Close en refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Aya Azumi

Aya Azumi

31/05/2010 12:38:35
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een popup pagina, die mensen toevoegt in een database. Nu wil ik graag dat als op de kop word gedrukt hij sluit en de hoofdpagina refreshed. Helaas lukt het mij niet om het werkend te krijgen...

Zou iemand mij (op weg) kunnen helpen?
Dit is wat ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<style type="text/css">

/****************************
        Resultaten
****************************/

.sb-message { margin:0px auto; width:800px; height:600; margin-top:35px;}
#adnew form p{ color:#FFF;}
#adnew input { margin-right:100px; }
.sb-message {color:#FFF;}
table {color: #FFF;}

</style>

<?php
include ('../../common.php');
$data = verkrijg_specinformatie('*', 'personeel', 'id=\''.$_GET['id'].'\'', '1');


if ($_GET['adnew'] == 'oke'){

    delete_specinformatie('personeel', 'id='.$_GET['id']);
    
    //echo ('done ^_^');
    
    ?>

    
         <body onLoad="parent.location.reload();">
    <?php

} else {
?>




<div class="sb-message">

<h2>Een collega toevoegen.</h2>

<?php
  echo "<table width=\"600\" border=\"0\">";
  echo "<form method=\"post\">";

  echo "<tr>";
  echo "<td width=\"108\">Voornaam:</td><td width=\"209\"><input type=\"text\" name=\"frmvoornaam\" size=\"23\" value=\"Voornaam\"></td>";
  echo "<td width=\"90\">Tussenvoegsel:</td><td width=\"175\"><input type=\"text\" name=\"frmvoegsel\" size=\"23\" value=\"Tussenvoegsel\"></td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo "<td>Achternaam:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmachternaam\" size=\"23\" value=\"Achternaam\"></td>";
  echo "<td>Gebdatum:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmgebdatum\" size=\"23\" value=\"Gebdatum\"></td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo "<td>indienst:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmindienst\" size=\"23\" value=\"indienst\"></td>";
  echo "<td>uitdienst:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmuitdienst\" size=\"23\" value=\"uitdienst\"></td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo "<td>ext:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmext\" size=\"23\" value=\"ext\"></td>";
  echo "<td>vkn:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmvkn\" size=\"23\" value=\"vkn\"></td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo "<td>mobiel:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmmobiel\" size=\"23\" value=\"mobiel\"></td>";
  echo "<td>afdeling:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmafdeling\" size=\"23\" value=\"afdeling\"></td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo "<td>Leidinggevende:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmleiding\" size=\"23\" value=\"Leidinggevende\"></td>";
  echo "<td>functie:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmfunctie\" size=\"23\" value=\"functie\"></td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo "<td>Email:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmemail\" size=\"23\" value=\"Email\"></td>";
  echo "<td>Pasfoto:</td><td><input type=\"text\" name=\"frmpasfoto\" size=\"23\" value=\"Pasfoto\"></td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo "<td>Omschrijving:</td>";
  echo "</tr>";
  echo "</table>";
  echo "<table width=\"600\">";
  echo "<tr>";
  echo "<td> <textarea name=\"frmomschrijving\" cols=\"81\" rows=\"15\" value=\"Hier uw omschrijving\"></textarea><td>";
  echo "</tr>";
  echo "<tr>";
  echo '<td><input type=\'submit\' name=\'Submit\' value=\'Toevoegen\' onclick=\"location.reload(true)\" ><td>';
  echo "</tr>";
  echo "</form>";
  echo "</table>";



if ($_POST['Submit']) {
$voornaam = $_POST['frmvoornaam'];
$voegsel = $_POST['frmvoegsel'];
$achternaam = $_POST['frmachternaam'];
$gebdatum = $_POST['frmgebdatum'];
$indienst = $_POST['frmindienst'];
$leiding = $_POST['frmleiding'];
$email = $_POST['frmemail'];
$uitdienst = $_POST['frmuitdienst'];
$omschrijving = $_POST['frmomschrijving'];
$ext = $_POST['frmext'];
$vkn = $_POST['frmvkn'];
$mobiel = $_POST['frmmobiel'];
$afdeling = $_POST['frmafdeling'];
$functie = $_POST['frmfunctie'];
$pasfoto = $_POST['frmpasfoto'];

$sql = "INSERT INTO personeel SET voornaam='$voornaam', voegsel='$voegsel', achternaam='$achternaam', gebdatum='$gebdatum', indienst='$indienst', leiding='$leiding', email='$email', uitdienst='$uitdienst', omschrijving='$omschrijving', ext='$ext', vkn='$vkn', mobiel='$mobiel', afdeling='$afdeling', functie='$functie', pasfoto='$pasfoto'";

if (mysql_query($sql)) {
echo("Collega is toegevoegd.<br /> ");
}
else {
echo("Error adding entry: " . mysql_error() . "");
                       }
                      }
}

?>


<script type="text/javascript">
function closeSelf()
{
var close=document.getElementById('shadowbox_nav_close'); // ID of the "x" image?
close.onclick=function()
    {
    Shadowbox.close();
    location.reload();
    }
}
window.addEventListener?window.addEventListener('load',closeSelf,false):
window.attachEvent('onload',closeSelf);
</script>

</div>



bij voorbaat dank !
Aya

Modedit:
Code in -tags gezet
Gewijzigd op 31/05/2010 20:01:24 door Tom Beuckelaere
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:32:58
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

31/05/2010 15:05:30
Quote Anchor link
Beste Aya Azumi,

Roep de volgende functie aan in je parent als je de popup wenst te openen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
function ToonPopUpScherm()
{
    // Toon http://www.example.com/newpopup.htm in een nieuw scherm
    window.showModalDialog('http://www.example.com/newpopup.htm');
    // Vernieuw de pagina NA dat de modale dialog dicht is (typerend aan modale dialogs)
    // Voer hier alle andere code uit die ook NA het sluiten van het venster uitgevoerd moet worden
    window.location.reload();
}


De code na showModalDialog wordt pas uitgevoerd wanneer de popup gesloten is. Waarom is dit zo? Wel, het typische aan modale schermen in elke programmeertaal is, dat de code die erna komt wacht op interactie van de modale dialoog. Zolang deze niet gesloten is of geen resultaat retourneert, dan blijft deze open en wordt de code die erna komt, niet uitgevoerd.
Gewijzigd op 31/05/2010 15:07:38 door Tom Beuckelaere
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

31/05/2010 15:24:24
Quote Anchor link
Nog even een andere (offtopic) tip:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<table width=\"600\" border=\"0\">";

kan je ook zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<table width="600" border="0">';


Doet hetzelfde in dit geval en is nog sneller ook :)
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

31/05/2010 20:01:12
Quote Anchor link
Deze vraag betreft overwegend Javascript en werd daarom verplaatst naar Javascript
 
Aya Azumi

Aya Azumi

03/06/2010 11:09:33
Quote Anchor link
Dank je wel voor de reactie... Ik ga het gelijk proberen.
 
Aya Azumi

Aya Azumi

03/06/2010 11:10:52
Quote Anchor link
Helaas, dit werkte niet.. maar mijn form heb ik wel aangepast.. thanks
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2010 12:40:55
Quote Anchor link
Script is lek.
Denk aan sql-injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.