Cloud Server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior cloud-engineer/ fullstack-developer

Senior cloud-engineer/ fullstack-developer Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Functieomschrijving Al sinds 1854 is het KNMI 'data driven'. Waarnemen, data verzamelen, modelleren, analyse en duiding geven zijn de kernactiviteiten van het instituut. Waarnemingen komen van satellieten, radar, vliegtuigen in de lucht, maar ook van de meer dan driehonderd vrijwilligers die neerslagmetingen doen. De ICT van het instituut is zeer omvangrijk en voor de uitvoering van onze modellen beschikken we over een eigen supercomputer. Veel systemen zijn hoog beschikbaar uitgevoerd en kennen geen downtime. Als senior cloud-engineer ben jij de spil tussen de architect en het realisatieteam. Jij

Bekijk vacature »

C# developer / nieuwbouw / Cloud infrastructuur

Functieomschrijving C# .NET / ASP .NET / Microsoft / Cloud / Azure Verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe software modules op het cloud platform; Verantwoordelijk voor het implementeren van applicaties; Verantwoordelijk voor het integreren van API's (JSON/REST); Ontwikkelen en uitvoeren van validatietests. Functie-eisen Minimaal HBO/WO opleiding (richting IT, wiskunde of andere BETA opleidingen); Minimaal 3 jaar ervaring als C# Ontwikkelaar; Ervaring met cloud infrastructuren (Azure); Kennis van Agile development pricipes en tools: bitbucket, confluence, Jira; Kennis van SQL, SQL Server, Oracle, API Management, REST en JSON is een pré; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Bedrijfsomschrijving

Bekijk vacature »

 - Diov  -

- Diov -

12/06/2014 18:59:06
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een Cloud Server hosting pakket gekocht. Daar kan ik alle software zelf kiezen (Linux , Windows) ..
Ook heb ik mijn eigen persoonlijk ipv4 adres.

Nu, ik heb alles ingesteld, nu blijkt dat mijn mails als spam worden ontvangen.
Heb mails proberen te verzenden in Outlook (Het programma op Windows zelf) en via PHP.

Telkens komt dit bij de "Ongewenste mails".
Ik contacteert mijn hostingbedrijf, en die vertelde me dat ik een reputatie moet opbouwen met mijn nieuwe ip-adres.

Iemand ervaring met deze situatie?
De klant zou graag gewone mails kunnen versturen :)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/09/2019 15:47:33
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

12/06/2014 19:22:00
Quote Anchor link
- Diov - op 12/06/2014 18:59:06:
Ook heb ik mijn eigen persoonlijk ipv4 adres. [...] Ik contacteert mijn hostingbedrijf, en die vertelde me dat ik een reputatie moet opbouwen met mijn nieuwe ip-adres.

Je hoeft geen reputatie op te bouwen met schoon IP-adres. Wel kun je reputatie verliezen.

Als 1 + 1 = 2 optelt, heeft de provider je dus een IPv4-adres met een slechte reputatie uitgereikt.

Vraag daarom om te beginnen eens om een nieuw IPv4-adres (die zijn namelijk schaars) in plaats van een hergebruikt IPv4-adres.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.