closen van genest mysql connecties

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

MagicP

magicP

02/09/2005 15:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

hoe sluit ik best geneste mysql connecties af ?

telkens met een bijhorende close ?
wordt de verkeerde connectie dan niet geclosed ?
of is mysql daarop voorzien ?
of is 1 close genoeg op het einde van de pagina ?

thanks,

P.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:47:29
 
MagicP

magicP

02/09/2005 15:22:00
Quote Anchor link
owke...

mysql_close($link);

gewoon de connectie meegeven !

te vlug hulp gevraagd...

oeps toch niet...

hmm i'm confused....

ik hoef maar 1 keer te closen ?? het is niet omdat er meerdere selects zijn dat er steeds geclosed moet worden, er is slechts 1 connectie !!!

(denk ik toch...)

P.
Gewijzigd op 02/09/2005 15:24:00 door magicP
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

02/09/2005 16:39:00
Quote Anchor link
Je maakt toch ook maar 1x verbinding in je script? Dus op het moment dat jouw script klaar is kun die verbinding weer verbreken. Is overigens niet verplicht maar wel netjes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.