CMS Neoflex portal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »
Katarina vanDam

Katarina vanDam

16/03/2020 20:24:57
Quote Anchor link
Hoi allemaal.

Ik heb een video CMS platform aangeschaft wat lijkt op Netflix.

Alle bestanden bestaan uit php, javascript en css bestanden en af en toe vind je een html regel terug in de files.

Ik heb nu op mijn homepagina de weergave van enkel losse elementen (video's), horizontaal naast elkaar geplaatst met een max van 5 die getoond kunnen worden (dit heb ik kunnen aanpassen naar 20), Al deze video's worden na aanmaken door het CMS geplaatst als je een film of categorie aanmaakt).

Ten eerste wil ik op mijn homepage een carousel om de video's heen in plaats van enkel klikbaren links met afbeelding. En tevens wil ik dat deze reponsive is.

Echter na veel pogingen, was het gelukt om een scrollbar toe te voegen. Omdat ik simpel weg geen PHP ervaring heb, lukt het mij niet te vinden, hoe je een carousel maakt om : door cms geplaatste items heen.

Tevens wil ik op de categorie pagina geen carousel. Als ik namelijk 50 films heb, wordt het een oneindige horizontale scroll. Ik wil deze items los laten en op mobiel per 2 tonen in plaats van 1 onder elkaar.

Echter, als ik de scrollbar maak, dan toont hij de films binnen de categorie pagina, ook in een scrollbar.

Kortom, ik denk te begrijpen dat beide pagina's niet onafhankelijk van elkaar kunnen worden aangepast. Waardoor de hele scrollbar ( het liefsste carousel) ,zinloos is geworden omdat deze op beide pagina's vertoond worden.


Mijn vraag is dan ook: geen script voor carousel uiteraard of ander script. maar:

- is het mogelijk een carousel te plaatsen om de cms gelpaatste content heen en content die geplaatst gaat worden ( dus ook de nieuwe items)?

- Is het mogelijk de pagina's van home en categorie te scheiden? er is 1 : home.php waar beide pagina's gelijk op reageren. alle content op homepage en categorie veranderen hetzelfde bij aanpassingen?

Alvast bedankt voor jullie tijd.

Website: noadsvue.com

Met vriendelijke groet,

Katarina
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:26:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2020 20:35:26
Quote Anchor link
Ik weet niet welk CMS je gebruikt, dus een concreet antwoord kan ik niet geven.
Maar ik neem van harte aan dat deze een systeem met templates hebben om de layout gescheiden te houden van je PHP-model. In dat geval kan je haast elke carrousel in HTML, CSS en Javascript toevoegen aan je site.

Ik denk dat de maker en de handleiding vast wel informatie kan verschaffen of het customizen van je CMS.
Gewijzigd op 16/03/2020 20:36:59 door - Ariën -
 
Katarina vanDam

Katarina vanDam

16/03/2020 20:49:03
Quote Anchor link
Beste Ariën, dank voor je onwijs snelle reactie!

Er is inderdaad een home.php met html erin waar ik onder een div genaamd: grid, content kan plaatsten. echter lukt het mij niet om een carousel om de geplaatste (en te komen content) heen te krijgen.

Tevens wat vooral het probleem is, is dat zowel de homepagina als de categorieën pagina niet onafhankelijk van elkaar aan te passen zijn ( er lijkt 1 css file te zijn die van beide pagina's het uiterlijk hetzelfde aanpast. Dus alle video's lijken onder: grid geplaatst te worden door het cms en worden hetzelfde op beide pagina's getoond.

Ik heb op internet gelezen dat in PHP het makkelijk is om 1 bepaalde layout te koppelen aan meerdere pagina's. Ik wil dit dus scheiden. Zodat ik een scrollbar of carousel (indien het lukt) op mijn homepagina kan tonen en de categorieën pagina niet veranderd en hetzelfde blijft.

Ik kan echt wat ik ook probeer niet ontdekken hoe ik dat loskoppel.

Nogmaals dank alvast voor alle moeite.

Met vriendelijke groet,

Katarina van Dam

( PS. ik zou het ook graag uitbesteden indien dit mijzelf niet lukt. Heb dit systeem al aangeschaft en het developer team van het bedrijf reageert niet. En ik heb die functies nodig vindt ik.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2020 20:53:55
Quote Anchor link
Ik denk niet dat jij veel met de PHP-kant van je applicatie moet bezighouden, tenzij het via add-ons uitbreidbaar is. Een update van de maker zal anders al je wijzigingen weer terugdraaien.

Zonder handleiding wordt het erg lastig om concrete hulp te geven, en vooral omdat dit een betaalde applicatie is. Dus zorg eerst dat je dit voor elkaar krijgt. Dan lijkt het mij raadzaam om een webdesigner te zoeken. Want mij lijkt het niet verstandig om de werking van het systeem, waar jij een licentie voor gekocht hebt, deels te openbaren op internet. In dat geval hebben we een handig Vacatureforum op deze site.
 
Katarina vanDam

Katarina vanDam

16/03/2020 21:12:00
Quote Anchor link
Beste Arien,

Nogmaals dank,

Ik ga de oproep daar plaatsen. Mij te complex:)

M.v.g

Katarina van Dam

Toevoeging op 17/03/2020 19:56:14:

Beste Arien,

Ik hoop dat u mij nog 1 keer kunt helpen.

De volgende code staat in mijn home.php.

Als ik deze code weghaalt dan verdwijnen al mijn geplaatste films vanuit het CMS


Ik neem aan dat ik deze code moet aanvullen om een carousel om de video'(ruilbeurs met link) heen te krijgen?

Welke carousel ik ook maak, hij blijft om de video's heen staan.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php


$movies
= $this->crud_model->get_movies($row['genre_id'] , 5, 0);
foreach ($movies as row)
{


$titel =      $row['title'];
$link  =      base_url()."index.php?browse/playmovie/'.$row['movie_id'];
$thumb =      $this->crud_model->get_thumb_url('
movie_id']);
Include  '
thumb.php';
}

?>



Wederom dank,

M.v.g

Katarina van Dam
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.