>
      </div>
      <div class=" card col-md-5 ml-5 mt-5" id='bcode-card'>
            <div class="card-body">
              <div id="display">
                <center>Barcode Creator</center>
              </div>
              
            </div>
            <div class="card-footer" style="display:none">
              <center>
                <button type="button" class=" btn-block btn btn-success btn-sm" id="print">PRINT</button>
              <button type="button" class=" btn-block btn btn-primary btn-sm" style="background:red;" id="save">DOWNLOAD BARCODE</button>  
              </center>
              
            </div>
      </div>

    </div>
  </div>
 <br>
</div>

</body>
</html>

<script>
  $('#generate').on('click',function(){
    if($('#code').val() != ''){
      $.ajax({
        url:'barcode.php',
        method:"POST",
        data:{code:$('#code').val(),type:$('#type').val(),label:$('#label').val()},
        error:err=>{
          console.log(err)
        },
        success:function(resp){
          $('#display').html(resp)
          $('#bcode-card .card-footer').show('slideUp')
        }
      })
    }
  })

    $('#save').click(function(){
    html2canvas($('#field'), {
    onrendered: function(canvas) {                    
      var img = canvas.toDataURL("image/png");
      
      var uri = img.replace(/^data:image\/[^;]/, 'data:application/octet-stream');
      
      var link = document.createElement('a');
          if (typeof link.download === 'string') {
              document.body.appendChild(link);
              link.download = 'MP-barcode_'+$('#code').val()+'.png';
              link.href = uri;
              link.click();
              document.body.removeChild(link);
          } else {
              location.replace(uri);
          }
      
    }
  });
  })
    $('#print').click(function(){
      var openWindow = window.open("", "", "_blank");
      openWindow.document.write($('#display').parent().html());
      openWindow.document.write('<style>'+$('style').html()+'</style>');
      openWindow.document.close();
      openWindow.focus();
      openWindow.print();
      // openWindow.close();
      setTimeout(function(){
      openWindow.close();
      },1000)
    })
</script>


Ik heb code al ingevoegd die zou moeten werken. Maar het werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
          If ($ean<>""){
        echo '<script>document.querySelector("generate").click();</script>';
        }

    ?>


Kortom, ik ben er nog niet. Zo kan als tweede parameter ook een tekst meegegeven worden. Dat wordt dan ook ingevuld. Ik heb ook al eens de focus op de BUTTON gelegd.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/03/2022 19:31:06
Quote Anchor link
Als je met jQuery een click op een element wilt simuleren, doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#generate').trigger('click');


Toevoeging op 22/03/2022 19:36:06:

En, mocht je niet met jQuery werken, dan kun je dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
var simulateClick = function (elem) {
    // Create our event (with options)
    var evt = new MouseEvent('click', {
        bubbles: true,
        cancelable: true,
        view: window
    });
    // If cancelled, don't dispatch our event
    var canceled = !elem.dispatchEvent(evt);
};

var btn_generate = document.querySelector('#generate');
simulateClick(btn_generate);
Gewijzigd op 22/03/2022 19:31:28 door Jan Koehoorn
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 20:15:28
Quote Anchor link
@Jan Koehoorn Dit is het. Wat kun je er lang mee bezig zijn om het op te lossen. Hartelijk dank!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2022 20:54:20
Quote Anchor link
Maar waarom moet er nog een knop "geklikt" worden op het moment dat er al een parameter is meegegeven?

Waarom dan niet gelijk het resultaat tonen zonder een knop?
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 21:02:48
Quote Anchor link
@Ozzie PHP De button is bewust blijven staan zodat je altijd nog de mogelijkheid hebt om een andere code in te geven. Dus de gebruiker heeft meer vrijheid, als hij bijvoorbeeld een hyperlink heeft geplaatst met een “foute” code. Hij kan dan handmatig nog iets aanpassen en corrigeren. Just to be sure.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2022 21:59:26
Quote Anchor link
Oké dan ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.